|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam wszstkich chcialbym zadac wam kilka pytani dotyczace Miast: Carlin/Ab'dendriel
Ktore miasto wyprac pod wzgledem... -Knighta -Skill'ow Knighta -Expowisk LvL:19/Skills:53/53 Eq: -Dark Helmet -Noble Armor -Plate Legs -Leather Boots -Behomot Shield -Spike Sword
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 24 07 2008
Lokacja: Dębica
Stan: Na Emeryturze
Imię: Lizix Wizan
Profesja: Paladin
Świat: Saphira
![]() |
![]() w AB:
- na zamku knightem mozesz naprawde nieźly exp mieć :-) - skillować to za baradzo nie ma gdzie... chyba, że kolega monka postawi, wtdy więcej miejsc jest w AB (tak mi sie wydaje) o Carlin niech sie wypowie ktoś inny ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dzieki ze tak szybko mi odpowiedziales ale potrzebuje jeszcze opini o Carlin.
Iprzy okazji zadam jedno pytanko czy na mojim lvl z mojim eq i skilami zabije orc'a Beserkera'a?. ![]()
I love ![]() and I don't like ![]() I am knight ![]() And I life on Refugia My skill is 53 swording and 53 shielding [MONSTER]Best Block : Dragon[/MONSTER] [MONSTER]Best Solo : Minotaur Mage[/MONSTER] |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() @topic
Co to carlin to... dobre miasto dla nowych graczy, ale tam idzie co 2 noobek skillowac mozesz na foldzie i trollach kolo carlin expic mozesz tez na foldzie, ghost landzie i tych malych amazon campach... Gdybym mial wybrac wybralbym carlin. Edit co to zerkow to zabic zabijesz ale od czasu do czasu zejdzie jakis potion... radzilbym najpierw zajać sie skillami powiedzmy do 65~70
19:17 Don Kichot Dwa [125]: jak jest error po angielsku? ![]() Niech nie bedzie niczego. . . Ostatnio edytowany przez Paruv - 01-08-2008 o 16:28. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Bardzo ci dziekuje za opinie Carlin.Ale czy z tym skilowaniem radzisz skilowac pod orc'a czy tak ogolnie?
![]()
![]() |
![]() |