|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 08 2004
Lokacja: szczecin
![]() |
![]() Po pierwsze ta postac miala 21lvl i33mlvl ale red skulla zlapala i spadla na 14lvl i 19mlvl
W 5dni z 14lvl na 20lvl i z 19mlvla na 25mlvl wiec sie nie czepiac Zaczynamy: Upragniony 20lvl ![]() Tu se Mastera kupilem ![]() Kilka ADV: Shield: ![]() Fishing: ![]() A tu poracja mlvli 27 ![]() 28 ![]() Comments PLX ;']
Pozdro 4 Marta I LoVE YoU ![]() Ostatnio edytowany przez doktorX - 04-12-2004 o 17:09. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() spoko fotki more plx moze z jakiegos private Huntu
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Hy, hy sory że sie smieje, ale ja 30 m lvl miałem na 16 lvl i to nie był żaden rune maker
![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @up
ile godzin stales pod depo? widzisz ten Pan wolal jednak przeznaczyc go na robienie lvla, a nie bawienei sie w polaczka nuba. Taka jest prawda. Ja moim 31 master sorcem mam 40 mlvl i sie ****a nie chwale, stalem z przymusu pod domem;p robilem bp sd, sell za 4.5k i qpowalem 2 bp mfow, potem za to bp gfb robilem, potem za 2.5k qpowalem 1 bp mfow, lykalem, robilem bp hmm sellalem kupowalem mfy, i zaczynalem od poczatku sdki robic ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @Karas, tak to Valoria.. Skad wiesz?
@Neo, ale ty glupi jestes, zastanow sie co piszesz. Musil bym byc debilem zeby stac i wypalac runy na 16lvl (przy zwyklym sorcu) niz w ten sam czaas expic na rotach i potem z masterem szybciej mlvl nabijac...Boze co za ludzie. To po pierwsze, a po drugie to ja przynajmiej umiem expic, i zauwaz ze w 5dni zrobic z 14 na 20lvl i z 19na 25mlvl i potem w 3dni z 25 na 28 to chyba wiekszy wyzczyn niz stac pod dp i ciukac 30mlvl? @Nunek, moj uhmaker ma na 12lvlu 36mlvl ![]() @Bastek, zes mi pomysla dal THX!!, a czy musiales dorabiac np: te gfb czy hmmy (chodzi mi o to czy ci starczalo MF-ow?)? ![]() SEE you in tibia ;']
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() fajne ss ,eq też dobre,magiczny hmm (też) tylko moim zdaniem lepiej bylo by umiescic ss z jakiegos hunta albo z wyprawy na draga np.
pozdro na tibi.pl ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() nie wiem co wy w nim widzicie np. Każdy sie pyta ile godzin stał pod dp?
Ja mam postać na Calmerze 20 lvl i 48 mlvl i wcale nie stoje pod dp ufam potędze mana fluidów ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 11 2004
|
![]() Co ty wogóle pieprzysz jak ja tym sorcem to nie mam pacca a ty mi cos chrzanisz o zdobywaniu levelu masterem- <lol> A poza tym dla maga liczy bardziej m lvl niz lvl. Takie jest moje zdanie, ale nie chce sie sprzeczać wiec juz nic nie bede mówił!
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Patrzcie ludzie nawet czytac dobrze nie umie!!
Ja ci mowie ze z masterem szybciej mlvl leci i musial bym byc debilem zeby stac na 16lvlu i mlvl cwiczyc niz expic do 20lvl i potem mastera miec (przez ten sam czas co bym stal i robil runy, to mogl bym dwie rzeczy naraz robic expic na rotach i mlvl jechac) Jak dalej nie czaisz to idz sie utop albo kup guna i se strzal w skron... Albo niech ktos mu wytlumaczy!! bo ja juz sily nie mam gdzie sie takie ulomy radza
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 28 07 2004
|
![]() wiem bo sam gralem na valori ale hacked :/ no i znam troche ludzi
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |