|
Notki |
tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() Otóz dostałem dzisiaj takie ostrzeżenie na forum.tibia.pl:
Cytuj:
Cytuj:
![]() @ I zadaje pytanie innym użytkownikom. Czy wam też admini dają bezsensowne ostrzeżenia za nic?? Jeśli tak to podawajcie to w tym temacie! Pozdrawiam @ps. Zrobiłem 2 tematy w 2 działach dlatego, że nie wiedziałem który właściwy, a zreszą im więcej powstanie tym lepiej bo może ktoś się nimi zainteresuje...
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Dobra, powiem tak... Masz trochę racji, Wieszok jest niesprawiedliwy, dostałem ostrzeżenie za to, że ostrzegłem innych użytkowników, żeby nie pisali w takim temacie, bo jakiś archeolog odświeżył.W sumie, to w pewnym sensie też nie powinienem mieć pretensji, bo w końcu pisałem w tym temacie, tylko, że ja, SAM dostałem ostrzeżenie, a inni, którzy nadal pisali nie...
![]() |
#3 |
Użyszkodnik
Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau
Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
![]() |
![]() @Lechista: ciesz się, że Gremlin nie zajął się tą twoją radą. Pamiętam jak mi (i 9 innym osobom za jednym zamachem) wlepił 9 pkt za podawanie niesprawdzonych informacji więc nie narzekaj na dzisiejsze.
Co do wcześniejszego warna, to nie był on za "chyba się źle czujesz" ale słowo "g***o" które jakoś przeoczyłeś doszukując się wulgaryzmów. @Serious Sam: chyba pamietam o który temat Ci chodzi. Wraz z tobą tego samego warna dostało parę innych osób, później nie warnowałem ponieważ kolejne posty zaczeły dotyczyć tematu (który mimo dość długiej ciszy jednak nadal jest aktualnym tematem). Warny poleciały tylko na posty o tym, by nie pisać by zbednie nie odświeżać. Po coś w końcu wpakowany został system raportów na to forum. Jeżeli ktokolwiek uważa, że warn jest niesłuszny może się odwoływać do administracji. jeżeli coś komuś nie pasuje niech pisze na PW, na pewno odpowiem o ile nie będzie to wiadomość gdzie spacje i przecinki zastępują wulgaryzmy. |
![]() |
![]() |
#4 | ||
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Regulamin, który zawiera treść, o warnach za: Cytuj:
W tym przypadku Lechista się pomylił, nie jednemu z nas się to już zdarzyło (jak widać), i pewnie jeszcze nie raz zdarzy. Warny za pomyłkę użytkownika to IMHO totalna głupota. |
||
![]() |
![]() |
#5 | |||
Książe Cieni
Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław
Stan: Na Emeryturze
Imię: Rothes Tavelon
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Tranquilibrium
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
|
![]() Cytuj:
![]() Cytuj:
Cytuj:
A teraz bardziej formalnie... Wątpliwości odnośnie ostrzeżenia - PW do moderatora, który je przyznał. Zażalenia i skargi odnośnie pracy moderatorów - PW do administratora.