|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#2 |
Guest
|
![]() Nie można mieć dwóch domków na raz, ale mozesz wynająć u jakiegoś gościa, który kończy z Tibią, bądź chce dorobić ;-)
|
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() mi chodzi o to czy moja 2 postac moze miec domek jezeli na prwadziwej postaci juz ten domek mam i jezeli bym wynaja to pisalo by ze to moj domek??
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Na emeryturze.
Data dołączenia: 24 10 2003
|
![]() Nie, nie mozna miec 2 domkow na tym samym swiecie na jednym koncie.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2004
Lokacja: Sandomierz
![]() |
![]() A mi się zdaje że można mieć GH i zwykły domek, czy to prawda? Jeśli tak to jedynym wyjściem dla ciebie to kupić GH i domek ;p
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Tibiaspy.com
Data dołączenia: 10 11 2003
Lokacja: Wrocław
|
![]() Czyli:
1)Zaloz gildie 2)Kup domek 3)Kup gh. Inaczej sie, niestety, nie da, a to z tego powodu, ze ludzie robiliby kilka postaci na koncie, kupowali kilka domkow i w ciagu miecha wszystkie dostepne domki wykupione by byly przez jakies ~10 osob. |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#9 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 07 07 2004
|
![]() Cytuj:
![]() Przepisy mówią, że jeśli masz kilka postaci na jednym koncie, to: 1. na jednym świecie możesz mieć tylko jeden domek (nie licząc gh), 2. możesz mieć 3 domki w ogóle (czyli trzy z Twoich postaci mogą mieć domek pod warunkiem, że nie są na jednym świecie). |
|
![]() |
![]() |