|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 02 12 2004
|
![]() mam pytanie jak wyjść z Roka? Ostatnio grałem i zdobyłem 8 poziom
![]() PS GRAM NA FORTERZE Ostatnio edytowany przez Utherpol - 05-12-2004 o 18:18. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() Najglupszy temat roku
Idziesz na gore biblioteki sejmora i jest orcale i wylazisz z rooka A! Jak wychodzisz na maina to widzisz takiego gostka jak wyjdziesz z swiatyni Moze miec kazde imie Musisz go rozwalic i bedziesz mial magic set |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() @Stratos
Nie odbiegasz poziomem twórcy tematu... Na rooku są dwie wyrocznie, dla facc i pacc, aczkolwiek posiadacze pacc mogą kożystać z tej dla facc(ale zamotane).Różnica polega na tym, że wyrocznia dla facc może Cię przenieść do Thais/venore/carlin, a ta dla pacc do Dharmy i dalej nie wiem, niech posiadacz pacc powie. |
![]() |
![]() |
#4 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Wyrocznia dla facc jest nad biblioteką. Idziesz do niej, witasz się i ona zadaje Ci pytania dotyczące tego, jaki zawód chcesz wykonywać, w którym mieście mieszkać... (nie będę ich przytaczać - poradzisz sobie
![]() ps. i nie "rozwalaj" żadnych gostków, których spotkasz po wyjściu ze świątyni ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() To mapka na tibia.pl jest niedokładna! Tam jest tylko ta dla pacc!!! Acha a temat wcale nie jest tak głupi! Dla tych co grają 1 raz(jak ja) to może być faktyczny problem i mozna sie
![]() Ostatnio edytowany przez Utherpol - 05-12-2004 o 18:29. |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 06 2004
|
![]() mam chara na rooku na forterze jak sie nazywasZ?
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() sorka ale już wyszedłem do Verony
PS nazywam się Utherpol |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 11 2004
Lokacja: Tychy
![]() |
![]() Heheh no forum jest po to by pytać i pisać no ale nie powiem żeby było to za mądre pytanie jak sie czegoś nie wie pierw przeczytaj poradnik itp na tibi.pl masz wszystko napisane o rooku mainie itp a jak tam tego nie mato poszukaj czy takiego topicu już nie było a jak nie było to dopiero pisz takie posty bo nie bedziesz wyśmiany bo nie będzie to takie tepe pytanie he.
ps. Wychodzi sie z rooka na 1 pietzre biblioteki tam masz taki pomnik i mówisz hi i potem sobie wybierasz kim chcesz grac i w jakim miescie chcesz być nic to tyle ![]() |
![]() |