|
Notki |
Zdjęcia Podziel się z innymi wszystkimi swoimi najlepszymi momentami z Tibii. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 07 2006
Lokacja: Janikowo/Toruń
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Messiayh
Świat: Inferna
![]() |
![]() Czas nadszedl na to, by zalozyc swoj temat z ss'ami
![]() ![]() ![]() Z rl kumplami, pol roku temu, nasz Buffalo Team (nie pytajcie o nazwe xD) ![]() A tutaj moj stary domek ![]() ![]() I cos z innej beczki, od dzis mozecie mnie nazywac studentem ![]() ![]() Na pierwszy post to bedzie na tyle. Zobaczymy jak to sie rozkreci. Ja swoje zrobilem, a teraz wy - komentujcie ![]() Ps. Screen'y beda lekko modyfikowane.
Ostatnio edytowany przez Shadowsong - 14-07-2008 o 20:18. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 08 2006
Lokacja: Sosnowiec
Imię: Swores
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Poziom: 61
Skille: 81/80
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() Dałbyś jakieś staty twoje chociaż. Ta modyfikacja mi sie nie podoba. Zobaczymy co będzie dalej.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hiho, kolejna porcja ssow, tym razem z Draconii.
Z ktoregos smoka wypadlo to ![]() Kilka minut pozniej ![]() DLe tez padaly (nic ciekawego nie spadlo) ![]() Calkowity loot wyszedl taki ![]() A stan postaci wygladal tak ![]()
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nikt nie komentuje, ale ja nie proznoje
![]() Stary ss z awansem na 50 lvl Na elfach, nie wiem czy to nie byl czasem tydzien exp x2, ale chyba nie... ![]() Co sie z tym wiaze - quest Nic do bicia nie bylo, bo na bk ciagle ktos expi. ![]() Kolejny quest, ten zrobiony na 51 lvlu Z pomoca Dwaina ![]() ![]() Czas na cos nowszego Niedawny awans na 71 lvl. ![]() To co Noe lubi najbardziej Czyli klopoty. Turlalem baga i spotkalem Roxisa. Zaczal mnie bic (bez powodu jak sie pozniej okazalo). Ucieklem do Kazoo, chociaz po jednym UE prawie lezalem. Po rozmowie wyszlo na to, ze odeslal mi stracone potki ![]() ![]() A tutaj dzisiejszy awans w stylu Noe ![]() Wcale nie tak latwo zrobic takiego ss'a. Zostawic moba do dobicia. Trudno bylo tam dojsc bo bloczyly mnie undead'y, ale od czego jest push powa'. ![]() To tyle kkthxcya.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Przed chwila byl atak undead'ow na PoH. Kilka ss'ow.
![]() ![]() ![]() Zadnej banshee nie udalo mi sie zabic samemu -.-
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Hi.
Banshee quest Demon w pokoju z warlock'ami. Jedna osoba padla tam (jedyna ofiara questu). ![]() Przed ostatnim pokojem, who's the leader? xD ![]() I juz z nagrodami z kumplem. Podsumowujac poblokowalem sobie tylko 2 DLe i 1 banshee przez caly quest >.> ![]() Inne A tu moje nowe eq, brakuje juz tylko mpa i sov. A i softow. ![]() Moze cos ktos wreszcie napisze, bo za te posty pod postami w koncu bana dostane >.>
![]() |
![]() |
#8 |
Guest
|
![]() No no Fajna Modyfikacja zdjęć i co najważniejsze znalazł sie ss z BuffaloTeam xD
Mam nadzieje ze niedługo dobijesz swój upragniony lvl 100 ![]() "Sova Mpa i Softy" o których mówiłeś da sie to zrobić ![]() ---BuffaloTeam4Eva--- ![]() |
![]() |