|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 02 2008
Lokacja: CARLIN
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: ***
Poziom mag.: **
|
![]() Potrzebuje kogos opinie a raczej porade na jakim lvl mniej wiecej mozna huncic demony solo jesli chodzi o profesje MS i mlvl 70
do tej pory biegam tylko z kumplem i braciakiem ale chcial bym wiedziec ile mi jeszcze brakuje zeby expic samemu na demnach wkoncu 6k expa to nie 2k ![]() pozdro odpiszcie szybko ale bez zadnych glupich docinek od naszych drogich troli i noobkow
================================================== = 21:42 Furion Allchemistt [53]: buy soul points < msg me > thais 21:47 Furion Allchemistt [53]: buy 75 soul points thais ================================================== = Jak Ja Lubie takich Ludzi bez Nich ten Swiat byl by smutny buahahaha |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
POZDRO
================================================== = 21:42 Furion Allchemistt [53]: buy soul points < msg me > thais 21:47 Furion Allchemistt [53]: buy 75 soul points thais ================================================== = Jak Ja Lubie takich Ludzi bez Nich ten Swiat byl by smutny buahahaha |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Cytuj:
Za mało danych wejściowych. Nie wiem jak chcesz go bić, z czego, gdzie, jakie masz pojęcie o grze, jak z waste itp. Równie dobrze mogę odpowiedzieć, że demona możesz bić od 6 lvl. Potem spadasz na Rookgaard. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. pojedynczy resp miedzy dh i ani 2 technika gora dol z sd raczej nie bo szybkie wejscie i zejscie to parcele ktore moga szybko zniknac gdzies w kont a jak nie to portal i na gore schody o pare kratek dalej 3 bieganie mozliwe w kolo schodow na nizszy poziom bo inaczej zamalo miejsca 4 EQ - Blue Robe - hota lub skull helmet - Blue Legs - MMS - steel boots lub boh ewentualnie aby zmniejszyc obrazenia od ognia magma seta 5 waste dosc czeste na demonach ale nie oto chodzi chodzi zeby zgarnac 6k expa a nie dzielic na blokera Chce wiedziec od jakiego lvl solowanie demonow bedzie dla MS niezbyt ryzykowne bo oplacalne moze byc juz przy zabiciu 1 zalezy od lota
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
1. pojedynczy resp miedzy dh i ani 2 technika gora dol z sd raczej nie bo szybkie wejscie i zejscie to parcele ktore moga szybko zniknac gdzies w kont a jak nie to portal i na gore schody o pare kratek dalej 3 bieganie mozliwe w kolo schodow na nizszy poziom bo inaczej zamalo miejsca 4 EQ - Blue Robe - hota lub skull helmet - Blue Legs - MMS - steel boots lub boh - wand of voodoo ewentualnie aby zmniejszyc obrazenia od ognia magma seta 5 waste dosc czeste na demonach ale nie oto chodzi chodzi zeby zgarnac 6k expa a nie dzielic na blokera Chce wiedziec od jakiego lvl solowanie demonow bedzie dla MS niezbyt ryzykowne bo oplacalne moze byc juz przy zabiciu 1 zalezy od lota
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
CS Tibia.pl Team
Data dołączenia: 06 09 1970
Lokacja: Gliwice
Wpisy bloga: 1
Stan: Początkujący
|
![]() Jeżeli nie chcesz używać manashielda, to najważniejsze tu jest teraz hp. Na 150 lvlu masz coś koło 900, myślę, że to wystarczy aby biegać w koło demona i rzucać SD. To kwestia umiejętności i obycia z grą. No i proponowałbym lepiej tego shielda i hełm co zwiększa m lvl
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
|
![]() Cytuj:
obyty z gra jestem ale jak to wszystko zaloze to ubedzie troche arma narazie do 150 lvl brakuje mi jeszcze pare oczek wiec zabieram sie za ostre huncenie frostow ![]() P.S. dotego co napisales dolacze jeszce wrazie co hota z uhem wrazie jakiegos red hp bedzie zielone ale dzieki za into temacik zostaje otwarty moze ktos jeszce sie wypowie ![]()
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() Jak masz dużo pieniędzy to już możesz bić demony.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 12 2006
Stan: Na Emeryturze
|
![]() klepałem już na 120 bot na icicle up/down bez waste
without utamo Ostatnio edytowany przez Liper - 01-09-2008 o 19:35. Powód: ble ble |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 02 2007
Lokacja: Elbląg
Stan: Na Emeryturze
Imię: Hadug
Profesja: Elder Druid
Świat: Pacera
Poziom: 41
Poziom mag.: 48
|
![]() Moim skromnym zdaniem jestes tak zwanym "dzieckiem update'u", gdyz zapewne zaczeles grac niedawno(czyt. po ostanim update), wiesz ile mlvl'i daje jaki armor, ale niestety nie wiesz, ze demony wiekszosc obrazen zadaja z magii(ogien energia) i dobre eq nie jest potrzebne. I wlasnie po tym wnosze, ze nie jestes obyty z gra.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 31 08 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Imię: Cholernik
Świat: Astera
Poziom: 252
Poziom mag.: 83
|
![]() 1. najlepsza jest goroma
2.magma set 3.od 120 to jzu lux na goromie 4.z icicle 5.90% huntów sie zwraca 6.up/down ;p bye aaa zapomnialem 6 huntów na 20 bp icicle i zarobilem 1kk+ ;p @down lol mój kolega soluje tam od 103 ^.^ napisałem 120 bo to jest garncia z która można BEZPIECZNIE tam walic (bynajmniej dla mnie) Wystarczy umiec i jedziesz ^.^ Ostatnio edytowany przez Brak - 01-09-2008 o 22:02. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zbanowany
Data dołączenia: 14 01 2008
Lokacja: Pszczyna
Imię: msrpedek
Gildia: dopiero wyszlem z ruka
Świat: Menera
Poziom: 8
Skille: 10/10
|
![]() @up
na goromie z takim lvl? on nie ma 1k hp, w jego wypadku nawet to ~70 hp co walnie lavahole ma duze znaczenie pomysl zanim napiszesz |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 08 2006
Imię: Krajzel
Profesja: Elite Knight
Gildia: Casa Rosso
Świat: Iridia
Poziom: 123
Skille: b.d.
Poziom mag.: 8
![]() |
![]() @up
Zaraz Ci ten ziomek dopisze że mu chodziło o bicie demów na bocie bo bez to nawet na 150 jest ciężko. czekam tylko na komenty kto mi napisze że 90 % ludzi używa bota żeby mieć "real life" jaki żal |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
|
![]() zakladajac ze jednak pojdziesz na gorome (bo tam wygodniej skakac a zakladamy rowniez ze nie uzywasz bota) oraz ze uwazasz zeby nie dostac GEB od dema to tak 110+ powinien wystarczyc x) a jak masz zamiar dostawac ze wszystkiego to tak jak napisali przedmowcy duzo hp
![]() i obowiazkowo magma set zeby jeszcze zmniejszyc ryzyko deada ;d zawsze to wyrowna hp ktore zabiera lava hole ;p
![]() Ostatnio edytowany przez Oskar111 - 01-09-2008 o 23:08. |
![]() |
![]() |