|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() ok witam all wietnam pozdro
![]() ![]() wiec tak pierw pytanka: 1.jak wlonczyc ten trade chat czy jakos tak bo za bardzo nie wiem a stanie przed dp jest troche nudne i wolanie przez 1h i sell ..... for ... msg me 2.jaka jest szansa ze w orc lenerze bedzie warior helmet? 3.jaki bedzie muj dmg jak bede bic orca zerka z duzom odleglosciom z luku przy skillah 55/40 i 15 levelu?? 4.jakie buty do luku(tylko nie BoHy ![]() 5.jakie skille powinienem miec zeby moc isc na PoH i gs starac sie pojedynczo .... 6.jak moge zapobiec swojim mega lagom albo przynajmniej je zmniejszyc jak by co to tak: mam kompa ![]() i taie tam .... 7.a to mnie od dawana intryguje jak to sie dzieje ze sie zenisz np. wiem ze trzeba pierscionki i podobno trzeba sie nimi wymienic no i co to daje czy som jakies znaczne kozysci oprocz tych matrymonialnych ![]() 8.i czy warto na tym mojim niskim levelu kupowac pacca?? a tera prozby: 1.Przygarnijcie mnie na hunta bulagam bulagam bulagam ... mam skille 55/40 15 lev 8mlev ale to sie zmienia i coraz szybciej rosnie;] + P.S gram na danubi wiec bulagam skontaktujcie sie ze mnom: gg-4398206 nick-Wietnam 2.prosze wyznaczyc na jakims forum cenny na danubi ile za co ..... i to wszystko piszcie tu tez takie zeczy jak potrzrebujecie ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() 1: W lewym gornym rogu okienka z rozmowani masz kilka przyciskow. Jeden jest do wywolywania Chatow w grze. Tam wybierz Trade Chat.
2: Nikla. Trudno powiedziec na ile Liderow wypadnie WH. 3: Skille nawet dobre jak na ten lvl lecz nie probuj zabijac zerka na takim lvlu, poniewaz on jest szybszy nawet od 30-sto lvlowego gracza. Z latwoscia cie dogoni. 4: Sandaly nic nie daja. Leather boots. Potem zdecydowanie BoHy. 5: 65+/22lvl i siekasz gski ze strata 30-40 strzal 6: Wylaczyc wszelkie programy p2p, inne gry itd. 7: Slub to tylko umowa miedzy graczami. Poczytaj w innych tematach. 8: Ja bym z paccem poczekal. Troche wyzszy lvlproponuje. W tej kwestii to niech inni powiedza. 9: Na hunta nie przygarne bo nie gram juz na Danubii. Teraz nowy server. Tylko jak tam sie dostac :|
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() A w jakim miescie mieszkasz ??
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
|
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() a jeszcze 1 pytanko czy jak np. pk mnie zabije to mam wieksze straty nisz by mnie jakis potwor zabil??
albo czy jest tak samo z mlev??
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Kazda smierc jest liczona tak samo. Padles masz pecha.
Straciles 10% expa itd...
#7 |
Użytkownik Forum
|
![]() wiec tak prosze o odpowiedz na ponisze pytanka:
1.czy mozna miec wiekszy mlev nisz np. u knighta 6 ??? 2.czy som za cos jakies wyroznienia w tibi typu np. jestes na rooku masz 30lev i dostajesz BoHy np. jest cos takiego?? 3.ile gracie dzienie w tibie?? 4.o jakich godzinach jest najmniej ludu i lagow i w jakie dni??? z gory thx za odpowiedzi
![]() |
![]() |
#8 |
Buuuuu
|
![]() 1. Mozna, ale u knight bardzo szybko rosnie ilosc potrzebna zurzyta mana by osiagnac wyzszy magic lvl
2. Kiedys tak bylo, teraz juz raczej tego nie stosuja, pozatym majac 30 lvl na rook wcale sie nie wyrozniasz. 3. W tygodniu 0-3h w weekendy 0-12h ![]() 4. Miedzy 4 i 8 rano.
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() czy jest jakis sposob zebym nie musial sie meczyc od 1h do 4h przy zalogowaniu sie macie jakis na to sposob podobno jest jakis program do tego tylko nie umiem go obslugiwac wiec jest czy niue ma jakis sposob na zalogowanie sie??
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 10 2003
![]() |
![]() JA tylko dopowiem do 1 pytania, bo widzę, że są dłuugie odpowiedzi
![]() Trade czat można otworzyć naciskając naraz przyciski ctr+o i wybierajc z okienka Trade czat. A przygarnac nie moge, bo gram na innym serwie. Wiadomo, że są sposoby na szybkie logowanie się, ale te programy sa zwykle wirusami, albo przez nie hakuje sie konto.Ale są... ![]() Powodzenia w grze. Narka! |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam prosbe w potworah zmiencie ze z valkirni wypada tez dable axe bo mi dzis wypadlo
![]()
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam pytanka:
1.za co mozna dostac ostrzezenia za forum chodzi mi oto czy np. nie mozna klnoc czy cos takiego za co dokladnie oto mi chodzi 2.gdzie mozna zdobyc klucz na bk(pytam z ciekawosci a jesli jest to zabronione to nie ma potrzeby lamac przepisow;]) 3.czy jest roznica walenia ze strzal jak sie walni np. z 1 kratki do potwora z 5 albo jak na caly ekran i mniejwiecej jaka jest roznica??? 4.za ile mozna kupic BOHy na danubi i co lepiej i szybciej kupic:w-helmeta k armora czy k legsy i za ile tak najtaniej lub tanio mozna kupic te zeczy na danubi 5.z jakimi skillami moge isc sam do orc fortec z bp uh?? a teraz ciongla prosba: wez mnie ktos na hunta na danubi plz plz plz bulagam ![]() skill i level widzicie nizej.
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
|
![]() co jest wlanczam tibie wpisuje aconta i pasworda i wyskakuje mi taka tabliczka "no server is runing host ... i tam pisze z w network dac test login daje i znowu to samo co jest czy utracilem tibie czy jak jak zrobic by sie zalogowac?????:>
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() w sumie trudno powiedzieć czemu się tak dzieje są rożne sposoby na naprawienie tego (reset kompa, grzebanie w ustawieniach) ja odczekałem i wszystko było ok.
|
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() jak odczekac ja ciongle wpisuje aconta i pasworda i nic z tego:/ wiec mam miec wlonczony serwer login??
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
|
![]() mam nastepujonce pytanka:
1.gdzie som elfy slyszalem ze jest cos takiego jak elf camp wyglonda to podobnie do amazon camp tylko tam som elfy gdzie to est?? 2.z jakimi sillami tam chodzic czy jesli mam skille 60/46 to moge tam lazic ze sperami i hodzic ja elf scouty i afcanista?????
![]() |
![]() |
#17 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 18 09 2003
Lokacja: Szczecin-Zdroje/Wroclaw
Imię: Gimli Ent
Profesja: Elite Knight
Gildia: Defenders of Fangorn
Świat: Azura
Poziom: 89
![]() |
![]() Cytuj:
![]() najprostszym programem do logowania jest pacc ![]() |
|
![]() |
![]() |
Adik Krolem |
Ta wiadomość została usunięta przez Hegemmon.
Powód: archeolog. Tomb Rider strike part II- Lara is coming!
|