|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Zbanowany
|
![]() Na początek: widziałem, że podobno jest taki temat ale nie mogłem go przez pół godziny wyszukiwarką znaleźć i się poddałem. Ew. proszę o nakierowanie mnie i usunięcie później tematu.
Tak więc jak w temacie. Wymyślamy profesje. Może ktoś z was powie, że jest dobrze (możliwe ale wątpię) i że jestem noob (to akurat prawda). Według mnie można pozmieniać troszkę istniejące: Mag (czy tam sorc, jak zwał tak zwał) - nie ma tych przywołań Druid - ma mocne przywołania, głównie zwierząt Paladyn - rycerzo-kapłan a nie łucznik I nowe: Kapłan (ang. monk): Słabo walczy, jeszcze gorzej niż druid, czy sorcerer, ale jego zaklęcia leczące są wprost wspaniałe, wśród nich takie jak: Obszarowe leczenie - runa, którą możesz wycelować w ziemię, a wszystkim graczom w obszarze zregeneruje się trochę HP czy Aura regeneracji - graczom w pobliżu ciebie regeneruje się HP Mogą też używać promieni i pocisków światła. Łucznik (ang. archer): Słabo walczy wręcz, słaby shielding, kiepściutka magia, ale niesamowity dist. fighting. Co tu więcej mówić. Dobry do teamu. Nekromanta (ang. necromancer): niesamowite czary zadające obrażenia, a co najlepsze, czary takie jak "undead legion" ma bez pacca. Magiczny łowca: coś jak obecny paladyn, ale słabszy shielding. Skrytobójca (ang. assasin): Ma niezłe sword fighting i dist. ale reszta strasznie cienka. Jednak ma jedną bardzo ciekawą nową umiejętność jako zaklęcie: ukrycie (inkantacja: hide me) - nawet gdy wypowiadasz zaklęcie - ten tekst nie jest już wyświetlany. Po prostu nagle znikasz i pojawiasz się gdy: -wyjdziesz na duży nawet bardzo słabo oświetlony teren i pusty (żadnych kolumn, krzeseł, posążków ani nic tego typu) -powiesz coś -zaatakujesz -upłynie minuta Ostatnio edytowany przez Ptakuba - 03-09-2007 o 18:44. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 18 06 2005
Lokacja: Szczecin
|
![]() To moze lepiej " jakiego smaku jest maslo? "
i kazdy by opisywal jego smak ...
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() i tu masz problem bo jezeli przerobili by paladyna na "świetego wojaka" to masa ludzi miala by "świętych wojownikow" z dystem jak twoj nowy łowca , bo cipsoft nie mogl by zabrac tego nad czym tyle pracowali gracze tak samo tak czarow tym najstarszym graczom ktore byly jescze na zwojach
FUCK THE SYSTEM ! Ostatnio edytowany przez VENAEN - 07-09-2007 o 17:37. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 05 2007
Stan: Niegrający
|
![]() A nie lepiej World of Warcraft: Tibia Edition? Ewentualnie Guild Wars: Tibia Edition.
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 24 04 2007
Lokacja: w domu xD
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Co cie to? ^.-
Profesja: Elder Druid
|
![]() Śmierdziel.
Specjalna profesja do stania pod dp i krzyczenia :"Plis Frii eintanz mam palka 12 lvl i nie hce nieruwnej balansaci bo kolega drut11!" Mogła by także używac broni na jaki chce lvl, skile by jej leciały do wszystkiego x4 szybciej, a mlvl 2x szybciej. Miała by wszystkie czary i mogła by walic z czego chce. P.S. miała by od razu wszystkie czary i free pacca... Ostatnio edytowany przez dartra111 - 07-09-2007 o 18:36. |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 12 09 2007
Stan: Początkujący
Imię: Rodwan
Profesja: Rookstayer
Gildia: Chciałbym należeć...
Świat: Titania
Poziom mag.: 0o
|
![]() Ostatnio przeczytałem sagę ,,Wiedźmina'' i pomyslałem sobie, że mogliby wprowadzić wlaśnie taką profesję. Wiedźmini byli poddawani próbom chemicznym itp. dzeki czemu widzą w ciemności jak koty, niesamowicie posługują się mieczami, śa szybcy i zwinni oraz są świetni w magii. Noszą miecze na plecach i zabijają potwory za pieniądze. Jeśli ktoś hcce więcej wiedzieć o wiedźminach to zapraszam na Wikipedię
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2005
Lokacja: Świnoujście
![]() |
![]() jak nie dziecko Neo to i bedne dziecko Wiedźmina wyjdzie. >.>
wiedźmin sux. 10 kartek i poszlo w huja. |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
|
![]() A ja żondam śmierdziela bo ja go tam lubie i uwielbiam bym nim grał dzien i noc naprawde tera w\łikend tylko pszy tybi spendze
![]() ironia ;< |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 06 2007
Imię: Kosmiczny Jaszczur
Profesja: Druid
Świat: Unitera
Poziom: 50+
Poziom mag.: 50
|
![]() Moją propozycja jest Barbarzyńca ,ma bardzo dobry atak w zwarciu sword/club/axe może używać jedynie broni dwuręcznej i ma bardzo słaby shielding.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Użytkownik Forum
|
![]() Nie no serio to bym chciał zbaalansowania (a raczej chciałem, zrezygnowałem z tego g*wna...)
|
![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 11 02 2008
Lokacja: Ziębice
Profesja: Druid
Świat: Furora
![]() |
![]() Powinny być profesje typu: Ork, Gnom, Elf itp. Ale z takich "ludzkich" to przydałby się Citizen (Lol zaraz zaczna sie czepiac ze citizen to rookstayer -.-). Może używać tylko clubów słabych i zwykłego axe. Ma wszystkie czary. Lecz ma zalete ze White skulla ma tylko przez 10 min.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 01 2008
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2008
Profesja: Paladin
Świat: Nerana
|
![]() Hmmm... BOXER
![]()
![]() |
#19 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2007
Profesja: Sorcerer
Świat: Fortera
Poziom: 22
Poziom mag.: 19
![]() |
![]() Teletub. Super wyjebisty superman: prawie jak palek, ale bije jak knight, leczy się za to jak druid a czary ofensywne używa jako sork...
Pierdolenie... nie w tym wszystkim niczego nowego. To lepsze od tamtego a tamto gorsze od tamtego |
![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 15 02 2008
|
![]() Ja bym zrobił Supermana co umie latać bije sieciom jak pal z daleka i umie walić coś takiego jak UE tylko ze granatami i flashbangami jako paraliż
![]() |
![]() |
![]() |