|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Cze
Jestem drutem i mam 14 lvl i mlvl 23 Cchciał bym sie dowiedziec na jakim lvl isc na Demona i z jakimy skillami (m lvl) mam isc na niego i jak najlepej ubranym byc (chodzi o armor,legs,helmet,sword,shield ) ! Z gory dziekuje....a i jak komus sie nie spodoba to pytanie to niech nie odp (np. to beznadzieja) NARA |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 08 2004
Lokacja: Bydgoszcz
![]() |
![]() Mysle ze z tym lvlem spokojnie sobie poradzisz
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 08 2004
Imię: Guard'Thallus
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 29
Skille: 71/58
Poziom mag.: 14
![]() |
![]() Trochę dziwny temat......
Może spróbuj przyblokować ..... ![]() No ale blokerem na pewno musi być golden legs, royal helmet, shield of mastermind, brightsword ... no ale w sumie nie wiem. W końcu nigdy nie byłem na demonach. A tak btw to chyba nie zamierzasz iść drutkiem na demona?? ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 20 11 2004
Lokacja: Gdynia
![]() |
![]() Dzieki za te komentarze ale ja nie chce abyscie kitowali lub sie z tego smieli -prosze jak ktos wie to niech napisza
Z gory naprawde dziekuje ![]() Nara |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 06 2004
Lokacja: dom (Łódź)
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Calmera
Poziom: 30
Poziom mag.: 44
![]() |
![]() Ale chcesz solować demona ;P
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 09 2004
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Royal Paladin
Świat: Aldora
Poziom: 119
Skille: 98/69
Poziom mag.: 21
|
![]() kiedy isc na demona ?
we wtorek 28.12.4004 o godzienie 14:34:21 wtedy bedzie najlepsza pora -,- a tak nap owaznie 30 mlvl 80 lvl i dooooooooooooooooooooooooobry bloker stykna spokojnie a no i oczywiscie PACC !!!!!!!!!! chyba ze idziesz na swamp demona on jest only FACC ![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 31 08 2004
Lokacja: Russia
|
![]() @up
Ta? Dziwne, bo ja widziałem 44 eldera solującego demona... |
![]() |
![]() |
#8 |
Born to Ban
Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: inny wymiar
Wpisy bloga: 7
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Dwimeron de'qel
Świat: Harmonia
Poziom: 88
Skille: 87/62
Poziom mag.: 18
![]() |
![]() @Iris on Eternia
Metodą up & down to kwestia przeżycia jednego jego ciosu i Uhy @Topic Widziałem rycerza, blokera na 40lv. Skille-koło 80. Stało tam 2 magów(lv 60+) z sd i szybko Demona załatwili. Solowanie....Hmm pallek lv 80 i SD i mocny sprzęt, Rycerz-poszukaj filmu jak Bubble kroi demona solo i ci to powinno wyjaśnić. Mag/drut solo-tylko up & down. LV taki aby przeżyć jeden jego atak, przyjmująć na mana shild. (czyli jakieś 700 many).
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2004
Lokacja: Przemysl
|
![]() Dobra ja pomoge ci troche bardziej serio bo chodze na demonki czasem.
Po piersze musisz miec najlepiej 40 lvl + mysle bo mnie raczje sie nie oplaca Po drugie 20 bp of sd + bo nizej tez sie nie oplaca za bardzo Po trzecie szczerze mowiac lvl nie ma znaczenia i tak i tak na mana shieldzie schodzisz. Bloker Po piersze nie musi byc knight moze byc dobry pall Np moj kolega Swalker 102 lvl blokuje mi demony zamias knighta. Po drugie on nie ma MM shielda i jakos daje rade. Po trzecie Demon nie jest taki starszny jak wyglada owszem latwo pasc ale nie jest tak silny jak inny mowia bo czasem slysze dziwne historie o Demonie walacym 1000+ z reki a z Combem 4000 . --.-- Best Demona Combo to 1200 a jest to bardzo zadkie zjawisko(great energy beam + gfb + lapa) a skille nie musza byc 80 + Swalker ma 70 Shielda i Vamp shielda i blokuje spokojnie. Mysle ze pomoglem troche. Yours Siwy.
#10 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 10 2004
Lokacja: Poland - Żory
Stan: Na Emeryturze
Świat: Secura
Poziom: 116
Skille: ogromne
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Cytuj: