![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 02 2007
Lokacja: Ostrów Wielkopolski
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
![]() |
![]() Witam, zdenerwowałem sie, gdy zobaczyłem jak CipSoft ubogacił knightow bijacych z axa! mianowicie:
Dodali 2 nowe axe: Hellfoged axe mający 51 atk JEDNORECZNY Soler Axe mający 52 atk JEDNORECZNY Sca przed update mial chyba 49 atk teraz ma 50 ! A swordy ? The Calmity mający 51 atk i 29 defa DWURECZNY Sword of Valor / Magic sword ma teraz 48 ataku -.- Co o tym sądzicie?
<Wieszok tu był o.O> /\ HAKUJOM Ostatnio edytowany przez insanekid - 07-07-2008 o 09:36. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() A ile defa mają te nowe axy?
![]() Kapujesz? Oni nic nie ulepszyli. Trzymają się tego co kiedyś ustalili. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Arbiter Elegantiarum
|
![]() Sądzę, że teraz wszystko jest zbalansowane. Trochę można jeszcze te obuchy "przypasić" i będzie git.
Ostatnio edytowany przez Dragon-Fly - 07-07-2008 o 09:44. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Niby tak, ale def broni sie nie liczy tylko def tarczy i reszty eq, def broni liczy sie gdy nie masz tarczy i wg. mnie jest to prawdziowa teoria, choc troche glupia, ale w koncu przy niektorych broniach jest np (atk. 38 def. 28+2) do czegos to chyba musi byc no nie?
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Bezsensowny temat?
Axe zawsze mialy najwyzszy atak, dodali nowe tak samo jak dodali swordy. Zamierzasz rozpaczac? SCA ZAWSZE mialo 50 ataku i jest jednoreczne. Wczesniej nikomu to nie przeszkadzalo, ze ma najwiecej bo SOV ma 48.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2007
|
![]() Widze jeszcze teraz, ze kolega nie zapoznal sie nawet dokladnie. Tylko napisal, ze sa nowe axy i juz sie zdenerwowal oO. Dla twojej wiadomosci zostal dodany sword jednoreczny ktory jest lepszy od SOVa, posiada atak 49.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Dokładnie o to mi chodziło ![]() @kilka wyzej Jesli sca mialo 50 atk to przepraszam, pomylilem sie. Ale nie ma roznicy bo kurna i tak def swordow sie nie liczy gdy masz tarcze!~jedynie avenger ma 50 atk 38 defa ale to i tak wciaz mniej ataku ! A hellforged axe 51 atk + def tarczy bo jego def sie nie liczy! solar axe tak samo, tyle ze 52 atk...
![]() |
![]() |
#9 | |
Blondynka
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
![]() |
#10 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Ale powiem ci jedno, dziekuje ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() A czemu przeszkadza ci to, że axe mają więcej ataku? Tak było i będzie...nic z tym nie zrobisz...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() porównaj sobie cene avengera i sca -.-
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2006
|
![]() Najlepsze miecze jeszcze po prostu nie zostały odnalezione:
Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Lokacja: Łowicz.
Wpisy bloga: 6
Imię: Taifun Palladyn
Świat: Nova
Poziom: 114
Skille: 101/84
Poziom mag.: 24
|
![]() Chciałem coś dodać. Jedna z nagród w Inquisition Queście.
13:32 You see a fireborn giant armor (Arm:15, sword fighting +2, protection fire +5%, ice -5%). It can only be wielded properly by knights of level 100 or higher. Wydaje mi się, że jednak wszystko jest doskonale zbalansowane. kkthxbye. |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Świat: Eternia
|
![]() Topór z definicji posiada najwięcej punktów ataku. Miecze mają mniej ataku, ale za to najwięcej punktów obrony i do tego są najlżejsze.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Imię: Karistees
Profesja: Rookstayer
|
![]() Balansacja broni jest OK, wszystko zostało dodane po równo
![]() Ostatnio edytowany przez dawidoss112 - 07-07-2008 o 19:26. Powód: literówki |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Guest
|
![]() chyba sie pomyliles axe najlepszy atk swordy takie srednie i atk i def rowny a club nijaki i atk cienki i def to juz calkowicie cienki a ty napisales ze cluby maja najlepszy def
|
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() po upie userzy swordów jak np ja są krótko mówiąc i streszczając cały wątek W DUPIE - http://wiki.hunted.pl/wiki/The_Calamity calamity ma 51 atak jest 2-ręczny jest naj bronią jeśli chodzi o atak a tera 1 ręczne - magic sword jest naj dla blokerów bo ma dobry atak i + do obrony - ewentualnie gorgon sword który leci z undead dragona bo ma 40 defa - a axe - oto najleprzy axe : http://wiki.hunted.pl/wiki/Solar_Axe - Atk: 52 Def: 29+3 - masakra - dodatki do obrony jak magic sword - i o 4 leprzy atak - żal.pl poprostu - mówcie że drogie itd ale za pół roku bedzie jak magic sword mini rarem który bedzie już w sprzedaży na trade od high leveli - swordy spadły na OSTATNIE miejsce - 1 ma axe 2 cluby - niech userzy clubow sie cieszą a głęboko gdzies są swordy które nie nadają się już do niczego - jak założy ktoś solar axe i masterminda to bedzie miał 40 defa a jak m.sworda lub gorgonke to 40 też a axe ma te 4/8 ataku więcej - przypuśćmy że bedzie ehatowaną bronią wiecznie - zostaje nam http://wiki.hunted.pl/wiki/Hellforged_Axe - +2 do defa - i też jednoręczniak
swordy są teraz NAJGORSZE Ostatnio edytowany przez Sehrman - 08-07-2008 o 11:03. |
![]() |
![]() |