|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 07 2007
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Sorcerer
Gildia: Szukam...
Poziom: 10
Skille: nw
Poziom mag.: 4
|
![]() Tak jak w pytaniu. Moje skille to: 33sword fighing 34shielding.
Mam miejsce na "miskach" ale tam troche nudno... Moj lev. to 10,5 i jestem knightem mieszkajacym na Thais na Refugi. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 07 11 2006
|
![]() Skillowanie zawsze jest nudne. A miśki są genialne bo dają fooda.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 07 2007
Lokacja: Dąbrowa Tarnowska
Profesja: Druid
Świat: Danera
Poziom: 23
Poziom mag.: 25
![]() |
![]() Rotworms- Fibula albo okolice Venore.
Trolle - Troll Mountain koło Thais, Ab'dendriel, Carlin(krypta) i okolice Venore(tam dużo Swamp Trolli) Co do trolli to możesz skillować do 37/37 albo jak już wolisz to 40. Ponieważ szybko jest będziesz zabijał. Ja przeniosłem się na skillach 35/35 na Rotwormy. Z EQ Plate Set Dwarven shield i Steel Helmet, oberwę czasem za 10, ale zdarza sie to bardzo rzadko(tak to hity po 5~[rzadko]).
![]() |
#5 |
Użytkownik forum
|
![]() Znam roty tylko ,ze ja jestem na Thais... Mozecie troche dokladniej podac polozenie? (jakas mapka instrukcja jak dojsc mozna moze?)
Dzieki z gory! |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Guest
|
![]() Polecam ci fibule, klucz zakupisz u Simon the Beggar na tej wyspie.
Opis samej wyspy : http://tibia.pl/show_page.php?p=mapy-fibula Tunel na wyspe (w tunelu nic nie spotkasz, przy wyjsciu tylko dwa wolfy) : http://tibia.pl/earth.php?x=32261&y=32385&z=0&q=20 @edit Klucz kosztuje 800gp. Aby go kupić należy pisać Hi, Help i do skutku yes. Az npc odbierze nam całe 800gp. Lecz dzwi można zastać otwarte. @edit2 Aby wejść na rotwormy kliknij use na studnie. (trudno jej nie zauwazyć) Ostatnio edytowany przez Wolhordh - 29-07-2007 o 21:01. |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 06 2007
![]() |
![]() Najlepiej skilować na dwarf.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
|
![]() Odradzam Fibule, ponieważ pląta się tam za dużo ludzi. Polecał bym małą jaskinie
z rotami na północny zachód od Thais. (jeśli oczywiście będzie wolna) http://tibia.pl/earth.php?x=32259&y=32102&z=0&q=17 Zbliżenie: http://tibia.pl/earth.php?x=32260&y=32102&z=0&q=20 PS. Weź kilka parceli aby się osłonić. Pozdrowienia, Andezyt
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
|
![]() Tak. Na pierwszej mapce nawet widać Thais.
Pozdrowienia, Andezyt
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() Wilki i jakieś ścierwa typu Snake...
Pozdrawiam, Andezyt
![]() |
#13 |
Użytkownik forum
|
![]() ja chyba jednak zostane przy moich dobrych misiach ukrytych we wnetrzu wyspy..
taki facio on sie nazywa: Caesariona chcial zebym mu pokazal to miejsce i chcial zaplacic : 600gp i plate armor! lol takie pacany sie nie zdarzaja czesto... Na misiach dobrze mi sie jednak skilluje lae mm problem walcze(skilluje) z 4misiami i nagle cos przelecialo i zabralo mi ponad 70hp! dodam ze gram na non-pvp wiec nie zrobil tego inny gracz. |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2006
Profesja: Paladin
Świat: Hiberna
|
![]() Omg, nie wiesz, że skilluje się tylko z 2 potworam? Za kolejne skille nie skaczą bo na tarczę możesz przyjąć tylko 2 uderzenia.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 27 08 2007
Lokacja: Lublin
Imię: Daspario
Profesja: Elder Druid
Świat: Askara
Poziom: 53
Poziom mag.: 53
![]() |
![]() Na co ci kasa ... ?
Najwazniejsze jest wbicie wysokich skilli a potem dopiero expienia ![]() Jezeli bedziesz mial wysokie skille to bedziesz mogl chodzic na lepsze stworki ,zarazem dajace wiecej kasy:> A wiec ,mysle ze najlepszym sposobem zapytac jakiegos druida ktory zdolny bylby stawic ci Monka/Ghoula. MAM NADZIEJE ZE POMOGLEM ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 08 2007
Lokacja: Wrocław
Stan: Początkujący
|
![]() @up
mi się wydaje że zbytnio nie pomogłeś, bo sam napisał że gra na non-pvp ![]()
![]() |
#17 |
Guest
|
![]() Trolle do 40/40 i potem spokojnie na rotach w ancient temple.
|
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 29 08 2007
|
![]() Wedlug mnie kopalnie z dvarfami i rotami nie daleko kazzo i carlin... obok sa misie wiec...
|
![]() |
![]() |
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2007
Lokacja: Bielsk Podlaski
Stan: Zbanowany
Imię: Wielki Yoo <Herager>
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: AO
Świat: Danera
Poziom: 110
Skille: 10/10
Poziom mag.: 69
|
![]() najlepsze skilowanie na demonach ^^
|
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 30 07 2007
Lokacja: Tibia ? ^^
Imię: Axer Infernal
Profesja: Knight
Świat: Guardia
|
![]() Witam
![]() Zacznijmy od tego: Weź ze sobą Line,Łopate,Maczete, 2 Parcele lub Kwiatki (KONIECZNIE INACZEJ SIĘ TAM NIE DOSTANIESZ !) Jeżeli masz już to wszystko najlepiej jak byś ubrał p seta dwarven shielda i knifa (ponieważ ma mało ataku) No więc jeżeli jestes już naprawde zwarty i gotowy to podązaj do Venore (chyba wiesz jak tam dojść jeżeli nie spytaj się kogoś albo wejdź na www.tibia.pl i kliknij w mape świata ![]() Zamieszcze tutaj 2 fotki z dojściem: ![]() ![]() Podążaj za Czerwoną linią, Zielona Linia wskazuje miejsce w którym możesz sobie dobrze poexpić a czerwona to tak dla informacji ![]() Myśle że na Rotach ci się będzie dobrze skillowało jak czytałem wyżej chcesz żeby kasa leciała i food no to właśnie trafiłeś na dobrego potwora ![]() ![]() ![]() P.S Sorry za ortografie Pozdro ! Ostatnio edytowany przez Street07 - 31-08-2007 o 18:23. |
![]() |
![]() |