|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Witam, mam pytanie o skillowanie paladynem, chcę wbic skille 80, mam 74.
I mam pytanie, na czym najefektywniej skillowac (slime?), moje eq to medusa shield, reszta jest cienka :S Czy opłaca mi sie na slime, czy wyleczę sie exurkami jedząc food tylko, czy będą za mocno hitały? I ile kamyczków będę potrzebował na wbicie tego skilla? Aha mój shielding to 48. @Down Level mam pod nickiem napisany, 47, i wolałbym wypowiedz doświadczonych paladynów, którzy już przez to przechodzili, trening na Geomancerze odpada mówię odrazu, i najważniejsze czego nie napisałem, gram na non-pvp Ostatnio edytowany przez Matello - 24-08-2008 o 09:26. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 08 2008
|
![]() Wg mnie slime będzie najlepszy - znajdź takie miejsce żeby bila cię tylko matka a klony z daleka naparzaj
![]() A jeśli masz PACC to polecam ci ten poradnik: http://forum.tibia.pl/showthread.php...hlight=trening PoZdRo ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 06 09 2006
Lokacja: . . .okolice Szczecina Ilość postów: 8
Wpisy bloga: 21
Stan: Początkujący
Imię: Eragog Rook
Profesja: Rookstayer
Gildia: Mayhem
Świat: Silvera
Poziom: 40~
Skille: 100/200
Poziom mag.: 1
![]() |
![]() Ja grając na non-pvp wbiłem jedynie na 15 lv 55 skill i zostawiłem tak. Podczas expa do ~55 lv wbił mi się 70 dist i wcale nie żałuję, że nie skillowałem dalej, bo kiedy porównywałem hity z hitami kumpli, którzy męczyli skille, to różnica była minimalna, a podczas wspólnych huntów i tak zbierałem więcej expa, bo czasem rzuciłem exori san/con, a to wystarczyło żeby zabrać więcej hp potworowi. Znałem też wielu h-lvlowych palków, którzy w ogóle się skillami nie przejmowali. No i Tobie też radzę zostawić dist w spokoju ;'X
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 09 08 2008
Lokacja: Białystok
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Velisto
Profesja: Paladin
Świat: Jamera
Poziom: 26
Skille: 73/63
Poziom mag.: 10
|
![]() Slimy to chyba najlepsza metoda. Ja na swoim Palladynie 26lvl 63 shielda. Bije je spokojnie 2-3h a potem lece po Small Stony i Jedzonko:>
|
![]() |
![]() |