|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 06 2008
|
![]() Mam avasta i mam pytanie, czy przy skanowaniu avas wykryje wszystkie keyloggery?bo juz kilka razy sie zdarzylo ze mnie wylogowalo ...tak jak by ktos wbil na chara,a gdy skanowalem kompa to nic nie bylo ?Pls Odp ;d
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Inżynier
Data dołączenia: 11 07 2006
Lokacja: Siedlce/WWA
Stan: Na Emeryturze
Imię: A czy to jest ważne?
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Solo
Świat: Pandoria
Poziom: 1xx
Skille: 9x/7x
Poziom mag.: 2x
![]() |
![]() Nawet z aktualną bazą wirusów Avast nie wykryje wszystkich wirusów/trojanów/itp/itd. Zresztą chyba żaden, z w miarę dostępnych programów antywirusowych nie jest w stanie tego zrobić. Ale masz coś lepszego do dyspozycji (chyba) Twój mózg oraz własną rozwagę. Jeżeli właściwie korzystasz z niego, hack raczej Tobie nie grozi. Podkreślam raczej
![]()
Lonely Pall Jeżeli w jakiś sposób moje poglądy lub spostrzeżenia zainteresowały, zaciekawiły lub po prostu zbulwersowały Ciebie, zapraszam do rzeczowej dyskusji. Ostatnio edytowany przez Yossarian - 28-07-2008 o 19:48. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 05 2008
|
![]() Avast tych tibijskich nie wykrywa niestety... Wystarczy, abyś ściągnął np.owntibię, zwrócił uwagę na reakcję Avasta (a raczej jej brak) i przeskanował pliczek na www.virusscan.jotti.org. Zobaczysz różnicę
![]() |
![]() |
![]() |