|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Sieradz/Łodź
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Holy War Hero
Profesja: Royal Paladin
Świat: Iridia
Poziom: 54
Skille: 78/60
Poziom mag.: 12
|
![]() Właśnie kończę Rookgard i zastanawiam sie kogo wybrać. Nie chodzi mi o takie atuty profesji ja PvP, PvM łatwość expienia, szybkość itd. Interesuje mnie jedynie kto Knight, Paladin, Sorcerer czy tez Druid stanie sie najbogatsza profesja po odpowiednim jej rozwinięciu. Wybierając profesje chciałbym porządnie zarabiać i mieć dużo gp.
@down Dobrze, tylko jeśli byś mógł uzasadnić byłoby naprawdę super ![]() Ostatnio edytowany przez Dagus - 07-09-2008 o 11:47. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 10 2007
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Ricco Thor
Profesja: Druid
Świat: Refugia
Poziom: 36
Poziom mag.: 37
|
![]() Jesli masz czas na wbicie dobrego skila i chcesz duuuuuuuzo gp to tylko knight
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Guest
|
![]() Knight:
-Dużo cap ![]() -Dużo hp -Musisz miec dobre skille Mam jakiś zastuj xD Nie wiem później coś jeszcze dopisze |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 05 2008
Świat: Nerana
|
![]() Tematów tego typu było bardzo dużo, wystarczy poszukać, ale polecam knighta. Widzę, że Vil już ogląda temat czyli będzie pewnie zamknięty
![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 02 2006
Lokacja: Legionowo
Stan: Niegrający
Imię: Dobrzejszy
Profesja: Paladin
Gildia: ';..;'
Świat: Xerena
Poziom: 64
Skille: 81
Poziom mag.: 16
![]() |
![]() widac ze niecały rok to nadal za mało żeby przełamać przestarzałe stereotypy...
"Istnieja dwie bezgraniczne rzeczy - wszechswiat i ludzka glupota. Chociaż co do wszechswiata nie jestem calkiem pewien... " (ALBERT EINSTEIN ) ------------------------------------------------------------------------------- |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2008
|
![]() Knight jest maszyną do zarabiania kasy wybierz ta profę to na pewno nie będziesz biedny ;]
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 08 2008
Lokacja: manchester
Stan: Początkujący
Imię: Muminex
Profesja: Sorcerer
Świat: Nerana
Poziom: 21+
Poziom mag.: 22
|
![]() byl juz ten temat
![]() ![]() ![]()
21:35 Nossero [10]: elo 21:35 Nossero [10]: czemu cie nie bylo?! 21:35 Nossero [10]: exura ""Legend's never die!!! 21:35 Vuro [46]: chwile mnie nie bylo 21:35 Vuro [46]: ![]() 21:35 Nossero [10]: lal 21:35 Nossero [10]: 3h to nie chwila 21:35 Nossero [10]: ^^ ![]() 2:05 Ari Palladin [14]: CZy przy dedzie wypada pacc? HAHAHHAHAHHAHAHA polalem sie ze smiechu dajmy temu panu zloto ![]() |
![]() |
![]() |