|
Notki |
Mainland Wielki i tajemniczy kontynent... Tutaj odkrywamy jego tajemnice... |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2005
Lokacja: Znajdziesz w słowniku
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
|
![]() No więc. Gram na świecie Refugia (non-pvp) Ze względu na Wyje... kolejki
odechciewa mi sie na nim grać. Mam ochotę do zmiany serva a założyłem ten temat żebyście pomogli wybrać server o to moje wymagania : -Duża (przeważająca) liczba polaków -Mała ilość graczy na servie (Kolejki 0) -Najlepiej żeby nie było kłótni (czyli wojen) na servie ponieważ od grania z 3 lata na servie non-pvp wyszedłem z wprawy pkowań a niechce się specjalnie denerwować PROSZE O POMOC !!???? Bardzo proszę o nie komentowanie błędów itp... Wcale sie nie obraze jak podacie jakis NON-PVP mało zaludniony ;p;p;p ..... PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE TEMATU TEN >>read.php?goto=newpttp://forum.tibia.pl/showthost&t=178997<< TEKST DAŁ MI COS DO ZROZUMIENIA Ostatnio edytowany przez Mister - 18-12-2008 o 16:49. Powód: .... |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
|
![]() nie moge ci powiedziec gdzie mozesz isc, ale gdzie nie -> na askara
tam to se idziesz i nagle cie bez powodu ktos pkuje itd. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 10 2008
Lokacja: Habbite a thais...
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Świat: Celesta
|
![]() No pvp? Bez kolejek? Z przeażającą liczbą polaków? Polecam Ci OTSa no-pvp.
Tak poważnie: nie ma chyba takiego serwera no-pvp. Jeśli chodzi o serwery pvp to Berylia - od 50 lvl masz własny fan klub nb charów hight leveli którzy Cię sprawdzają. Duuużo polaków, ciągłe wojny. Titania - mój 1 serwer. Pełno PK teamów, w życiu tam nie wróce ![]() Iridia - Podobnie jak na beryli. Tyle że mniej polaków Aldora - Prawie każdy higt level boci przez co serwer prowadzi się jak chce. Serwery no-pvp: Candia - do serwera nic nie mam po za tym że są kolejki! Guardia - dużo polaków. Ceny w miare. Ps. bez PACC czekasz po 30 min na zalogowanie. (od 200 kolejka= norma) Secura - Prawie polski serwer. Jak każdy no pvp narzeka na kolejki. To tyle. I tak wybierzesz jak chcesz. Tak czy owak życe Ci powodznia na nowym serwerze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 12 2008
Lokacja: uOpole
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2008
Lokacja: niemam gps'a
|
![]() Choć do mnie na Amere xD
Jest dośc malo polaczkow i sie z tego powodu ciesze ( mniej noobow - w wiekszosci oczywiscie) Ceny sa male czasem nawet za bardzo. Naprawde malo pk. Good Luck ![]() Pozdro ![]()
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 10 2008
Lokacja: Gdańsk
Stan: Niegrający
Imię: Assassin of Isara
Profesja: Druid
Świat: Isara
Poziom: 17
![]() |
![]() Polecam Isarę, mniej polaków i co za tym idzie mniej noobków ;]
PK to zazwyczaj polacy, ale jeśli będziesz omijać Kazzo, Carlin i Venore to całkiem miło się gra. Jak już jest rozróba to raczej nikogo nie interesują przygodnie napotkane low-lvle. Wyjątkiem są samobójcy i zamachowcy ale mało takowych jest ;] Na serwerze przeważają brazole, dzięki czemu w dzień nie ma dużo ludzi i większość respów jest wolnych, a nawet jak taki brazylijczyk ustawi bota to i tak na SSie go wyrzuci (SS jest o 8:55) ;] W skrócie fajny serv, brak kolejek bo PvP, jak wybijesz się do 30-40 lvla, to hunty są żadkie i w 75% przypadków można się z nich wykupić jeśli już takowe by się napotkało ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 12 2008
Lokacja: Częstochowa
Profesja: Royal Paladin
Poziom: 66
|
![]() Ja chciałbym jeszcze zapytać, na którym niemieckim PVP jest najmniej polaków ?Bo żal mi moich rodaczków
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
|
![]() Pamiętam jak kiedyś grałem na Iridii i byłem zadowolony.
Nie spotkałem się z wojnami czy trapami po kilka osób. Kolejek to chyba nigdy nie było. Jedyny minus to to, że czasem leją bez powodu np. stałem palkiem miałem bodajże 20 lvl i przybiegł 40 sorc 2-3 hity i mnie nie ma. |
![]() |
![]() |