![]() |
#1 |
Guest
|
![]() zaczolem grac dzis w tibie i postawilem sobie nacelu jako pierwszy zdobyc najlepszom bron a mianowicie mocny miecz (kolega mi o nim muwil)! i powieccie mi jak on sie nazywa moj nick to Magiczny Druid Of Uhmaker piszcie i pomozcie w mej przygodzie!
|
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() chyba jaja sobie koles robisz ,ale jesli nie to ci odpowiem na to pytanie ,legendarne miecze to : warlord sword ,magiclong sword ,steampowered spikesword i taka mniejsza legenga epee
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() ahhaahah kurwa 6:12 a ja smieje sie jak pojebany hahhaahahahha o kurwa gz koles rozjebales mi dzien aahhahahahahahahhaha
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
Lokacja: New Jersey
Stan: Niegrający
|
![]() Najlepszy jest magiclongsword. Zostal on skradziony na Antice i obecnie jest posiadany przez alexa. Prawdopodobnie go nie zdobedziesz chyba ze znajdziesz bardzo powaznego buga.
/Koniec teamtu |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 03 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Remar'ek
Profesja: Knight
Świat: Antica
|
![]() @up
nie widzisz ze te błędy były specjalnie w prawie każdym wyrazie zrobił błąd... @top wiem ze to pewnie prowokacja ale najlepszym mieczem jest Magic longsword którego nie zdobędziesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik forum
|
![]() Marna prowokacja...
Najlepszy w grze jest Magic Longsword (2-ręczny Atk: 55 Def: 40) jak wiele powiedziało. Cytuj:
Cytuj:
|
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 05 2007
|
![]() Dlaczego nie zdobędzie mls nie jest najlepszym mieczem zapomnieliście chyba o ice rapier. A ice rapier nie jest drogi i spokojnie go zdobędziesz.
![]() Do panów i pań Up Jak nie wiecie to po co piszecie mu bzdury. Najsilniejszym mieczem jest Ice rapier, tak kończy się po 1 strzale ale ma największy atak z mieczy i nie tylko.
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() No... Teorytycznie masz rację :)
Jeżeli lubujesz się w klimatach Fantasy, chciałbyś uczestniczyć w sesjach RPG, pragniesz wcielić się w: kochającego przyrodę Elfa, mieszkającego w górach Krasnoluda, lub silnego Człowieka? Nie czekaj dłużej, dołącz do naszej "Tawerny RPG"! Stwórz swoją oryginalną postać i dołącz do świata Fantasy - podróżuj ze swoją drużyną, zabijaj orków, ratuj miasta przed smokami, lub stań po stronie zła...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Imię: Ronan Shade
Profesja: Paladin
Świat: Zanera
|
![]() Jeśli ty w tych zdaniach tylko te dwa błędy zauważyłeś to gz dla ciebie... On to specjalnie tak napisał... @Top Zgadzam się z 2x up, najlepszy jest Ice Rapier, trudno, że się kończy po jednym strzale, ale jest najsilniejszy. Kiedyś 100 atk, teraz 60 ale ma najwięcej. A najlepszym mieczem możliwym do zdobycia obecnie, który się nie kończy jest The Calamity, jednak na razie nie wiele wiadomo na temat jego zdobycia. A co do autora tematu : marna prowokacja :/ Od razu widać, że to jest pisane na jajca, a nie na poważnie. Ps. Może nie mam tutora, ale jeśli się nie mylę, to nick Magiczny Druid of Uhmaker jest niezgodny z nowym regulaminem. Teraz można mieć max 3 wyrazowe nicki chyba. Mam racje czy się mylę? Ostatnio edytowany przez Ronan_Shade - 16-07-2008 o 09:54. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Cytuj:
co prawda każdy może mieć ice rapier ale to jest częsty przedmiot a mls jest rare bardzo cenne. ![]() ![]() ice rapier sobie kup i wal sobie raz zawalisz i już po mieczu bo do jednorazowego uzytku jest ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
On chce zdobyć najpotężniejszy miecz a mls nie jest najpotężniejszy. Mls ma o 5 ataku mniej od Ice Rapier. Więc czytaj ze zrozumieniem. Może i nie mam szans na zdobycie mls. Czy ja pisałem że chce go zdobyć? Szczerze mówiąc śmieszy mnie Twoje zachowanie. (raczej wiesz o co mi chodzi)
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
On chce zdobyć najpotężniejszy miecz a mls nie jest najpotężniejszy. Mls ma o 5 ataku mniej od Ice Rapier. Więc czytaj ze zrozumieniem. Może i nie mam szans na zdobycie mls. Czy ja pisałem że chce go zdobyć? Szczerze mówiąc śmieszy mnie Twoje zachowanie. (raczej wiesz o co mi chodzi) A bym zapomniał może Ice Rapierem walniesz tylko raz ale nie potrzebujesz o ile dobrze pamiętam 140lvl
![]() |
![]() |
#15 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 07 2008
Lokacja: ab'dendriel
Imię: Aron wladca cieni
Świat: Harmonia
Poziom: 12
|
![]() Cytuj:
i nielicz na to że go zdąbędziesz ![]() a nawet jak jusz byś bardzo chciał to będzie ciężko ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Guest
|
![]() Hahahah nie no prze koles. Moglbys go zdobyć jakbyś wykupił cała kase na allegro to moze moze.... A i tak nie jest ci potrzebny najlepszy sword bo sa i tak od lvl'a. Czyli zalozmy bedziesz mial jakiegos sworda od 20 lvl'a to jak wbijesz 20 lvl'el to bedziesz walil z niego wieksze hity a jak masz mniejszy lvl'el niz 20 to lepiej by bylo bic np. z serpent sword'a bo bd wieksze hity siadac niz z tego od 20.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
|
![]() ić szókać exalibuga podobmno ies w carlin
![]() |
#19 |
Guest