|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 02 2006
Lokacja: Darashia, Ankh, Carlin
Stan: Aktywny gracz
Imię: Nexus Gold
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Xantera
Poziom: 33
Skille: M S !!!
Poziom mag.: 36
|
![]() Edron, jest poradnik gdzie co jest, ale jak sie dostac to juz nikt niepomyslal a jak napisalem posta z pytaniem jak sie dostac do TROLLI to nikt nieodpowiedzial wiec moze teraz ktos laskawie powie, JAK DOJSC DO TROLLI NA EDRON, mile bede widzial zdjecia
![]() |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 17 04 2005
Lokacja: Białe Błota
Stan: Aktywny gracz
Imię: Argan Card
Profesja: Knight
Świat: Furora
Poziom: 20
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
|
![]() nie umiem wklejać zdjęć, ale Ci to opisze:
w dół od depo na Edron masz taką kratkę. Schodzisz niżej, nie ma jak sie zgubić bo droga prowadzi tylko do rope spotów albo drabinek lub zejść. Nie pamiętam dokładnie, po drodze chyba 7 hero trza pokonać <joke> ![]() ratów. Jak już wyjdziesz na powierzchnie po drógiej stronie to udaj się na północ i będzie jaskinia trolli. Jak poszukasz to możesz znaleźdź coś ciekawego, ale nic wiecej nie powiem bo QS ![]() Myślę że ta informacja się przyda PS. Byłem First ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 09 2005
Lokacja: SNK
Stan: Zbanowany
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Punishers (przepraszam)
Świat: Secura
Poziom: ~55
Skille: 20/25
Poziom mag.: 56
|
![]() żeby wkleić zdjęcie wchodzisz na www.imageshack.us i tam hostujesz je. następnie kopiujesz link na samym dole i wklejasz go na forum w taki sposób [img]adres[/img] powodzenia.
Re topic: Niestety nie wiem na trolach expilem jak mialem 10 lvl ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2008
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Demonidias
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Movie Army
Świat: Candia
Poziom: 70
Skille: 85/71
Poziom mag.: 17
|
![]() ![]()
17:12 Elite Danon [8]: Siema 17:13 Elite Danon [8]: co tak milczysz? 17:14 Gladiator of Candia [35]: padlem kurde dl mi combo sprzedal za 500 ;/// 17:14 Elite Danon [8]: ok ;/// 17:18 Elite Danon [9]: LVL ! xD 17:18 Gladiator of Candia [35]: ty mnie pocieszasz -.- Best Block ![]() Tibia King ![]() ![]() Watch all me movies : http://www.youtube.com/user/Demonidias |
![]() |
![]() |