|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam.
Jestem Nowym graczem i zaczynam grę w tibie którą dostałem od mamy na Dzień dziecka. Jest bardzo fajna i mam zamiar osiagnac w niej wysoki lewel a tu bedziecie mogli ogladac moje osiagniecia w tej grze ![]() Wiec Na poczatek Coś dziwnego w racie[szczur]: ![]() Ostatnio edytowany przez Tibjaninczyk - 02-06-2008 o 12:56. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Stan: Aktywny Gracz
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() uahaha chyba jebne buaaha
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() HAHAHAHA, to jest prowokacja, czy ty naprawde masz 9 lat?(nie mam na mysli, ze to zle)
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2008
|
![]() Zaraz jebne hahahah
![]() 11:10 Lady de Parkour [53]: twuj nie leprzy 11:10 Lady de Parkour [53]: turecki jakis Ludzie, co za baba... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jutro dodam pare screenów ale beda tak wyglądac jak ten pierwszy bo nie umiem inaczej dodawac.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nauczyłem się wstawiać inne screany
Odnalazłem misję na miecz: ![]() ![]() Tutaj zdałem z lewel 1 na lewel 2: ![]() ![]() 11 Sword fightinga: ![]() ![]() Jakieś nowe potwory ale też słabe ![]() ![]() ![]() Mój beast hit: ![]() ![]() I adwenced do lewela 3: ![]() ![]() I loot z Ratów: ![]() ![]() Znalazłem quest na armora: ![]() ![]() Zaras potem 12 sword fajting: ![]() ![]() i na koniec wyglad postaci ![]() ![]() Prosze o komentowanie bo długo się meczylem wlepiać te screany! ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 02 2008
Stan: Niegrający
Imię: Paul Swordmaster
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta
Poziom: 127
Poziom mag.: 8
|
![]() Fajnowe screeny, jedziesz z tym lvl. Go go 10lvl
![]()
17:14 Aurede Samix [35]: dzisiaj na wosie tibie rysowalem 17:15 Aurede Samix [35]: i byles w vip |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 01 2008
Lokacja: Lublin (okolice)
Stan: Niegrający
Imię: Djbuh
Profesja: Paladin
Gildia: Luminosity
Świat: Libera
Poziom: 112
Skille: 90+
Poziom mag.: 22
|
![]() Nie no koles widać ze nie grasz 1 raz w tibie można sie domyśleć po sposobie pisania i po carlin swordzie który masz zapewne z main hara i wsadziłes do rata zeby screna zrobic i udać że to twój lot omg daj se spokuj ze ściemianiem i poiwec ze topic zrobiłeś zeby sie pośmiec
![]()
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzienkuje za komentarze i zapraszam do obejrzenia następnych screanów
lewel 4: ![]() ![]() tutaj shielding: ![]() ![]() i odrazu potem zdałem lewla: ![]() ![]() znalazlem palme z bananem ![]() ![]() ![]() a tutaj ja i mój team na questa jednak quest sie nie udał bo byliśmy za słabi a potfory za silne: ![]() ![]() heh potem pomyliłem drogi powrotne i cudem udało mi sie zrobić jakis quest ![]() ![]() ![]() ![]() a zaras potem zdałem swarda i shieldingaa: ![]() ![]() ![]() ![]() jak już odnalazłeme prawidłową droge to spotkałem wysokiego lewel: ![]() ![]() Kumpel mi pokazał gdzie wymienic prezent na helm lecz miałem za malo capa i spadł mi na ziemie na szczeście nik nie zobaczył i go po chwili wziołem ![]() ![]() ![]() tutaj dokończyłem lewel i poszłem do miasta dawając logłta: ![]() ![]() i jeszcze wygląd postacii: ![]() Proszem o komentowanie. Mam nadzieje że kiedyś wbije 10 lub 15 lewel. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() O.o widze ze na hibernie ta postac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 05 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() Zapraszam do oglądania nowych screanów i mojego wyjscia na maina
![]() Moje shieldingi i swordy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() O a tutaj beast hit ![]() ![]() ![]() Adwenced lewela na lewel 7 ![]() ![]() ![]() Mój stan konta w banku: ![]() ![]() I wkońcu 8 lewel ![]() ![]() ![]() Przed wyjściem na maina sprzedałem Carlin sworda: ![]() ![]() I ostatnie zdjecia z Rooka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Myślałem ze sorcerer to cos innego a to jest mag ![]() ![]() ![]() Po długim czasie znalazłem miejsce gdzie dostałem Wanda za darmo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() I tylko jak zeszłem po schodkach to zostałem miło przywitany ![]() ![]() ![]() Jednak wkurzało mnie to że biegalo za mna cały czas i ich pokarałem ![]() ![]() ![]() I jeszcze drugi ![]() ![]() ![]() Potem spotkałem kogos miłego a mianowicie poznajcie Żydka to ten kotek ![]() ![]() Prawda że ładnie sie nazywa ![]() ![]() wiem że zrombane eq ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Ciekawe ile stron miałby ten temat jakbyś dojechał już do 100lvl'a? ; p
Jedziesz, jedziesz! |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Po przerwie zapraszam na kolejne screany z mojego lifa:
Najpierw adwenced w shieldingowaniu: ![]() ![]() A tutaj po długim expowaniu i męczeniu sie piękny 9 lewel ![]() ![]() ![]() I oczywiscie po skonczonym expowaniu locik ![]() ![]() ![]() Nauczyłem sie nowego czaru (Exura): ![]() ![]() I mój pierwszy magic lewel powoli powoli trzeba wbic 2 ![]() ![]() ![]() A tutaj bardzo przyka rzecz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() udało mi sie odzyskać rzeczy ale w drodzze powrotnej spotkałem pk :\ naszczęscie mu uciekłem ![]() ![]() ![]() ![]() i pod koniec jak zawsze stan postaci : ![]() proszem komentować ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2005
![]() |
![]() Szczerze? Podoba mi się ten temat xd. Nie wiem dlaczego.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 09 2007
Lokacja: Kraków
Imię: Marcin of Valoria
Profesja: Elite Knight
Gildia: Troyanic Warriors
Świat: Valoria
Poziom: 45
![]() |
![]() up - masz racje widać że to nie jest gościa postać jedyna...
Skończ z tym udawaniem i jedziesz dalej...... Zimó$ dafaj dalei zdobąć lefel nómer cieśięć i fbig 3 medrzika i bęndzjesz spkóś ziomóś,,,
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2007
![]() |
![]() Hah , nice temat. Ciągnij go można sie pośmiać ;s. Wbij z 50 lvl
![]()