|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Siema
Mam takie pytanie jakie jest najlepsze miasto do expienia dla knighta.Narazie jestem w kazoodron mam 10 lvl skile 60/60.Pytam was sie z powodu takie ze kumpel mi mowi ze kazoodron jest zle dla knighta. ![]() Eq: -Dark Helmet -Noble Armor -Beholder Shield -Plate Legs -Spike Sword Ostatnio edytowany przez Silmendo - 28-07-2008 o 12:33. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2008
|
![]() Po Pierwsze Kazordoon Jest Prawie ze miastem Stworzonym Dla Knighta przez kopalnie Guardow -.-
Na twoim lvlu mozesz expic na dwarfach pierwsze poziomy gdzie sa tylko dwarfy zwykle... Ale na twoim lvlu moge ci poradzic pare expowisk.. ( masz nawet dobre skille ) Folda: Duzo roznych potworow roty itp niezly zarobek i exp... Fibula: Mozesz tam probowac na rotach duzo kasy nie najlepszy exp ale jest GID ![]() Tyle ze klucyk 800gp za wejscie Venore: Roty kolo elf fortress tez moga byc =] Do tego amazon camp ale tam nie wiem czy bys dal rade ale raczej tak Jak wbijesz 20 lvl mozes isc tez na POH ale tylko na cycki i mino, licz sie przy tym ze strata jakiegos potiona ![]() pozatym expowisk jest bardzo duzo mowi mi czy chcesz na kase czy n expa ja ci poweim gdzie najlepiej pozdro |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Miasto dla Knighta?
Venore - Niedaleko do spawnów slim'a w Wyda house, Bk house, i wiele innych. carlin - 1 slime (ghost land) Ja wybralem Venore... A co ty wybierzesz.. twoja sprawa, kazde miasto ma swoje + oraz - ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 06 2008
Lokacja: PL
Stan: Niegrający
|
![]() @2up
Na fibuli lurują dsy, więc na niskim lvlu łatwo paść. @topic Thais - cyclopsy. Venore - roty, slimy, amazonki. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A czy w kazoodron mogbym expic. Czy lepiej isc do tych miast co podaliscie?
![]()
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 24 07 2008
|
![]() Widze Ze Chodzi Jednak o Expa...
Widze ze chcesz zamieszkac w kazordoon.. ale radze np na 25lvlu dopiero pozniej mozna isc na cos lepszego ^^ Kazordoon -Kopalnie Guardow...Po Kolei zaleznie od Twojego poziomu dobieraj pietra, wkoncu dojdziezs i do guardow -"Więzienie" - Expowisko w samym miescie, na ktory trzeba kluczyk, quest na niego jest bardzo latwy -MiniMintwalin.. Znajduje się ( idac od pierwszej kopalni caly czas prosto az do rzeki ) Na Lewo od Kazordoon, wokol sa miski wiec zarcia nie brakuje ![]() ![]() Napisalem ci na ktorym lvlu w kazz, ale masz jeszcze nizszy poziom i pytasz sie gdzie teraz zamieszkac, proponuje THAIS -Na poczatku mozesz Expic Na Samym dole Thais gdzie sa an respie 2 mino guardy, zwykle minosy i cycki -Pozenij Mozesz sie wybrac juz na mount sternum, ale musisz uwazac na lepsze odmiany cyckow -Kolo Mount Sternum na nizszy lvl masz tez dziure gdzie sa trole i duzo Rotow,oplacalne expowisko z kasa -Oczywiscie nie mozna zapomniec od poczciwej fibulce, i nie boj sie o te ds'y, JA !!! Jeszcze nigdy nie widzialem zlurowanego a expie tam 2 lata !! Nawet jesli sie zluruje jest strasznie wolny dasz rade uciec a jak juz bedziesz mial troche wzyszy lvl mozesz nawet go bic ( trzeba pamietac o potkach ) Ok rozpisalem sie, mam nadzieje ze pomoglem ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 11 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Leviathan Palladyn
Profesja: Paladin
Świat: Refugia
|
![]() Zasuwaj do Venore albo thais tam można sobie mieszkać i mieszkać - venore to rotwormy Swamp trolle amazonki elfy i drago - teraz o wiele wiekszy resp amazonek a thais to orki cyclopy ghoule mumie beholdery i pod fibulą smoki
zdecyduj sam - jedno i drugie dobre wg. mnie leprze jest venore |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 01 2008
|
![]() Ja będę za Venore, ponieważ masz tak miejsca zarówno do skilowania (slimy,roty) jak i do expienia na małym i dużym levelu (amazon camp, EF,OF,dragon lair)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wielkie dzieki wszstkim !
![]() Jeszczerz Bardzo Dziekuje ![]()
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] |
![]() |
![]() |