![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 05 2004
Lokacja: Wrocek
![]() |
![]() Tak tak, filmik troszku nudny...
Ale jak ktoś chce zobaczyć fajną miejscówke do expienia to zapraszam do ściągania.... ![]() Coment plzz!! http://movie.erigol.com/CycebyKele.rec
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 22 09 2004
|
![]() Witam,
Bardzo fajne miejsce na expienie palkiem, gratz equipmentu. Jak dla mnie - "bomba" POZDRAWIAM!! |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 21 05 2004
|
![]() Gratz filmiku człowieniu. Jestes mastah. Dzięki tobie wiem gdzie expic mym pallkiem, bo narazie chodze na ta gore kolo kazo, ale tylko na parter bo mam 12 level =P ale dzięki tobie to sie zmieni. THAIS RULEZZ. (AND TWOJ FILM =D)
--------------------------- Arloon - 12 pallek - HaRmOnIa - carlin (zara thais) |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
|
![]() czemu dales soba tak pomiatac ?!?!
ten drut cie blokowal a ty go potem jescze ratowales........ ehhhh.... |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() RE Krigon: Niema problemu
![]() RE Ulver: jeszcze przed nakręceniem tego filmu, widziałem jak ten drut lurowal cycki pod Thais, tak więc biłem jego potworki do red hp (tak żeby jakis low lvl sobie poradzil jak coś) i je olewałem... Pozatym z natury jestem pokojowym człowiekiem ![]() BTW: Dzięki wszystkim za komenty ![]()
"Pax et Bonum" Ostatnio edytowany przez Mich - 09-12-2004 o 17:35. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Filmik nawet fajny ale nie rozumiem czemu nie nosisz tych rzeczy co masz w depo jak dla mnie to troche dziwne ja rozumiem gdybys szedl solo na draga to ja bym zdjął ale na taki exp i ty w tym nie chodzisz dziwne
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Guest
|
![]() Kiedys jak gralem palem moim to tez am lazilem ale zawsze bylo duzo wiary i exp mizerny
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Re fluorek: Nosiłem ten gorszy stuff bo i tak uciekałem przed tymi cyclopami tak że mnie nie doganiały... poza tym troche bałem się pk i postanowiłem że ubiore ten lepszy sprzęcik na 20lvl
![]() Jeszcze raz dzieki za komentarze. No a oto mój 2 filmik o cycach, w innym miejscu... mam nadzieje że troche ciekawszy... ![]() http://movie.erigol.com/Cycki.rec Komentować!! ![]()