|
Notki |
Magia Magiczne zaklęcia, runy, potężni magowie. Tutaj wszystko o magii w Tibii |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Imię: Grey Fox
Profesja: Knight
Gildia: White Dragon Of The Chamber
Świat: Nebula
Poziom: 64
Skille: 83/83
Poziom mag.: 6
![]() |
![]() nie tylko sila sd zalezy od panceża napewno jeszcze exori mort/flam/vis
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..
|
![]() "Kolejny temat z niesmiertelnej serii" - gdzies to przeczytalem na tmy forum i doskonale to pasuje do tego tematu.
JEDYNIE obrazenia od SD/Explo/Exori/Exori mort/UE zaleza od pancerza. Inne czary zawsze zadaja tyle samo.
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() ej !! panowie takatyka dla maga !!!!! bp of hmm bp of uhy i dwie tarcze !!! bez miecza jedna w jednej a druga w drugiej lapie !!! i gra !!! tak sie robi naprawde duze 1! xpo
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 11 2004
Lokacja: Siedlce
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Niat Luza
Profesja: Elite Knight
Świat: Harmonia
Poziom: 89
Skille: 78/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Cytuj:
![]() ....
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Bezdomny z Gor Krańca Swiata
![]() |
![]() wiec tak... jezeli chodzi o ogien i trucizne to na 100% nie sa brane pod uwage graty jakie mamy na sobie. wyjatkiem sa tutaj amulety "wspomagajace" czyli amulety zmniejszajace o ilestam procent obrazenia od czaru.
jezeli chodzi o strzaly z sd to zauwazylismy ciekawy efekt: po wystrzeleniu 10 bp sd na gole cialo i 10 bp sd na c-seta, demon shielda i leather botsy, zauwazylismy, ze _srednie_ obrazenia w przypadku golego przeciwnika byly wieksze. wniosek jest jeden -> im lepszy pancerz tym lepiej chroni przed sd. nie sprawdzone z hmmami bo juz sie nam nie chcialo sprawdzac ![]()