Jesteś tu: Tibia.pl / Forum

Wróć   Forum Tibia.pl > Inne > tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp.

Notki

tibia.pl - opinie, sugestie, błędy, itp. Tutaj możesz wyrazić swoją opinię na temat strony, wskazać błąd i zasugerować czego brakuje.

Zamkniety temat.

Opcje tematu
stary 26-09-2008, 16:13   #1
Lechista
Użytkownik Forum

Lechista's Avatar

Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk

Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
Domyślny Bezsensowane Ostrzeżenia. Zażalenie!

Otóz dostałem dzisiaj takie ostrzeżenie na forum.tibia.pl:
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok
Otrzymałeś ostrzeżenie na Forum Tibia.pl.

Powód: nie wypowiadaj się, jak się nie znasz...
-------
Wiadomość jest automatyczna. Znajdziesz w niej informacje o powodzie ostrzeżenia. Pamiętaj drogi użytkowniku, że otrzymałeś ostrzeżenie dlatego, że nie zastosowałeś się do regulaminu. Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.

Pamiętaj, że korzystanie z forum jest przywilejem, dlatego należy stosować się do zasad.
-------

To ostrzeżenie nakłada 4 punkt(ów) na Twoje konto, czas na jaki zostało nałożone jest podane w widoku Twojego profilu. Poważne ostrzeżenia nie wygasną nigdy.

Oryginalny post:
http://forum.tibia.pl//showthread.php?p=2278821
Cytuj:
To nie jest pacc na miesiąc!! Kupujesz pacc na 3 miesiące tylko płacisz co miesiąc 1 rate(tak mi się wydaje)
Pozdrawiamy
Forum Tibia.pl
Dla mnie to jest jakiś żart. Co to już nie można się pomylic?? Napisałem nawet (tak mi się wydaje) Ten administrator robi sobie żarty. Kiedyś już dostałem podobne ostrzeżenie za jakieś głupie przekleństwo od tego admina ^^:
Cytuj:
@Up
Chyba się źle czujesz. Skoro ma firmę, ludzie wpłacają mu pieniądze, to gośc musi się wywiązywać ze swoich obowiązkow ^^ Gówno mnie obchodzi czy ma czas na nauke, życie prywatne, czy wyjechał na wakacje. Płace to wymagam, a jak wyjeżdża, albo nie ma czasu to niech zamknie firme
Za określenie "chyba się źle czujesz" dostałem ostrzeżenie. Wysłałem już pm do Dr. Omadera, ale nie jestem pewien czy w ogóle zrobic cos w tej sprawie. Czekam na odpowiedź w temacie albo na PW Pozdrawiam
@
I zadaje pytanie innym użytkownikom. Czy wam też admini dają bezsensowne ostrzeżenia za nic?? Jeśli tak to podawajcie to w tym temacie! Pozdrawiam
@ps. Zrobiłem 2 tematy w 2 działach dlatego, że nie wiedziałem który właściwy, a zreszą im więcej powstanie tym lepiej bo może ktoś się nimi zainteresuje...
Nie młgoem urzyiweć, że mgoę zumierzoć to co wśłaine cztyam. Foennmnelaa moc lgudzikeo ułmsyu! Włudeg bdaań ppodzrzeynorwach na Usrniweciytee Cmabrigde, nie ma zinnaczea w jekaij keolśjcnoi lteriy unomcziesze są w swiłoe, jyeinde iottnse jset, aby piszwera i onisatta lteria błyy na wyśłaiwcm miscjeu. Rtszea mżoe być caicikłowie pnarzeszmiea, a i tak jset się w sintae pyrzatczeć tsket bez pmelrobu.

Korzystaj z opcji Szukaj!!!
Wkurzyłem cię, a może mnie kochasz? ?Jeśli tak to wstaw mi notkę xD
Lechista jest offline  

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.
stary 26-09-2008, 16:26   #2
Serious Sam
Użytkownik Forum

Serious Sam's Avatar

Data dołączenia: 27 04 2006
Wpisy bloga: 16

Serious Sam ma numer GG 1542247
Domyślny

Dobra, powiem tak... Masz trochę racji, Wieszok jest niesprawiedliwy, dostałem ostrzeżenie za to, że ostrzegłem innych użytkowników, żeby nie pisali w takim temacie, bo jakiś archeolog odświeżył.W sumie, to w pewnym sensie też nie powinienem mieć pretensji, bo w końcu pisałem w tym temacie, tylko, że ja, SAM dostałem ostrzeżenie, a inni, którzy nadal pisali nie...

