Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Forum ogólne > Broń i przedmioty

Notki

Broń i przedmioty Wszystko o broni i przedmiotach.

Odpowiedz

Opcje tematu
stary 14-08-2008, 15:01   #1
Juhas19
Guest

Domyślny Zarabianie sorcererem 31 lvl

Witam!

Obecnie posiadam sorca na 31 lvl (Calmera, Carlin). Moje obecne eq to blue robe, blue legs, vampire shield, corwn helmet (zastanawiam sie nad hat of the mad ale ma slaba defensywę ;/ ), platinum amulet i Woce. Ubolewam, bo nie mam bohów, a cały czas zastanawiam się ja zarobić na nie kase! Posiadam 20k ale nie wiem jak zdobyc reszte + małe co nieco na inne wydatki. Zastanawiam się czy nie kupić sobie obsidian knife, aby "zdzierać skórki" . Starałem się robić HMM i je sprzedawać, ale średnio za BP płaci się 1k i jest to bardzo żmudne zajęcie. Proszę was doradźcie mi co począć !

P.S Wolny CAP jaki posiadam to około 400.
  Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 14-08-2008, 15:10   #2
Elo_Dziadzior
Użytkownik forum

Data dołączenia: 09 08 2008

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Skejt
Profesja: Sorcerer
Świat: Skejtpark
Poziom: 8
Skille: 11/11
Poziom mag.: 1
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juhas19 Pokaż post
Witam!

Obecnie posiadam sorca na 31 lvl (Calmera, Carlin). Moje obecne eq to blue robe, blue legs, vampire shield, corwn helmet (zastanawiam sie nad hat of the mad ale ma slaba defensywę ;/ ), platinum amulet i Woce. Ubolewam, bo nie mam bohów, a cały czas zastanawiam się ja zarobić na nie kase! Posiadam 20k ale nie wiem jak zdobyc reszte + małe co nieco na inne wydatki. Zastanawiam się czy nie kupić sobie obsidian knife, aby "zdzierać skórki" . Starałem się robić HMM i je sprzedawać, ale średnio za BP płaci się 1k i jest to bardzo żmudne zajęcie. Proszę was doradźcie mi co począć !

P.S Wolny CAP jaki posiadam to około 400.
sprzedaj b legs,masz juz bohy,sprzedajesz all eq i za c helmet kupujesz spirit cloak,za vampirke dragonke albo spelbok,sprzedajesz b robe i kupujesz glacier kilt.i tak masz bohy + troche kaski ;p
Elo_Dziadzior jest offline   Odpowiedz z Cytatem
stary 14-08-2008, 15:40   #3
Jose93
Użytkownik Forum

Jose93's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2008

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Idż na zamek kolo AB lub ghostland i rób lootbagi. Co do obsidian knife przydał by się zamku, choć osobiście nigdy nie skalpowałm minosów( szkoda czasy) co innego behemoty czy dragi.
stary 14-08-2008, 19:47   #4
Juhas19
Guest

Domyślny

A jakie proponujecie mi runy do robienia pod kątem sprzedaży. Proszę o propozycje dla mojego levelu bądź runy, które będę mógł wytwarzać w niedalekiej przyszłości. Na dzień dzisiejszy mogę robić HMM i GFB (po prostu te czary mam obecnie wykupione)
  Odpowiedz z Cytatem
stary 14-08-2008, 22:07   #5
Jose93
Użytkownik Forum

Jose93's Avatar

Data dołączenia: 29 07 2008

Profesja: Royal Paladin
Domyślny

Bez pacc to jedyne co możesz jeszcze robić to SD, możesz robić GFB sa droższe od HMM
stary 14-08-2008, 22:16   #6
Asunul
Zbanowany

Data dołączenia: 17 06 2007

Świat: Guardia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Juhas19 Pokaż post
A jakie proponujecie mi runy do robienia pod kątem sprzedaży. Proszę o propozycje dla mojego levelu bądź runy, które będę mógł wytwarzać w niedalekiej przyszłości. Na dzień dzisiejszy mogę robić HMM i GFB (po prostu te czary mam obecnie wykupione)

sd od 45 ;s
Asunul jest offline   Odpowiedz z Cytatem
Odpowiedz

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania