|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2003
|
![]() Mam pytanie...
Postanowiłem zkolekcjonowac wszystkie napoje (slime , beer, wine, blood, itp....) BRAKUJE MI: - mleka - oleju (oil) - mud (błoto) Bardzo prosze o odpowiedzi i podpowiedzi skad moge to wziasc! Starsznie mi na tym zalezy! |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 11 2003
|
![]() Bloto mozna wziasc z bagien
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 11 2003
Lokacja: Iława
![]() |
![]() Smakowicie brzmi.
![]()
ETERNIA-przyszły sorcer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() Błoto juz mam potrzebuje juz tylko olej i mleko!
WAZNE 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() A tak apropos :
Co mi da ze ja sie napije krwi albo wody, bo ja slime to sie otruwam 8) |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2003
|
![]() Krew i woda nic nie daje. Mleko możesz zdobyć tylko (?) na rooku (patrz tajemnice rookgardu).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
a co do tematu wiem ze brakuje ci oleju wiec olej mozesz kupic ! w carlin: stoisz przy depo. potem idziesz na sam dół do 3 sklepu NPC i tam kupujesz bodajze za 10 gp
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() 1) Mleko spawnuje, gdzie to nie powiem ^^
Pozatym można je kupic - bodajże na darashi |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 | |
Buuuuu
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 09 2003
|
![]() co do tych wszystkich miskturek to ja mam pytanie ...
slime otruwa ale po ile odchodzi hp??? |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Dobo Srobo
Data dołączenia: 23 07 2003
|
![]() od 10 w dół - tzz na początek po 10 , 9, 8....
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 09 2003
![]() |
![]() Mleko chyba kupisz w ruchu oporu w Carlin ( to tam gdzie 2 facetów się buntuje ;można kupić alkochol)
Jak ja robiłem kolekcje kwiatów to nikt mi nie napisał gdzie moge znaleźć blood herbst ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 10 2003
Lokacja: Szczecin
|
![]() hehe a jak ja sobie na rooku wzielem sobie to na potion tylko puste wzioelm krew i wypilem to hp mi sie nie dodalo
![]() ![]()
Nick: ******|*******|*******|Wunaku World: Aldora|Aurea|Aldora|Aurea Prof: RP|EK|MS|EK Level: 52|50|42|23 Skills: 81/62|74/73|50mlvl|65/65 <-- rosna Stan: Wymieniona|Sprzedana|Sprzedana|Aktywna ![]() Ale i tak w oczekiwaniu na new world i update ^.^ ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 10 2003
Lokacja: Swinoujscie :)
Imię: XXX
Profesja: Elite Knight
Gildia: Ancient Kingdom
Świat: Nova
Poziom: 73
Skille: 103/102
Poziom mag.: 8
|
![]() Cytuj:
TO JEST SCIEMA !!! (dla Newbie, peniw uslyszales jak twoi koledzy gadali) Chyba chesz nastepne Upomnienie
103/102 23:00 You advanced in sword fighting. (103) 19:33 You advanced in shielding. (102) !!!! 12:59 You advanced to magic level 8. Myslisz ze wiesz co to jest zycie ? -.-' Spróbuj tego... http://www.gangstawar.com/index.php?act=speclink&speclink=f6pm690047 |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 26 09 2003
Lokacja: Fangorn Forest
Stan: Na Emeryturze
Gildia: Defenders of Fangorn
![]() |
![]() Cytuj:
![]() Co do Oleju - nie wiem czy to taki olej, ale olej do napelniania "lamp" (tych czerwonych) mozna kupic w Ab, w sklepiku na prawo od "Elfa Złomiarza". @nawigator - dobry Boże, nie wiem co Ci sie stało ale od jakiegos czasu robisz sie porządnym (i pomocnym) uzytkownikiem tego fora (i tak Cie nie lubie za to co kiedys robiles, choc byc moze to sie zmieni - pracuj, pracuj). @Dobo - gif Ci sie popsuł w podpisie.
2. Moderator nie myli się - moderator ma inne zdanie 3. Moderator nie obraża innych - moderator dobitnie zwraca uwagę 4. Kto przychodzi ze swoimi przekonaniami - wychodzi z przekonaniami moderatora. 5. Szanuj moda swego - możesz mieć gorszego. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
|
![]() Mam pytanie.......jesli wystapil juz taki temat to mam pytanie do czzego wogule sluza te wszystkie napoje ??wiem ze je mozna qpic ale niewiem do czzego sluzo !!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
CS Tibia.pl Team
|
![]() Np. olej powoduje że możesz dalej lampy używać, slimem możesz otruć n00ba, a reszta to takta ciekawostaka. Darmowy (lub prawie) opdowiednik misiów itd
![]() |
![]() |
![]() |
#18 | |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 13 10 2003
|
![]() Cytuj:
![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Olej kupiłem w venorze w sklepie z pochodniami backpackami itp za 20 gpsow....
Jeszcze brakuje mi tylko mleka! (kumple mi kupi ) 8) THX for all ! |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 | ||
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]() |
||
![]() |