|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() 1) Nie ten dział!
2) Każdy paladyn może trenować walkę mieczem, maczugą i toporem, lecz bedzie awansował trochę wolniej (jakieś 20%) niż rycerz.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
Lokacja: Piła
![]() |
![]() [quote=Bal Ur]1) Nie ten dział!
>Wybacz ale jestem początkujący i nie znam się na działach. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 07 2004
Lokacja: Głęboka otchłań Ulubiony browar: Żywiec
![]() |
![]() I co z tego, że jesteś początkujący. Czytać przecież umiesz (pod każdym działem masz napisane o czym jest). Przynajmniej mam taką nadzieję.
To tak jakbyś chciał budować bombę atomową bez przygotowania. Najpierw trzeba się zorientować w sytuacji, otoczeniu lub przeczytać coś, a dopiero później zacząć działać. No ale mam nadzieję, że moje srogie słowa cię nie zrażą i będziesz działał na forum z rozwagą. Powodzenia.
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 11 2004
|
![]() Paladyn advensi tylko 20% wolniej?
Ej to ja zaraz zaczynam trenować shielding z maczetą w dłoni ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 12 2004
|
![]() Palladyn walczący w ręcz?
Wcale nie najgorsze połączenie. Sam kiedyś będąc palladynem walczyłem clubami (moje pierwsze kontakty z Tibią ![]() Stary mistrz przemówił ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2004
Lokacja: Kraków
![]() ![]() |
![]() A do tego postac bedzie bardziej 'magiczna'
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2004
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Paladyn i atak wręcz? NIE.
Czemu ? Skoro awansujesz o 20% wolniej to na skillu 70 sie powiesisz, nie mowiąc o tym, ze raczej do niego nie dojdziesz. A o ile mi wiadomo trzeba by jeszcze distance wytrenowac, czyli zamiast trenowac do 70 w axe/club/sword moglbys wytrenic do 80 dista :|. A przeciez i tak bys nie uzywal raczej, walki wrecz bo na tych 50/60 skilla to ozeszty hity by wchodzily takie potęzne, ze ja nie moge ![]() Innymi slowy Mozesz to zrobic jak ci sie chce tracic czas, zeby efekty byly mizerne. I tak to ci sie nie przyda. |
![]() |
![]() |