|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
Pokaż wyniki sondy: Jakie miasto najlepsze dla palla do expa od 10 lvla do 20 lvla ?? | |||
Thais |
![]() ![]() ![]() ![]() |
7 | 19.44% |
Carlin |
3 | 8.33% |
Ab'Dendriel |
14 | 38.89% |
Venore |
6 | 16.67% |
Kazoo |
6 | 16.67% |
Głosujących: 36. Nie możesz głosować w tej ankiecie |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Sork Of Magic
Profesja: Knight
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Jakie według was jest najlepsze miasto dla palla. Doradźcie do ktorego miasta najlepiej iść.
mam 10 palla skille 40/35 z p setem pytanie brzmi :: do jakiego miasta iść uwzlędniająć exp ( żeby był dość dobry ) ![]() ![]() prosze o wypowiedzi ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() pacc - edron, facc - ab
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 07 2008
Lokacja: Radomek
Imię: Ajron Małolat
Profesja: Elite Knight
Gildia: Mysterious Heroes
Świat: Harmonia
Poziom: 109
Skille: 83/76
Poziom mag.: 7
|
![]() Ab bo blisko:
Troll'e (odpowiedz na twój post) Dwarf'y (nawet teraz możesz expić ale trochę dalej od depo są niż troll'e) Goblin'y (kamyczki) OF też nie daleko ale na wyższym lvl'u |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
![]() |
![]() Ab. ja kocham gobliny (kamyczki) ^^
skille strasznie szybko mi tam lecą. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() czyli wypada na ab ??? też tak myślałem
![]() ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 03 2006
|
![]() Można ewentualnie do Veno iść. Tam też jest extra cave z Trollami
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 09 2005
Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Poziom: 152
Skille: 92/84
Poziom mag.: 8
|
![]() Facc:Ab,carlin
Pacc: Darashia, edron
![]() |
#8 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2008
Lokacja: gdzieś daleko
Imię: jakie bądź
Gildia: niemam a bardzo chce mieć
Poziom: 18
Skille: **/**
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Świat: Secura
Poziom: 39
|
![]() Thais
Rotwormy+Carriory po dordze gohul i skzielety tez sie znajda ![]() a potem na cyce sie przezucasz na mount sterum ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2007
Stan: Niegrający
Poziom: 6x
Skille: 80/65
|
![]() Hmm,gdy miałem podobny lvl do Ciebie,wpierw poszedłem do Ab.
Wbiłem tam 50 dysta na trollach,zawsze wpadało troszkę expa i speary były na miejscu.Po wbiciu tego dysta poszedłem do Carlin gdyż niedaleko jest góra z goblinami i kopalnie dwarfów.Potem gdy już wbijesz tego 60 dysta na zbieranych jeszcze kamieniach.Potem wziąłem speary i poszedłem robić lootbagi na Ghostlandzie. Myśłę,że będziesz miał już troszkę kasy i będziesz mógł kupić te 100 kamieni.Potem wbijasz 70 dysta(ja wbiłem do końca na dwarfach i rotach ![]() Przynajmniej na początku jak tam zrobiłem. Mam nadzieję,że pomogłem! |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
dzięki będę się stosował do twojego commenta. Kasy mam dużo bo ponad 50k+ wszystko na palla a kamyczki mogę kupować lub zbierać moim knightem, bo lubie zbierać kamyki 1h tak ze 120 kamyków wychodzi ![]() ![]() musze popatrzeć na mape bo nie znam za bardzo ab bo nigdy w nim nie mieszkałem :O EDIT :: jeszcze jedno walić w trole z kamyków czy ze spearów ( mam na myśli trening ) ???
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Max_33 - 30-07-2008 o 18:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2008
|
![]() od 40dista to już raczej kamienie (ja tak teraz robie 41 dista) masz tak samo jak ja 10lvl i tyle.....jak masz dużo kasy to kup kamienie i dobij dista do ~~60 a potem exp
![]() a co do treningu jeszcze to kamienieniami to do jakiegoś 60dista można na dwarfach dobić ![]() ja narazie założyłem że dobije ~~60dista (będę miał gdzieś 12 lvl) i wtedy zaczne expić pełną parą ![]() co do miasta to AB najlepsze, niedaleko do goblinów (po kamienie) a jak masz kasy to kupuj (100 vs. 2k i tak się zwróci ![]() Ostatnio edytowany przez ProdoKTor - 30-07-2008 o 20:26. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() @up
dzięki za odp. na silverze kamyczki po 1,5k chodzą to tanio chyba nie ?? ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 09 2007
Imię: Lora Sisso
Świat: Secura
Poziom: 39
|
![]() moim zdaniem Thais ;P rotwormy jest ich tam spoooro
![]() a potem cyklopy ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||||||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() ja nie wiem, co ma profesja do wyboru miasta? Ja tam zawsze ide do Thais i jakoś żyje...
edit@ Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
2:Orc forrest... drogi panie znawco, nie napisałeś od którego lvl można tam isć, ale napewno wcześniej niż na dragon lair 3: na poh to ja expiłem już od 10 lvl, więc nie wiem o co Ci chodzi... aa... chyba masz na myśli GS'y, no tak, ale tego już nie uwzględniłeś Cytuj:
Aha, i nie pomogłeś, bo napisałeś stek bzdur, z resztą, autor sie nie pyta gdzie ma expić, tylko jakie miasto wybrać... Ostatnio edytowany przez juran_se_spychowa - 07-08-2008 o 15:01. |
||||||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() temat można zamknąć poszedłem do ab i wbiłem na zamku 18 lvl a tera ide do thais bo cycki ??? ej gdzie dobrze zarobić mozna 18 pallem ze skillami 54/40 z eq: belted cape , blue legs , crown helmet , dwarf shield , leather boots ??
![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 08 2006
Lokacja: yyy.. zapomnialem
|
![]() to chcesz zeby go zamkneli czy nie ;p?
a zarobek? hmm z postmanem to guardy/mintwallin, ale poczekaj jeszcze z 5-7 leveli. mozesz posiedziec na undeadach pod mt stearnum, ale tam ludzi troche jest. istnieje opcja zabijania goblinow i zbierania kamykow na sprzedaz, choc wg mnie to idiotyzm. na Twoim miejscu narazie nie martwilbym sie o kase - wbijesz wyzszy poziom to sama przyjdzie ;p. na of w 3 tygodnie przy umiarkowanym expieniu da sie zarobic na full assassina, wiec nie jest zle (nie wiem jak jest teraz, po upie nie bylem).