|
|||||||
| Notki |
| Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
|
Opcje tematu |
|
|
#1 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
|
Mam takie pytanie czy dobrze rozumuje, żeby nosić ten outfit trzeba skończyć 1-4 dreamer's challange i kupic od jakiegos gracza bedacego lordem protektorem document of the follower tak ?
A jak jest z addonami ? Też wystarczy kupić od gracza oba dokumenty i zadziala ?
|
|
|
|
|
#2 |
|
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
|
Żeby posiadać outfit wystarczy skończyć 1-4 misje Dreamer's Challenge Quest oraz użyć wyżej wspomnianego Document of the Follower.
Z addonami sprawa jest "troszkę" bardziej skomplikowana Poszukaj jakiegoś Lorda Protectora, który ma możliwość tworzenia dwóch dokumentów (Document of the Officer, Document of the Leader). Poproś, kup lub wyżebraj (która opcja najbardziej Tobie odpowiada) scrolle i addony będą po chwili gotowe.@ Użytkownicy down - oczywiście zapomniałem wspomnieć w poście o tych "paru esencjach". Dzięki za czujność ![]()
Lonely Pall Jeżeli w jakiś sposób moje poglądy lub spostrzeżenia zainteresowały, zaciekawiły lub po prostu zbulwersowały Ciebie, zapraszam do rzeczowej dyskusji. Ostatnio edytowany przez Yossarian - 29-07-2008 o 12:14. Powód: Tzw. Literówka |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
O demonic essence pewnie wiesz ;]
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Niegrający
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
|
Zajrzyj: w i k i . h u n t e d . p l /wiki/Nightmare_Outfits_Quest/Spoiler
![]() ~Bez spacji oczywiście!
A póki okręt walczył - siedziałem na maszcie, A gdy tonął - z okrętem poszedłem pod wodę... Widzimy to ,co chcemy widzieć! Ostatnio edytowany przez lamp999 - 29-07-2008 o 02:15. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Użytkownik Forum
|
jesli masz scrolle, to aby dostac addony musisz:
na 1 addon - oddac 500 demonic essence + uzyc scrolla na addon (i miec juz wczesniej zrobiony outfit) na 2 addon - oddac 1000 demonic essence + uzyc scrolla na addon (i miec juz wczesniej zrobiony outfit z pierwszym addonem) w sumie zakladajac, ze posiadasz scrolle, musialbys i tak oddac 1500 essencji |
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
|
Szukaj part #2 ...
Scroll - Dreamers Challenge Quest. Outfit Kilka pytań odnośnie Brotherhood Outfit Brotherhood Outfit Scroll - Dreamers Challenge Quest. DC Quest Dreamers challenge quest Cytuj:
|
|