Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Gildie

Notki

Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 06-08-2008, 21:54   #1
Vamanaun
Użytkownik Forum

Vamanaun's Avatar

Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Łódź

Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Malvera
Domyślny New Begining - Zajrzyj jeśli chcesz zacząć od nowa

Nie będzie to kolejna familia.. nie będzie też to team który rozpadnie się po miesiącu grania. Osobiście jestem w stanie zaoferować 2-3 osoby, które naprawdę będą chcieć (i potrafią) grać.

Na serverze (valoria), gdzie grałem ostatnio jest zbyt wiele PK teamów huncących za nic. Próbowaliśmy im się postawić, lecz nic z tego nie wychodzi. 30 osób z 45sorcami to jest zbyt dużo, tym bardziej że chłopaki są ładnie zorganizowani.

Chodzi o to, że nie gram już nigdzie i szukam kilku osób, które chciałyby zacząć tak jak kiedyś. Totalnie od zera i z nowymi znajomymi. Gra będzie miała raczej charakter dla zabawy, bo kilku latach znudziło mi się ciągłe expienie samemu. Oczywiście jedyne wizyty w dp będą tylko po odnowienie mf i powrót na hunt.. Lecz dawno nie doświadczyłem czegoś takiego jak wspólny hunt, chciałbym zobaczyć jak to znów jest.

Od osób, które chcą dołączyć oczekuje:
-udowodnienia 70+ na innym servie.
-bocenie jest dozwolone, zresztą każdy to robi - byleby nie być afk.. całe dnie
-Premium Account
-angielski
-w miarę możliwości Ventrilo

Myślę, że 8-12 osób spokojnie wystarczy, by nie dać się innym i pokazać że potrafimy grać. Server oczywiście wybierzemy w miarę czasu, jedynym faktem do tej pory jest to, że każdy zaczyna od 1lv.

Na koniec może coś o mnie. Mam na imię Michał, mam 17 lat i jestem z Łodzi. Tibię traktuje jak zwykłą grę, nie jak co poniektórzy. Po moim 4letnim stażu gry jestem raczej nastawiony nieufnie, lecz można to zmienić.

Serdecznie zapraszam i mam nadzieję, że coś z tego wyjdzie.

[center]My blood to your blood, your blood to mine.
Our unity over all, until the end of time.
My life for the family, my sword for the victory.

forever and in eternity!

Ostatnio edytowany przez Vamanaun - 12-08-2008 o 09:30.
Vamanaun jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania