Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > RPG

Notki

RPG Wszystko o grach RPG i cRPG, czy może MMORPG.

Pokaż wyniki sondy: czy chcecie żeby powstało nowe podforum o sesjach rpg?
Tak 20 51.28%
Nie 11 28.21%
dla mnie to nie ma różnicy 8 20.51%
Głosujących: 39. Nie możesz głosować w tej ankiecie

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 29-11-2004, 14:45   #1
Dakar de'Slayer
Użytkownik Forum

Dakar de'Slayer's Avatar

Data dołączenia: 18 07 2004
Lokacja: Las Loren

Dakar de'Slayer ma numer GG 2795283
Domyślny podforum

taka mała sąda która dotyczy sesji na tym forum czyli czegoś co ostatnio jest coraz bardziej powszechne. A więc czy chcecie mieć nowe podforum o sesjach?? odpowiadajcie moze to coś da

nie chce niczego sugerować ale jeśli wyniki sondy wyjdą pomyślnie to moze moderatorzy nasi wspaniali coś skombinują??

Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie...

Ostatnio edytowany przez Dakar de'Slayer - 29-11-2004 o 20:30.
Dakar de'Slayer jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 29-11-2004, 14:51   #2
eldian
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore

Stan: Na emeryturze
Profesja: Paladin
Świat: Secura
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
eldian ma numer GG 7414703 eldian ma login Tlenu Eldian@o2.pl
Domyślny

wiedług mnie jak najbardziej
To forum pod tym względem"leży" a ile ludzi by tak pograło wiec tak osobiście juz czekam na bajarza i rusza nasa sesja(pierwsza na forum)
stary 29-11-2004, 16:09   #3
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..

Domyślny

@Elidan
Pierwsza? a nie zauwazyles moze juz 2 tematow, w tym mojego i Dakara z prowadzonymi sesjami? Jesli chodzi o sesje w wiedzmaka, to owszem, jestescie pierwsi, ale nie jesli chodzi o ogol sesji.

Co do subforum, to chyba ja wysunolem ten pomysl i baaardoz mi sie on podoba
Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam
Caspius jest offline  
stary 29-11-2004, 17:41   #4
Gewof
Rybzor to moja dzifka

Gewof's Avatar

Data dołączenia: 08 01 2004
Wpisy bloga: 2

Domyślny

Jestem za
stary 30-11-2004, 14:36   #5
Gufat
Guest

Domyślny

Jestem przeciw z prostego powodu. Stworzycie na tym forum dwa, trzy tematy-sesje i co? Forum będzie poz tym nietknięte. Głupi pomysł...

stary 30-11-2004, 14:55   #6
Dakar de'Slayer
Użytkownik Forum

Dakar de'Slayer's Avatar

Domyślny

Hmm...masz prawo mieć swoje zdanie i ja nie mam zamiaru ci tłumaczyć czemu uważam za słuszne założenie takiego podforum. Tam nie byłyby tylko sesje a wszytko co sie z nimi wiąże. przeniesiono by tam wszystki powstałe dotychczas sesje rpg. Moża by tam pytać o rzeczy z prowadzeniem gry czy samym graniem. coś w stylu : wskazówki dla MG i BG.

Ten, który walczy z potworami winien uważać by samemu nie stać sie jednym z nich...Kiedy spoglądzasz w odchłań ona równierz patrzy w ciebie...
stary 30-11-2004, 15:02   #7
Gufat
Guest

Domyślny

Zauważ, że sesje, dotyczą grania w RPG. Jest forum RPG i tu powinny sie znajdować tematy dotyczące gier RPG. (czyt. sesje)
Licze że przedstawisz jakieś poważne argumenty na to aby powstał kolejny dział, który utrudni orientowanie sie w forum.

stary 30-11-2004, 15:09   #8
Dakar de'Slayer
Użytkownik Forum

Dakar de'Slayer's Avatar

Domyślny

No niby tak, ale większość ( mówie większość nie wszyscy) z tych co pisują na tum forum to ich wiedzia na temat RPG ogranicza się do Tibii, KO, UO, HB czy MU. A nie wiele jest takich ( nie mówie ze nie ma) co potrafią docenić klimat prawdziwej sesji RPG! No i jak tu prowadzić sesje kiedy większość tematów dotyczy MMORPG?

stary 30-11-2004, 15:09   #9
eldian
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 26 10 2003
Lokacja: Venore

Profesja: Paladin
Poziom: 36
Skille: 68/59
Poziom mag.: 15
eldian ma numer GG 7414703 eldian ma login Tlenu Eldian@o2.pl
Domyślny

wasze to co innego my zamiar mamy tu prawdziwą wy robicie opowiadanie
stary 30-11-2004, 15:12   #10
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Domyślny

Albo z innej manki: W czym to ci utrudni korzystanie z forum? Dzial RPG dalej bedzie funkcjonowal pod katem MMORPG, a dzial o sesjach bedzie dzialal pod katem sesji.

@up
O żesz.... Elidan, pomysl o czym ty piszesz. Tak wygladaja sesje na forum. Nie mozesz pisac "robie to to i to" bo bedzie chaos, trzeba od razu opisywac jak sie to wykonuje.
Btw. przeczytales nasz temat do konca? czy jedynie poczatek? Owszem, poczatkowy plan byl o tworzeniu opowiadania, ale juz z tego zrezygnowalismy i prowadzimy regulara sesje na forum.

Ostatnio edytowany przez Caspius - 30-11-2004 o 15:15.
Caspius jest offline  
stary 30-11-2004, 15:25   #11
Emil1
Użytkownik Forum

Emil1's Avatar

Data dołączenia: 09 11 2003

Emil1 ma numer GG 3909000
Domyślny

Głosuje nie bo już i tak za dużo tych działów, a teraz chcecie jeszcze jeden. Fakt wam by to ułatwiło działanie na sesjach (sam myślałem nad tym żeby zacząć z tym), lecz bez przesady nie można ciągle robić nowych podtematów.
Korzeni mróz nie sięga srogi.

(czy ciebie chlopie cos pokopalo zeby sobie wsadzac 120kb animacje do podpisu?)
Emil1 jest offline  
stary 30-11-2004, 15:34   #12
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Domyślny

Hmmm... powiadasz ze nie mozna ciagle robic nowych podtematow... hmm.. a powiedz mi prosze, kiedy zostaj jakikolwiek utworzony? O, przepraszam, raz utworzono podforum o nazwie "Filmy", ale to bylo juz dosc dawno. Wiecej takich rpzypadkow nei przypominam sobie, wiec to by byl drugi... oj, co za liczba ogromna...
A teraz wytlumacz mi prosze w czym by ci przeszkadzal ten temat, skoro ty nie zajmujesz sie sesjami, a jak sam rpzyznales nam by to ulatwilo rozeznanie?
Caspius jest offline  
stary 30-11-2004, 15:47   #13
Nightwalker
Użytkownik Forum

Nightwalker's Avatar

Data dołączenia: 19 08 2004
Lokacja: Wrocław

Domyślny

Jeśli chcecie pograc w sesje na forum wejdzcie na forum np. www.dnd.pl

A tak to mi wisi...
Nightwalker jest offline  
stary 02-12-2004, 18:45   #14
MatKus
http://tibiaspy.com

MatKus's Avatar

Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy

Stan: Na Emeryturze
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Adres Jabbera do MatKus
Domyślny

Na pewno nie będzie forum tylko dla sesji, natomiast rozważam zrobienie forów dla prawdziwych RPG, cRPG i mmoRPG, ino nie chce mi się przenosić tylu postów, więc muszę z modami pogadać, czy komuś się będzie chciało
stary 07-12-2004, 18:00   #15
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Domyślny

~bump~

[poklon dla Dromdera za zakonczenie klotni ]

@down
Ekhem, ekhem. Rozpisywac sie nie musisz, bo twoj pierwszy post krytykujacy nasz pomysl jeszcze jest (przynajmniej rano byl...)
Co do pomyslu Matkusa, takze sie na niego zgadzam.

Ostatnio edytowany przez Caspius - 08-12-2004 o 15:46.
Caspius jest offline  
stary 08-12-2004, 15:03   #16
Gufat III
Użytkownik Forum

Gufat III's Avatar

Data dołączenia: 08 12 2004
Lokacja: Wrocław

Świat: Nova
Gufat III ma numer GG 8644522
Domyślny

(pomijając to, iż uważam że Drom postąpił niesprawiedliwie, z wszelkimi farmazonami i grzecznościami wracam by wyrazić swoje zdanie. tak jak mi mówiła pewna osoba która ten lokal opuściła, żeczywiście gdy ma sie zbyt dużo racji to posty kasują, a mi jeszcze zablokowano dostęp do wypowiadania sie)

Ekhm, ekhem. Chciałbym wyrazić swoje skromne zdanie, jako że jestem skromnym nie wywyższającym sie RPGowcem, że utworzenie nowego podforum jest złym pomysłem. Wszystko co dotyczy sesji, można obsadzić w innych działach. Projekty światów, przygód - do twórczości. Same sesje - Na forum do tego przeznaczonym - RPG. Jeśli jako użytkownik miałbym najmniejsze prawo zabrać w tej dskusji głos, z pewnością bym powiedział że należy postąpić jak MatKus mówi. Podział na RPG, cRPG, MMORPG. To było by sprawiedliwe.

Cóż za ironiczny tekst. Zupełnie do mnie niepodobne, ale skoro trzeba sie dostosować, to chyba nie mam wyboru. Hail moderatorzy i brak wolności słowa =.=
Gufat III jest offline  
stary 09-12-2004, 00:20   #17
Vanessa
eX Moderator

Vanessa's Avatar

Data dołączenia: 07 07 2004

Domyślny

A ja sądzę, że niepotrzebnie się męczysz... To jest temat z propozycją + sonda, a każdy może napisać też dlaczego zagłosował tak a nie inaczej. (Ty juz jednego posta tu masz...). Nie powstał on po to, aby ktokolwiek kogokolwiek przekonywał do swojego zdania, bo i tak nie przekonasz, ani Dakara ani Caspiusa, ponieważ to ich pomysł i tyle. Możesz się jedynie nie zgodzić (już raz to zrobiłeś) i odpowiednio zagłosować.

Poza tym nie uważam, że Drom postąpił niesprawiedliwie, bo po prostu pokasował niepotrzebne tu posty. A co do bana, to sądzę, że miał rację banując Cię (a akurat jego zdanie jest w takiej sytuacji ważniejsze niż Twoje).

A co do "Hail moderatorzy i brak wolności słowa =.=" - dla mnie to bzdura, a poza tym naprawdę, uwierz, że nikt Cię tu nie trzyma.

ps. i nie zamierzam kontynuować z Tobą żadnej dyskusji, więc nawet nie odpisuj, bo to nie ma sensu~

Chwilowo mnie nie ma, przepraszam

bobo!
Vanessa jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania