|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2004
Lokacja: Zgorzelec
Stan: Na emeryturze
Imię: Wez Nie Kozacz
Profesja: Knight
Świat: solera
Poziom: 8
Skille: zmienne
|
![]() Bardzo latwo znalesc tam dragona... Po za tym znajduje sie tam mintwallin orci spearmany orci warriory itp. Nie znam wsyzstkiego bo po zoabczeniu smoka sie wycofalem
![]()
![]() |
#3 |
Michail Fradkow
Data dołączenia: 05 06 2004
Lokacja: Kawal drogi, nikomu nie radze isć piechotą.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Bysiu
Profesja: Elite Knight
Gildia: Death Assassins
|
![]() 2 respy gs'ow, dsy, slimy, ghoule ,dragi, skielety,wszystkie minosy ( mintwallin), Orc Zerk, posion spidery, beholdery... wiecej nie pamietam bo niechce mi sie myślec. No i oczywiście orc wariory, spearman'y, zwykłe. Po drodze też jest fire debil.
![]() Ostatnio edytowany przez By$iu - 03-11-2004 o 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 10 2004
|
![]() a czy te silniejsze stwory typu drag fire debil gs som gleboko pod ziemiom czy raczej blisko 2-3 pietra?
Jeszcze jedna rzecz. Czy ktos by tam moze sie ze mną niedlugo wybral? Gram na Samerze a moj nick to Milla on the sky . Ostatnio edytowany przez Master of Usul - 03-11-2004 o 17:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 10 2004
Lokacja: Kwidzyn
Stan: Na emeryturze
Imię: Slagolash The Second
Świat: Saphira
![]() |
![]() Raz poszedłem drogą do mintwallin, zobaczyłem na dole dsa i draga lorda, ale sie wycofałem. są na dole, także looz. Jedyny kłopot to fd-natknąłem sie na niego jak wracałem do wyjscia.Ogólnie fajne miejsce
|
![]() |
![]() |