|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Mam pytanie czy waszym zdaniem na Grudniowym UpDacie ( Nie wiem jak to sie pisze) Powinni wprowadzić kolor skóry. Bo np. taki Brazylijczyk może być trochę urażony (hmmm chyba to dobre słowo) przez to że jest ciemnego koloru skóry a musi grać "białym". Zdaje mi się że nie było jeszcze takiego tematu....
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Wedlug mnie moze byc
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 09 2004
Lokacja: Układ słoneczny-Ziemia-Europa- Polska-Dom-Krzesło przed komputerem
Stan: Na emeryturze
![]() |
![]() Hmmm. Fajnie by to było
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 10 2004
Lokacja: Dolina Lodowego Wichru
|
![]() No no... ciekawe, sam zawsze marzyłem, żeby mieć zieloną skórę. bardzo dobry pomysł który zdecydowanie urozmaicił by outfit
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 08 2004
Lokacja: Ab'Dendriel
|
![]() hmm... W przypadku murzynów musieliby zaznaczyć jakoś oczy. Jak wiadomo są to 2 czarne kropki
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 09 06 2004
Stan: Niegrający
|
![]() fajnie by mieć czarny outfit, czarną twarz i czaić sie w zaułku
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 09 2004
|
![]() hehe a ja bym se dal calego outfita zielonego (razem ze skora) i zielone hp to na trawie bym zniknol a zobaczyc mnier by mozna byllo tylko za pomoca BATTLE
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 05 2004
|
![]() Juz sobie wyobrazam jakby ci muzyni wygladali z tymi bialkami, ale by zlewa byla
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 10 2004
Lokacja: gdynia
![]() |
![]() pomysłnie jest zły , ale tacy rasiści by odrazu zaczeli wysywac chińczyka od żółtka
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 06 2004
Lokacja: Gliwice
![]() |
![]() pomysl nie jest zly.. jest genialny!!!!!!!!
np. (jak ktos juz wyzej wspomnial) mam chara do pekowania ( ![]() ![]() ![]()
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 06 2004
Lokacja: Gliwice
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Axemir
Profesja: Knight
Świat: Pandoria :D
Poziom: 52
Skille: 74/71
Poziom mag.: 6
|
![]() Pomysł nie najgorszy, ale jest jedno ale. Mianowicie wtedy Tibijczycy mogliby być jeszcze większymy rasistami. Np. Idzie sobie Polak i widzi murzyna i myśli: A co go nie napier****.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() @Grześ Przewodniczek Witam ziomala z Gliwic. Troche się mylisz ![]() ![]() PozdrO
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nom, ale moglby byc już nowe rodzaje wojen : "czarni" na "białych". Wtedy byloby spox
![]()
~~Wieczny Szejk of Oldschool's maniacs~~ Jestem jaki jestem to fakt Lubie kiedy buja sie mój świat Poruszam sie raz w przód raz w tył Ja piłem, pije i będę pił Historii mojej nie pozna nikt Znów świat się buja a ja z nim To nie jest wyścig , to nie próba sił Ja piłem, pije i będę pił. |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 | |||
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2004
Lokacja: Stargard
![]() |
![]() Sypały by sie texty:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Imho: To nigdy by nie przeszło, co najwyżej by dodali outfity ras...
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 08 06 2004
Lokacja: 19°58'E 50°05'N
Stan: Na Emeryturze
Imię: Komandor Tarkin
Świat: Secura
|
![]() Użyj magicznego przycisku szukaj zanim założysz temat, SAM BODAJŻE zakładałem temat, w którym poruszyłem ten problem, osobiście mi się podoba pomysł, ale by wystąpiły resowe konflikty.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 07 2004
Lokacja: Odległa Galaktyka
Stan: Na emeryturze
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: 103
Poziom mag.: 60
![]() |
![]() To jest dobry pomysł. Już kiedyś o tym myślałem, ale co prawda to prawda. Byłaby wtedy duża dyskryminacja i podział na różne kolory skóry. A co jak znajdzie się taki "Tibijski Hitler"? Kolejna Tibijska Wojna Światowa by wybuchła. LOL
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Zbanowany
Data dołączenia: 25 09 2004
Lokacja: Xantera/venore
|
![]() a ja bym z niebieska skora lazil
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 08 2004
Lokacja: Nowa Sarzyna
![]() |
![]() Jezeli juz by mieli dac takie outfity, to napewno byscie nie znikneli w trawie tak jak ktos na gorze napisal. Bo po co CIP'y by mieli dawac odcien zielonego tak jak w tibi?
![]()
![]() |
#18 |
Zbanowany
|
![]() Jest jeden duży problem:idzie czarny !!!w piach go<<<reakcja młodocianego idioty bądź starszego
![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 05 12 2004
Lokacja: Warszawa
|
![]() to nie przejdzie bo wiadomo ze kazdy swe bedzie tepil takiego murzyna -.- albo jakiegos mulata a'la brazyl ;f glupi temat omfg
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 08 2004
Lokacja: Opole
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Seraphim Loki
Profesja: Royal Paladin
Gildia: Eternal March
Świat: Aldora
Poziom: 68
Skille: 80+
Poziom mag.: 17
|
![]() Pomysl wyjatkowo kiepski, juz i tak istnieje spory nacjonalizm. Po co nam jeszcze rasizn, zastanowcie sie nad tym.
|
![]() |
![]() |