|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Chcial bym zaprotestowac nowemu systemowi ogladania for prywatnych. To jak zmienil go Matkus jest strasznie. Nie dosc ze jest nie wygodne to jeszcze czesto zapomina sie o tym. Nie rozumiem iedii tego pomyslu, bo przeiciez jezeli ktos chcial miec schowane fora prywatne to mogl to zrobic i bylo po problemie... :/ A teraz co? Musimy za kazdym razem kliakc i wchodzic do poszczegolnych for, a jest to uciazliwe i dla typowej osoby korzystajacej z forum jak i dla tych ktorych internet za szybki nie jest... szczegolnie denerwuje to jezeli zagladamy tam a nie ma zadnych nowych postow... mysle ze Matkus zmieni to... co wy o tym myslicie?
![]() |
#2 |
Administrator
Data dołączenia: 05 01 2004
Lokacja: Happyland :)
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 104
|
![]() Skoro tak matkus zrobil to byl w tym jakis plan...
To ma zwiazek z naszymi planami co do for gildii... |
![]() |
![]() |
#3 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() No ale jak juz napisalem, ze jezeli komus przeszkadzalo by to ze ma taaaaaki duzy pasek for to moze sobie go schowac i powinnymismy miec prawo wyboru jak chcemy ogladac forum bo wydaje mi sie ze wiekszosci ludzie bedacych w grupach ten pomysl sie nie podoba...
#4 | |
http://tibiaspy.com
Data dołączenia: 22 07 2003
Lokacja: Opole / Głuchołazy
Imię: Matkus
Profesja: Elder Druid
Gildia: Death Assassins
Świat: Secura
|
![]() Cytuj:
![]()
Najlepsza strona o Tibii - http://tibiaspy.com - jeśli nie znasz, to nie wiesz, co tracisz! Zarejestruj się na http://forum.tibiaspy.com - prowadź i oglądaj galerie, szukaj i udzielaj pomocy, rozmawiaj o Tibii i na każdy inny temat! |
|
![]() |
![]() |
#6 |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() No można na to patrzeć w ten sposób: mówisz - masz, Gewofq
![]() A co do Droma, to normalne... for nie widać - nie on, posty zniknęły - nie on, dolar spada- też nie on... |
![]() |
![]() |
#8 |
Administrator
|
![]() Ty tam matkós uwazaj bo dromadery teraz sa zmotoryzowane i nie stosuja sie do ograniczen predkosci... szczegolnie w miescie...
A mowilem ze to bedzie zle -.-"" @Vanessa: łozyn mi... Ja sie tylko do jednego przyznaje... ze strasznie, bardzo, mocno... (reszte na priv dopowiem ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 06-12-2004 o 22:44. Powód: GEWOF NIE WCINAJ MI SIE W POSTA!!!1111 |
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Cytuj:
...oki, nie powiem. |
|
![]() |
![]() |
#10 |
Rybzor to moja dzifka
|
![]() Mamoooo a co to za dusy cerwony guzik? Mamo... cos sie chyba stalo... bo forum nie ma... A Dromek pewnie chcial napisac ze strasznie, bardzo, mocno... Kocha swoja dziewczyna(nie wiem jak sie nazywa
![]()
#11 |
Administrator
|
![]() @Vanessa:
zapomnialas ze pod tym guzikiem pisze: "DROM NIE DOTYKAJ TEGO DO JASNEJ CHOL... Forum microsoftu juz tak popsules i musimy sie ukrywac na jakims zadupiu zeby nas Bill nie znalazl! I NIE! TO NIE DAJE CUKIERKOOF" Ale mialas nien moofic ![]() Jak moglas :'( Teraz nie bedzie niespodzianki... A tak bardziej serio to wlasnie o malo co nie zrobilem z forum elite users pod-forum w royal members ![]() ![]() @Gewof: znowu mi sie w posta wepchales i musze edytowac -.-"" hrhr Z tym dokonczeniem to prawie trafiles bo to dokladnie tak nie mialo wygladac ![]() ![]() ps. ale sie offtopic zrobil ![]() Ostatnio edytowany przez Dr. Omader - 06-12-2004 o 23:25. |
![]() |
![]() |
#12 |
Administrator
|
![]() Dobra wszystko worcilo do starego stanu...
A narazie nie uzycje czerwone guzika bo Vanessa popsula mi niespodzianke to sie wsztrzymam chwile z tym... ![]() |
![]() |