|
Notki |
Wydarzenia ze światów Na tym forum możesz porozmawiać o wszelkich ważnych wydarzeniach z Twojego serwera. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wczoraj, czyli 20.08.2008 na serwerze Unitera nastąpiły masowe bany. Ja byłem zalogowany przez całe popołudnie i w tym czasie poszło ponad 30 banów. Doliczyłem się 4 GMów na raz (może było więcej nawet). Było kozacko, wuchta wiary polowała na GMów (exiva, exiva i jeszcze raz exiva), wuchta wiary odrazu reportowała każdego botera, a nawet uczciwe osoby (na mnie ktoś zaraportował). Bana oczywiście nie dostałęm, bo nie miałem za co
![]() ![]() ![]() Moje zdanie jest takie że GMy częściej powinni tak nawiedzać światy, same plusy z gry i żadnego minusu, w końcu trzeba grać uczciwie ![]() Wasze zdanie jakie jest? Z góry przepraszam jeśli taki temat już powstał (nie uwzględniałem tematu o uniterze na którym jest wszystko ogólnie) |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() i dobrze o te 30 noobow mniej na jakis czas i deleted chyba nie bede chcieli
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 12 2007
Imię: Xeremon
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Candia
Poziom: 140
|
![]() Widzę, że w wieku 20 lat nie znasz znaczenia wyrazów. Zatem nie używaj ich skoro nie wiesz co one oznaczają. Nie wyobrażam sobie jak będąc dorosłym, nie wie się co to był holokaust...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Za to ty chyba nie wiesz co to jest porównanie... lepiej przestań grać w tibie i wróć do szkoły...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
|
![]() Porównujesz masowy mord żydów z drugiej wojny światowej, do zabawy kilku skretyniałych cymbałów, którzy poprzez lizanie dupy Guido i Tavarenowi dorobili się ciepłej posadki Gamemastera w tej dennej i żałosnej gierce?
Ostatnio edytowany przez Xr3 - 21-08-2008 o 22:18. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() 1. Skoro to denna i żałosna gra to po co w nią grasz, nikt ci nie każe.
2. Chciałeś być fajny że zabrałeś się za pouczanie starszych? Coś ci nie wyszło. Cieszę sie jednak że otworzyłeś wikipedie i wyczytałeś co to jest holokaust i porównanie, bo domyślam się że nie miałeś o tym zielonego pojęcia (wiedza z podstawówki). 3. Musisz obrażasz GMów za to że odwalili kawał dobrej roboty? Ciebie też zbanowali? http://pl.wikipedia.org/wiki/Pytanie_retoryczne - miłej lektury. To wszystko jeśli chodzi o Ciebie, chyba że jesteś na tyle głupi że nie potrafisz pojąć o czym jest ten temat. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Tarnów
Stan: Na Emeryturze
Świat: Elysia/Kyra
Poziom: 85+
|
![]() porównywanie banowania dzieciaków używających botów do jednego z największych mordów tego wieku jest conajmniej niesmaczne i godzi w uczucia wielu ludzi =/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Zbanowany
|