|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Witam bardzo serdecznie.
Mam kilka pytan dotyczacych palladina. Mam 8 palka nowa postac ![]() Skille 52 / 43 <---- tutaj to skills i lvl z innego chara ![]() Mam 1300 small stones. i tu pojawiaja sie pytania: -Jakie "mniej wiecej" skille moge wbic na tylu kamieniach ? -Od jakich skilli prawdopodobnie musze zmienic z Ghoula na monka ?? (PS. mam dostep do 25 sorca) -Po ile bd uderzal ze spearow na skillach 70 dist ? No i jeszcze na jakim lvl i na jakie zmienic EQ ? mam takie - B Robe, boh, crus helmet, Knight legs, medusa shield... Prosze o szybkie odpowiedzi. Z Góry serdecznie dziekuje. Pozdrawiam |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: FałataStreet
Stan: Na Emeryturze
Imię: .i.
Świat: Eternia
|
![]() - myślę że kamieni starczy ci na wbicie kawałek ponad 70 dista
- prawdopodobnie wbij 27 lvl sorkowi i od razu wal monka i nie musisz się bać że zabijesz - ze spearów to hmm ze 120-150 a eq to se mogłeś sprawdzić w jakimś poradniku ... na razie wystarczy ci - belted cape/mamoth fur cape - p legi (albo blue jak zależy ci na cap'pie) - crown helmet - dragon/guardian shield - bohów jeszcze nie zakładaj... tak od 15lvla przynajmniej (zależy na czym będziesz expił) |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Katowice
Profesja: Paladin
![]() |
![]() Ja ci powiem tyle kamykow ci wystarczy do skila okolo 75
dokladnie ci tego nie moge powiedziec ale tak sadze potem na wiekszym lvl (60+) mozesz zakupic sobie paladyn armor bo bardzo sie przydaje uwierz mi ![]() hmm blue legsy tez sie przydaja malo waza i sa nawet dobre jak dla palka shield demonke mozesz zakupic dobra rzecz i ladnie sie prezentuje ![]() bohy zacznij nosic od 25+ lvl narazie ci sie nie przydadza bo wiesz maly lvl jakis koles cie zabije za free i moga poleciec a niepotrzebne to jest ![]() hmm na 70 skilu bedziesz gdzies bil do 160 max zalezy jeszcze w co ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 06 2008
Lokacja: Bydgoszcz
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Nebula
|
![]() Ja bym Tobie radził zamienić crus helmet na crown helmet i za tą kasę kupić jeszcze kamieni i skilowac do 80(+).
To samo odnośnie medusa shield. Na tym poziomie guardian/dragon zdecydowanie wystarcza. Knight legi także są Ci niepotrzebne- za ciężkie dla low lvl palka. Załatw sobie blue legs lub biegaj w plate. Boh'y to rzecz zbędna na tak małym lvl. Wsadź do dp i niech czekają. Ogólnie cała kasę jaką masz powinieneś przeznaczyć na skilowanie. Ostatnio edytowany przez Ada$ - 12-09-2008 o 12:20. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Lokacja: Słupsk
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Jake Corki
Profesja: Paladin
Świat: Guardia
Poziom: 44