|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 07 2007
Lokacja: Gdynia
Stan: Niegrający
Profesja: Sorcerer
Świat: Obsidia
Skille: 10/10
Poziom mag.: 72
![]() |
![]() Witam !
A więc mam problem. chce odzyskać mego 70 knighta mam tylko r-keya ok wszystko idzie dobrze nowy email wpisuje r-keya no i po godzinie dostaje wiadomość na e-maila. i tu się zaczyna problem jeśli wpisuje hasło na tibia.com czy nawet w kliencie ZAWSZE piszę że mam blokadę konta na 5 minut przez żle wpisywane hasła choć wpisałem tylko raz ogólnie i na stronie i na tibii. A wygląda to tak na stronie: The Following Errors Have Occurred: A wrong password has been entered 5 times in a row. You are unable to log into your account for the next 5 minutes. Please wait. No ok czekam te 5 minut wpisuje i znowu to samo Choć passy są dobre bo nowe z e-maila. Nie wiem czy wspomniałem ale na inne chary mogę się logować tylko to "odzyskane" konto nie działa jak ma. Jeśli ktoś wie o co tu chodzi (może coś źle robię) to niech mi pomoże bo załamany jestem. Chwaliłem się na druidzie typowi że mam 70knighta a tu klops ![]() Jeśli brak jakiś informacji potrzebnych których nie wpisałem napisz a dopiszę ![]() Pozdrawiam oraz z góry dziękuje Sorry że nie ma "," "."
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
Stan: Na Emeryturze
![]() |
![]() Masz sieć osiedlową.? Czy coś w tym rodzaju.? Jesli tak, to macie wspólne IP, a ktos może np. źle wpisywać i nikt sobie nie zagra.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() mam 2 kompy na 1 internet
jest to samo IP Ale czy to ma różnice skoro na 2 komputerze nawet tibii nie ma zainstalowanej ?
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Naprawde nikt nie wie omg -.-
Odświeżam ....
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() No w końcu ktoś napisał
![]() Na inne konta mogę się logować bez żadnych problemów. Na stronie nie mogę się zalogować bo piszę że wpisałem złe hasło i mam blokadę konta na 5 minut to samo co w kliencie tibii. Kolega też się nie może zalogować na to konto :/ Więc straciłem konto ?
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Blondynka
|
![]() Duzo raczej Ci nie pomoge ; ). Ale zawsze warto sprobowac...
Wiec moge juz powiedziec, ze nie jest to spowodowane Twoim internetem... A jest to najczestrzy problem. Dlaczego uzyles rec keya? Probowales sie zalogowac o dziwnych godzinach?
![]() |
![]() |
#8 |
Da Old school.
Data dołączenia: 04 12 2005
Lokacja: Szpital dla psychicznie i nerwowo chorych Drewnica
![]() |
![]() Na to wygląda.
Jestem oazą spokoju, zajeb*** wyluzowanym kwiatem na tafli jeziora. Jeśli Ci będzie smutno i bardzo źle, to pomyśl, że byłeś najbardziej niesfornym i aktywnym plemnikiem w całej swojej grupie. ![]() Poradnik "Jak dojść do Demony" |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() R keya użyłem ponieważ miałem zapisane numer i hasło na mp3, a mp3 się rozwaliło
praktycznie miałem tam wszystkie hasła numery od e-maili, gier, for. R keye mam w zeszycie. I dlatego użyłem r-keya. logowąłem się o róznych godzinach 10-12, 21-23 ale ten problem mam od jakiegoś miesiąca po prostu dałem sobie spokuj z tym ale teraz znowu chce go odzyskać no i napisałem na forach. Napisał bym na tibia.com ale nie zrozumieją mojego angielskiego i nie mam już pacca na koncie, a wiadomo kto płaci ten wymaga.
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 21 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Richard the Lion-Heart
Profesja: Elite Knight
Gildia: Czarne Kruki
Świat: Menera
Poziom: 84
Skille: 76/72
Poziom mag.: 6
|
![]() Wpisujesz złe hasło i tyle
|
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 06 2007
|
![]() Mógł ktoś zdobyć Twój numer konta i go blokuje, jedyna rada, jak dla mnie, to napisanie maila do CIPSoftu o sprawdzenie logów na Twoje konto i ewentualną interwencję. Możesz jeszcze prosić o sprawdzenie Twojego konta (podanie nicku powinno wystarczyć), czy aby wszytko w porządku z kontem.
