![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 08 01 2006
|
![]() Hej, już niedługo chcę wyruszyć expić na DC
![]() ![]() Eq: iron helmet, noble armor, dwarven shield, p legs, buty Z góry dziękuję za pomoc ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Nie opłaca się. Co 1-2h będziesz musiał się wracać po speary, a to zwiększa szanse na spotkanie z GSem (na twoim poziomie śmierć natychmiastowa).
Lepiej już iść do Ghostlandu albo może na cyce. Ew. pomęczyć z 5 poziomów dobre roty. @down Jak będziesz biegał 3-4 x to w końcu ktoś zluruje, prawda? Oszczędność czasu? Zrób sobie nowego chara (knighta) załaduj go RSami i stań obok DC. Ostatnio edytowany przez Technick - 22-07-2008 o 21:12. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() GS'a to ja ominę, nie ma problemu, ale chodzi mi o jak największą oszczędność czasu
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Jurków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trianos
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 31
Poziom mag.: 30
|
![]() Sprzedaj noble armor i kup lekką zbroje jak belted cape lub mamooth fur cape.
Weż throwing knife-są lekkie (tylko 5 oz), staraj się zabijać assassiny-lecą z nich throwing star.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 09 2007
Lokacja: Daleko..
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Pro'Adi
Profesja: Knight
Świat: Secura
Poziom: 51
Skille: 76/76
Poziom mag.: 5
|
![]() Palkiem na DC?! Imho to jest expowisko dla najta, człowieku bierz t.stary i leć na guardy. Zbieraj bolty, rob lootbagi. Palkiem siedziałem tam do 40 lvla i szlo elegancko
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Exarin
Profesja: Paladin
Gildia: Buy Maczuga
Świat: Aurea
Poziom: <35
Skille: spadaja
Poziom mag.: ;/
|
![]() Cytuj:
Edit: i jak juz to ktos wczesniej napisal, kup belted cape ![]() Ostatnio edytowany przez Exarin - 22-07-2008 o 23:14. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 02 2008
Profesja: Royal Paladin
Świat: Honera
Poziom: 52
Poziom mag.: 15
|
![]() No wlasnie mialem napisac jak pan up tzn. spears i strzaly czy co tam masz do baga i ciagniesz na Dc. Ale prawde mowiac to tez bym polecil guardy bo dc to typowo dla najta bynajmniej na twoj lvl. A jak juz idziesz to wez ze soba stealth ringa bo bedziesz szedl przez outlaw camp czy myslisz solo z gsem? xD
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 06 2008
Lokacja: KrK
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 188
Skille: Slabe
|
![]() Cytuj:
W dodatku jak kumpel chce isc na DC , to specjalnie do mnie przychodzi zebym mu pokazal jak ma isc ;P |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Jugenoth
Imię: Radzim
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Shadows of Sanity
Poziom: 210
|
![]() Błąd: z assasinów lecą throwing stars, a nie throwing knifes. ale jednocześnie poprę kolegę, throwing stars byłyby najlepszym wyjściem w tej sytuacji.
![]() |
#11 |
Użytkownik forum
|
![]() Belted Cape - kupione
Stealth Ring - kupione 100 Throwing Knife - kupione (choć i tak chyba tego nie uniose ![]() Zobaczymy co to będzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Na dwarfach nie expiłem nigdy ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Zbanowany
Data dołączenia: 22 07 2008
Lokacja: Kraków
Imię: Exarin
Profesja: Paladin
Gildia: Buy Maczuga
Świat: Aurea
Poziom: <35
Skille: spadaja
Poziom mag.: ;/
|
![]() Cytuj:
Co do tych hunterow to moim zdaniem wystarczy umiec grac i skille w miare, ja tam chodzilem bez zadnego ringa 14 palkiem i nie wasteowalem nic oprocz spearow, exp bardzo dobry, wbijalem po 2-3 lvle za 1 hunt... ![]() |
|
![]() |
![]() |