Amor patriae nostra lex!

Miłość ojczyzny naszym prawem!
Serious Sam jest offline  
stary 26-09-2008, 17:25   #3
Vanhelsen
Użyszkodnik

Vanhelsen's Avatar

Data dołączenia: 05 02 2004
Lokacja: Festung Breslau

Stan: Początkujący
Imię: Vanhelsen
Profesja: Druid
Gildia: Inner Circle
Świat: Auchindoun
Poziom: 80
Skille: LW/Skin
Poziom mag.: 2k
Vanhelsen ma numer GG 2690575
Domyślny

@Lechista: ciesz się, że Gremlin nie zajął się tą twoją radą. Pamiętam jak mi (i 9 innym osobom za jednym zamachem) wlepił 9 pkt za podawanie niesprawdzonych informacji więc nie narzekaj na dzisiejsze.
Co do wcześniejszego warna, to nie był on za "chyba się źle czujesz" ale słowo "g***o" które jakoś przeoczyłeś doszukując się wulgaryzmów.

@Serious Sam: chyba pamietam o który temat Ci chodzi. Wraz z tobą tego samego warna dostało parę innych osób, później nie warnowałem ponieważ kolejne posty zaczeły dotyczyć tematu (który mimo dość długiej ciszy jednak nadal jest aktualnym tematem). Warny poleciały tylko na posty o tym, by nie pisać by zbednie nie odświeżać. Po coś w końcu wpakowany został system raportów na to forum.

Jeżeli ktokolwiek uważa, że warn jest niesłuszny może się odwoływać do administracji.
jeżeli coś komuś nie pasuje niech pisze na PW, na pewno odpowiem o ile nie będzie to wiadomość gdzie spacje i przecinki zastępują wulgaryzmy.
Vanhelsen jest offline  
stary 26-09-2008, 17:37   #4
Rybzor
CS Tibia.pl Team

Rybzor's Avatar

Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1

Stan: Początkujący
Adres Jabbera do Rybzor
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Wieszok Pokaż post
@Lechista: ciesz się, że Gremlin nie zajął się tą twoją radą. Pamiętam jak mi (i 9 innym osobom za jednym zamachem) wlepił 9 pkt za podawanie niesprawdzonych informacji więc nie narzekaj na dzisiejsze.
Punktem odniesienia powinien być regulamin, a nie osoba z rangą moderatora.

Regulamin, który zawiera treść, o warnach za:
Cytuj:
Rozpowszechnianie fałszywych informacji: 1 do 6 pkt.
Wyraźnie wskazuje, że złamanie tego punktu jest kiedy użytkownik świadomie podaje komuś nieprawdziwe informacje.
W tym przypadku Lechista się pomylił, nie jednemu z nas się to już zdarzyło (jak widać), i pewnie jeszcze nie raz zdarzy. Warny za pomyłkę użytkownika to IMHO totalna głupota.
Rybzor jest offline  
stary 26-09-2008, 18:25   #5
Rothes
Książe Cieni

Rothes's Avatar

Data dołączenia: 03 06 2004
Lokacja: Suwałki / Wrocław

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Guardia
Poziom: 130
Skille: 22/29
Poziom mag.: 73
Rothes ma numer GG 8040057 Adres Jabbera do Rothes
Domyślny

Cytuj:
Jeśli masz jakieś wątpliwości odpisz na tą prywatną wiadomość.
Pomijając fakt, że w tym zdaniu jest błąd (to nie ja pisałem! ), rozumiem, że dostosowałeś się do zalecenia?

Cytuj:
Ten administrator robi sobie żarty.
http://forum.tibia.pl/showgroups.php - na przyszłość

Cytuj:
...zreszą im więcej powstanie tym lepiej bo może ktoś się nimi zainteresuje...
A ja myślałem, że to się nazywa spam. Swoją drogą kolejny rewolucjonista się znalazł. Naprawdę wierzysz w słuszność swojej misji i możliwość jej powodzenia?

A teraz bardziej formalnie...

Wątpliwości odnośnie ostrzeżenia - PW do moderatora, który je przyznał.
Zażalenia i skargi odnośnie pracy moderatorów - PW do administratora.

Proszę do mnie nie pisać w sprawach związanych z moderacją forum. Zrezygnowałem z pełnienia tej funkcji.
Rothes jest offline  
Zamkniety temat.

Użytkowników czytających ten temat: 1 (zarejestrowanych: 0, gości: 1)

Zasady postowania