|
Notki |
Updates Forum zawiera wszelkie informacje o najnowszym update oraz pod fora z informacjami o byłych update. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Nie wiem jak wy, ale ja zauważyłem okropny błąd w tym update.
Nie wiem czy to błąd, może tak miało być ale jest to troche dziwne. Bowiem itemki które dodają skile i mlvl mają w sobie pewną rzecz która mi sie nie podoba. Przypuscmy ze mam 70 Dista. I podczas expienia w ciągu przypuscmy 4 godzin wbija mi się 71 dista. Podczas gdy zakladam armor który dodaje mi 2 dista, wówczas mam 72 dista i nie potrzebuje 4 godzin na wbicie kolejnego dista tylko już przypuśćmy 5 godzin (mowie o expieniu nie o treningu, bo podczas expienie dist też rośnie). Jaki z tego morał? Lepiej nie zakładać tego armora i wbić sobie 71 dista szybciej a następnie założyc i miec 73 dista. Ale tu znowu pojawia sie problem bowiem wbicie kolejnego dista (74) zajmuje wiecej czasu niz wbicie z 71-72. Jaki z tego morał ogólny? Lepiej w ogole tego nie zakładać! Założyć dopiero jak juz dist praktycznie nie rośnie! Podobnie jest z mlvlem. Mag który ma mlvl 40 potrzebuje przypuscmy 20k many do spalenia na 41 mlvl. Natomiast jak ubierze se spellbooka i jakiś armor bedzie miał mlvl przypuscmy 42. No i znowu z 42 na 43 trudniej wbic niz z 40-41. Rozumiecie o co mi chodzi? Prosze o wasze opinie. Dla mnie to jest bardzo niesympatyczne. Moim zdaniem przy distance powinno wtedy pisać ze masz 71 dista +2. A nie np odrazu 73, bo wtedy wolnej wchodza dalsze disty. |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Eee, to chyba oczywiste, że jak założysz armor to masz większy dist więc wolniej rośnie. Ty byś chciał żeby było tak, że masz sobie 70 dista, zakładasz armor, masz 72 i żeby rosło nadal tak szybko jak na 70? Śmieszne wg mnie...
|
![]() |
![]() |
#3 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 01 2006
Lokacja: Żory
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Andrealfus
Profesja: Elite Knight
Świat: Trimera
Poziom: 106
Skille: 87/84
Poziom mag.: 7
![]() |
![]() tak było, jest i bedzie, skad ty sie urwales? ;p
|
![]() |
![]() |
#4 |
Guest
|
![]() Chodzi mi o to ze wtedy lepiej nie zakladac tych armow i itemow bo se zjebiesz skile ;/
|
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 05 2008
|
![]() Wow! Ale jestes madry..
|
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Nic sobie nie zjebiesz... Army zakładasz na hunty z teamem, kiedy te 2 skille się przydadzą, a jak sobie bijesz lvl na słabszych mobach, to nie zakładasz, nie takie trudne.
|
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 05 07 2006
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Na Emeryturze
Świat: Xerena
Poziom mag.: -
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 10 2005
Lokacja: Tarnów, Bochnia, Limanowa, Stary Sącz, Dębica - róznie
|
![]() I nie "se" tylko "sobie".
|
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 06 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Myst'Goldeye
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Celesta
|
![]() E nie wyśmiewajcie się z kolegi bo "prawie" dobrze myśli.
Trzeba dodać że takie "skill upy" najlepiej zakładać na wyższych poziomach kiedy 1-2 magic levele dużo dają. |
![]() |
![]() |
#10 |
Słitaśny Krulik
|
![]() Wytłumaczę ci coś:
W ciągu czterech godzin wbijasz siedemdziesiąty-pierwszy poziom walki na dystans, lecz z tą zbroją w ciągu tylko godziny więcej wbijasz siedemdziesiąty-czwarty poziom walki na dystans. Jaki morał? W czasie większym o godzine dostaniesz trzy poziomy walki na dystans. Zrozumiane? |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() Wiecie Cipsoft wyszedł z założenia, że to jest logiczne i zrozumiałe z góry.
Jak widać zapomniał o polakach.xD |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 07 2008
|
![]() Nom. Cipsoft nie pomyślał. Teraz kazdy bedzie zakladal itemy dające mlvl i jak je zdejmie to sie dziwi bo bedzie mial mniejszy mlvl.
|
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
![]()
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 01 2008
|
![]() Chyba jako jedyny cię rozumiem.
Popatrzcie: 1.Nie zakladamy armu (mamy 70 skill) 4h-wbije sie 100 % na 71 powiedzmy i mamy 71. 2.Zakladamy arm (mamy 72 skill) 4h-poniewaz tu skille juz wolniej rosna, wbije nam sie powiedzmy 80 % na 73 teraz zdejmujemy i mamy 20 % do 71 Kumacie? Zakładając armor zarabiamy o 20% skilla mniej. Nie wiem jak jest naprawde ale jeśli tak to rzeczywiśie mały błąd. Ja mysle ze zakladajac arm skille rosna tak jak na ten 71 i wychodzimy na swoje. Nie wyzywajcie gościa bo dobrze myśli. _______________________ nie poprawiajcie moich błedów ortograficznych jeśli jakieś są ![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nareszcie ktoś kto zrozumiał o co chodzi! Gratuluje ! Czyli lepiej tego nie zakładać bo wam w rzeczywistosci skile zmniejszy niz zwiekszy
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 03 2007
Lokacja: Olsztyn
Stan: Niegrający
|
![]() Przecież to logiczne. A jak założę sword ringa to myślisz, że jak mi skill rośnie :>.
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() Z kngihtem to jest inaczej bo mu o wiele wolniej rosnie skill podczas expa. A w ogole jak to bedzie brane pod uwage w statystykach>. Cos mi sie to nie widzi.
Poza tym mi nie o to chodzi (do up) |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2008
|
![]() 1. druga strona medalu -.--
2. knighci maja tak samo 3. nie liczy sie w statystykach ! 4.straszny blad rzeczywiscie wez linke i pod drzewko bo co oni sobie robia ! maja nas za durni czy co!?! |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 03 2006
|
![]() A ty zrozum, że to wszystko jest logiczne i większość to rozumie i nie musi otrzymywać wyjaśnień. Ale widać niektórzy nie rozumieją, myślą że odkryli ameryke.
|
![]() |
![]() |
#20 |
Guest
|
![]() Sry nie tu ';dd
|