@Down Odpowiedni skrypt/programik (automatyczne wpisywanie numeru konta i jakieś losowe hasło) i nie ma problemu, chodzi na okrągło, 24/7. Ostatnio edytowany przez Satyros - 31-05-2008 o 17:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() wpisujesz ?
chyba kopiujesz jak już wpisywałem kopiowalem z 20 razy na każdego emaila jakiego dostałem czy to możliwe że wpisuje złe hasło 20 razy ? @up i komuś by się chciało przez miesiąc blokować co 5 minut moje konto ? Ok wyślę tę wiadmośc do cip softu lecz prosze o stwierdzenie czy wiadomość się nadaję na wysłanie z powodu mojego ang. jest to zrobione przez tłuamcza elektrocznicznego I greet! Problem beguile with logging on account. I have lost informations on account entrance (entry), so, I have inscribed review keya. I have heared from with new password (motto) e-mail and password (motto) beguile number inscribing and I block number on 5 minutes in client account memorial < they (their) > as well as password (motto) ask on main page and number inscribes that 5 minutes correctly or it copies it (them) simply and I insert. And there is with (from) so password (motto) każdymi and which (who) come numbers e-mail. Other accounts act not want to act without no problems it 1 account normally only. In summary after getting of e-mail with data, I write for (after) their inscription of that it beguile blockade on 5 minutes though I wait 5 minutes ( equal or it shows can log in this time despite blockade on other account more ) still sie. I ask about assistance. Name ask in game e-mail Tharid Stoneaxe I ask message (knowledge) about allocation on by the reason of use of translator it full english ******[email protected]. Jeśli ktoś by mi chciał pomoc bardzo to prosił bym o napisanie tego poprawnie ponieważ :/... nie umiem :/ W każdym razie dziękuje za pomoc każdemu kto tu się udzielił i próbował mi pomoc.
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 Ostatnio edytowany przez Shea - 31-05-2008 o 17:40. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Hmm mówisz, że kopiowałeś te hasło z emaila? Może skopiowałeś z przerwą na początku albo na końcu.
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Też o tym myślałem, a więc także je kilku krotnie zaraz z hasłem dokładnie wpisywałem.
Tera tylko czekać aż cip soft odpisze ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() za pierwszym razem każdego dnia:
5 pomyłek ip blocked na 5 minut, kolejne 5 pomylek ip blocked na 30 minut. Po odczekanu kary po 2 pomylkach ip blocked na 30minut po odczekaniu kary po 1 pomylce, ip blocked na 30 minut. ...
![]() |
![]() |
#16 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. Autor ma problem z zalogowaniem na konto od miesiąca (po użyciu rec keya, bo stracił resztę informacji o koncie). 2. Po jednej próbie zalogowania już mu wyskakuje okienko, że 5 razy źle wpisywał hasło. Próbował odczekiwać 5 min i nawet wklejać hasło i nic to nie dało. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Tak odpowiada na problemy CIP SOFT Chyba podziękuje granie w tę grę już ostatecznie i do końca. Teraz mogę liczyć na tych na których liczyłem ... na polaków. Widać jak cip soft traktuje graczy Ostatnio edytowany przez Shea - 31-05-2008 o 20:12. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Blondynka
|
![]() Geniusze ;D. Sami sobie zaprzeczaja... Oto fragment odpowiedzi : A final option is to send an email to our customer support team. Jest to ostateczna opcja, uzywana w momencie, gdy odpowiedz nie znajduje sie w manualu i faqu...
Napisz do nich raz jeszcze z zaznaczeniem, iz nie znalazles rozwiazania swego problemu w ich genialnym faq.
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
|
![]() Napisz coś takiego na mail: [email protected]
I didn't find answer to my question neither in manual nor FAQ, please consider my problem more careful. Jeszcze jakiś fajny temat typu : "Loggin problem issue" Dołącz treść poprzedniego maila jeszcze (tylko nie te wypociny z translatora). Poprawioną treść po angielsku napisałem Ci na PW, jakby co. |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Wielki dzięki za pomoc jeśli odzyskam postać postaram się abyś coś odemnie z tego miał.
09:58 You see a rope. It weighs 18.00 oz. oO? Ostatnia wizyta: 18-12-2008 o 19:25 Ostatnio edytowany przez Shea - 31-05-2008 o 23:16. |
![]() |
![]() |