|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 23 06 2008
|
![]() siema.Mam taki problem ze gdy gram w tibie rozlancza mi neta,najgorsze jest to ze gdy jakiś potwor mnie atakuje musze szybko zrestartowac komputer by odnowic polaczenie internetowe i wlaczyc tibie,jezeli nei zdaze potwor mnie zabije.Uwaga dzieje sie to tylko gdy gram w tibie, a jezeli siedze na stonach internetowych albo gram w jakas inna gre to nie rozlancza. Prosze o odpowiedz co zrobic zebym nei tracil polaczenia przy grze w tibia.zgory dzieki.chcialbym jeszcze dodac ze tak sie dzieje w godzinach populodniwoych,niegdy jeszcze tgo nei nie mailem np.o 7 rano ani o 01:00 w nocy
Ostatnio edytowany przez pawelwch - 29-08-2008 o 22:00. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() 1.Studiuj słownik
2.Nie graj w tibie, mnie wybrała a Ciebie nie. Amen. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Założę się że masz neostradę?
To już jest odwieczny problem wszystkich z neo :/ Mi też pada, lecz najczęściej wtedy gdy internet jest połączony dlużej niż 2h. Staram się rozłączać i łączyć neo co 2h i jakoś żyję, chociaż raz się zdarzył kick w 50 minucie połączenia. W październiku zmieniam dostawcę internetu, jak masz neo to Tobie też to polecam ![]()
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Nie mam neo mam internet miejscowy jest on tylko w moim miescie,obyy to minelo.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2007
Lokacja: Poznań
Wpisy bloga: 3
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Bordolinio
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 84
|
![]() Może całe miasto ma wspólne IP czy coś? I ludzie coś ściągają?
![]() |
#7 |
Użytkownik forum
|
![]() Watpie ze 150tys. maisto ma jedno ip. mi sie zdaje ze to jest przeciazenei poneiwaz tak sie dzieje w godzinach poludniowych a ani razu nie mialem tego w nocy albo nad ranem.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zbanowany
Data dołączenia: 29 06 2007
|
![]() "miasto" ahaha
topic: no coz, postaraj sie zmienic dostawce neta ![]() |
![]() |
![]() |