|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 04 09 2003
|
![]() Mam pytanie, zmieniłem sobie chasło do mojej postaci o godzinie 10.00 rano, jest godzina 24.07 a ja nadal mam napisane "Accaunt disabled for five minutes. Please wait." ile to może potrwać bo mam tak caly czas?
|
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Nie wiem iel to może potrwać.Ja też czekam na zmiane hasła do konta.Ale najgorsze jest to że już czekam 2dni na hasło na konto które założyłem;/
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 11 2003
Stan: Niegrający
![]() |
![]() Ja dosc czesto zmieniam hasło i czekam zwykle 5 s. Moze zapomnieliscie nowego hasla????
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
|
![]() Ja nie zapomniałem chasła bo zmieniłem tylko 2 ostatnie liczby. Ale przesłałem sobie chasło na poczte i przysłali mi nowe. teraz mi jusz wszystko dziala. Jak ktoś ma taki sam problem niech też tak zrobi, a przyślą mu nowe chasło które działa.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 08 2003
![]() |
![]() Niemartw sie onic ja tez tak mialem, przez dwa dni nie moglem na konto wejsc. A kiedy wszedlem na swoje konto to bylem ubozszy o k-set, 2 x war hamer, warior helmet, dragon shield, dragon hamer i ponad 30k.
Poprostu zostalem zhakowany. Ale niemartw sie male szanse ze to sie moze tobie przytrafic. Pozdrawiam. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 09 2003
![]() |
![]() Wysłalem do nich żeby mi prsyłali nowe hasło.Na mojego knighta moge już wejśc...tylko jestem uboższy o k-set,w helmet,fs,d-shield,ok 10k...ale mam k#$@% farta 2 hack i już mam 20level idz pan w ch#$.2 hackw ciągu tygodnia niech to szlag trafi
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 15 11 2003
![]() |
![]() To chba nie tylok zalezy od hasla ja mailem tak jak logowalem sie bez przerwy i po chwili wyskochyla mi taka ramka zamias postaci ale po chwili odczekania moglem sie spowrotem logowac
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
eX Moderator
Data dołączenia: 31 07 2003
Lokacja: St-ce/Ck
Stan: Niegrający
|
![]() Cytuj:
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Sorry, że tutaj, ale nie chce zakładać nowego tematu.
Jak włączam tibie, wybiore chara, i nie poazuje mi sie "too many.." to wyskakuje błąd: Debug assertion in line 773 of module "Control" faild. Please submit a detaild bugreport. Czy powinienem przeinstalować tibię? |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zbanowany
Data dołączenia: 19 09 2003
|
![]() Nie... poprostu włącz tibie i ją wyłącz, to mi poprawia
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 11 2003
|
![]() Mam to od wczoraj, więc daje re-instal! Życzcie mi powodzenia!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 | |
Użytkownik forum
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |