|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2004
Lokacja: Gorzów Wlkp.
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Lord Bartek Wielki
Profesja: Elite Knight
Gildia: Strom Riders
Świat: Guardia
Poziom: 50
Skille: 71/69
Poziom mag.: 5
![]() |
![]() Mam takie pytanie czy dobrze rozumuje, żeby nosić ten outfit trzeba skończyć 1-4 dreamer's challange i kupic od jakiegos gracza bedacego lordem protektorem document of the follower tak ?
A jak jest z addonami ? Też wystarczy kupić od gracza oba dokumenty i zadziala ?
|
![]() |
#2 |
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
![]() |
![]() Żeby posiadać outfit wystarczy skończyć 1-4 misje Dreamer's Challenge Quest oraz użyć wyżej wspomnianego Document of the Follower.
Z addonami sprawa jest "troszkę" bardziej skomplikowana ![]() @ Użytkownicy down - oczywiście zapomniałem wspomnieć w poście o tych "paru esencjach". Dzięki za czujność ![]()
Lonely Pall Jeżeli w jakiś sposób moje poglądy lub spostrzeżenia zainteresowały, zaciekawiły lub po prostu zbulwersowały Ciebie, zapraszam do rzeczowej dyskusji. Ostatnio edytowany przez Yossarian - 29-07-2008 o 12:14. Powód: Tzw. Literówka |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 17 06 2007
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Guardia
|
![]() O demonic essence pewnie wiesz ;]
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 04 2008
Lokacja: Stargard Szczeciński
Stan: Niegrający
Imię: Orbel Kalekiot
Poziom: 268
![]() |
![]() Zajrzyj: w i k i . h u n t e d . p l /wiki/Nightmare_Outfits_Quest/Spoiler
![]() ~Bez spacji oczywiście!
A póki okręt walczył - siedziałem na maszcie, A gdy tonął - z okrętem poszedłem pod wodę... Widzimy to ,co chcemy widzieć! Ostatnio edytowany przez lamp999 - 29-07-2008 o 02:15. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() jesli masz scrolle, to aby dostac addony musisz:
na 1 addon - oddac 500 demonic essence + uzyc scrolla na addon (i miec juz wczesniej zrobiony outfit) na 2 addon - oddac 1000 demonic essence + uzyc scrolla na addon (i miec juz wczesniej zrobiony outfit z pierwszym addonem) w sumie zakladajac, ze posiadasz scrolle, musialbys i tak oddac 1500 essencji |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Szukaj part #2 ...
Scroll - Dreamers Challenge Quest. Outfit Kilka pytań odnośnie Brotherhood Outfit Brotherhood Outfit Scroll - Dreamers Challenge Quest. DC Quest Dreamers challenge quest Cytuj:
![]() |