|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() Siema, chce zrobic palka i mam pytanko jak aczynamy gre kazda postac zaczyna od bicia clubem.. wiec nikt na rooku nie zacznie bic z axa lub ze sworda... wiec mam pytanie
![]()
"Zadaniem sieci jest złapanie ryb, A kiedy ryby są złapane, sieć jest zapominana. Zadaniem potrzasku jest złapanie królika, A gdy królik jest złapany - potrzask zostaje zapomniany. Zadaniem słów jest przenoszenie idei, A gdy idee zostają uchwycone, słowa są zapominane. Gdzież mogę znaleźć tego, który zapomniał słów? On jest tym, z którym chcę rozmawiać." |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Music addict
Data dołączenia: 11 06 2007
Lokacja: Siemianowice Śl.
Stan: Na Emeryturze
Imię: Zuzia Shadow
Profesja: Elite Knight
|
![]() Przejdź rook normalnie, bez skillowania dista. Na mainie skille idą szybciej, więc skillowanie na rooku jest stratą czasu.
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2008
Stan: Początkujący
Profesja: Sorcerer
![]() |
![]() ok dziękib ;pp
"Zadaniem sieci jest złapanie ryb, A kiedy ryby są złapane, sieć jest zapominana. Zadaniem potrzasku jest złapanie królika, A gdy królik jest złapany - potrzask zostaje zapomniany. Zadaniem słów jest przenoszenie idei, A gdy idee zostają uchwycone, słowa są zapominane. Gdzież mogę znaleźć tego, który zapomniał słów? On jest tym, z którym chcę rozmawiać." |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 05 2008
|
![]() i staraj sie przejść rook z jak największą ilością kasy ;p a kupowanie spearów jest bardzo drogie i nie opłacalne ;p
|
![]() |
![]() |