|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() jestem poczatkujacym graczem i mam pytanie posiadam zbroje cape arm1 slyszalem na jej temat wiele rzeczy ( jedna z nich to jest to ze ta zbroja daje ochrone przed wszystkimi czarami runicznymi)prosze powiedzcie mi do czego to sluzy
P.S. Wiem ze Admin i Moderatorzy strasznie katuja tych co pisza bezsensowne tematy w zlych dzialach. Nie wyzywajcie sie na mnie za to ze prawdopodobnie temat glupi, bylo juz takie pytanie albo ze nie ten dzial. Nie weidzialem poprostu gdzie to wlozyc a musze miec jak najszybciej odpowiedz. Za pomylke ktorej moglem sie dopuscic przepraszam. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 04 2004
Lokacja: Wrocław
Imię: Tizon Jeon
Profesja: Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 44
Poziom mag.: 15
|
![]() Lac na to ze zly temat i ze takich tematow bylo duzo, ale dobrze ze jestes newbie a nie nóp bo sie przyznajesz do niewiedzy a takim ludziom trzeba pomagac. Cape NIC nie daje.... Zaden przedmiot w stylu armora, legsow nie broni przed czarami itp. Naszyjniki ZMIEJSZAJA obrazenia lub jak stone skin amulet bronia przed nimi (5 uzyc) ale nic po za tym. Pozdro...
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 01 2004
|
![]() Potwierdzam powyższą wypowiedz ...
Cape nie chroni przed czarami runicznymi ... W innym wypadku czarodzieje i druidzi mieli by przechlapane ... ![]() |
![]() |
![]() |