|
Notki |
RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 08 2007
Lokacja: malopolska
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Kszaczasty
Profesja: Elder Druid
Świat: Aldora
Poziom: 40
Poziom mag.: 25
|
![]() Kultowa gierka, znana chyba wszystkim milosnikow mmorpg...
Glownie rzecz biorac na serverze gra swednia ilosc polakow, stad ten temat ![]() weteranow tej gry jak i mlodych zapalencow zapraszam na nasze forum clanowe: http://silverclaws.mojeforum.net/ tam mozecie zlapac z nami kontak, dostac sie do akademii a pozniej do clanu... ![]() Oferujemy swietna zabawe, mass pvp ( nie myslcie sobie ze mass pvp to tak jak w tibbi 20 osob ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Jeśli o mnie chodzi to abyss przestał dla mnie istnieć kiedy przenieśli się z c4 na Interlude, a wcześniej jak mi usuneli 70 PP z b-gradem na x7...
5k ludu? Na dragonie bywa więcej... a kiedyś na l2 eXtereme to były tłumy ![]() --- Pozdro, Hodal. @down : to co? jeszcze w czerwcu na Dragonie grałem. Co do rusków to można się przyzwyczaić. Na x300 pvp są ciągle wojny polsko-ruskie i polsko-polskie xD Ostatnio edytowany przez Hodal - 11-08-2008 o 16:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 01 2007
|
![]() @up
Dragon Newtork to nie jest l2. @abyss Ta i językiem używanym na shoucie jest ruski, na hero ruski, na globalu ruski. Wszędzie tylko cyrlica. Więc tak fajnie nie jest. |
![]() |
![]() |