|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
|
![]() Witam
Mam takie pytanie, co trzeba zrobić żeby dostać się do podziemi tejże wyspy. Podobno trzeba zrobić jakiś quest ale nie wiem który to jest. Zastanawiam się też czy ktoś potrafi się tam dostać:http://tibia.pl/earth.php?x=32175&y=...5&q=109.37&r=1 i czy kiedykolwiek ktoś tam był za tymi teleportami z Góry thx |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 02 2008
Lokacja: Szczecin
|
![]() Do podziemi możesz się dostać w ostatniej części Banshee Quest (o ile się nie mylę).
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 04 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
![]() |
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 03 05 2006
Lokacja: Wrocław
Stan: Aktywny Gracz
Świat: Eternia
|
![]() Cytuj:
Aby dostać się na samą wyspę musisz zrobić Family Brooch questa, lecz aby dostać się do podziemi, które są odgrodzone drzwiami z czerwoną klamką trzeba zrobić coś więcej, ale nie powiem co. Powiem tylko, że można się tam dostać przed 60 poziomem, bo niektórzy myślą, że to jest wyłącznie droga na Banshee Questa. Jest tam sporo potworów, od szkieletów do Giant Spidera (mam na myśli tylko te podziemia pod wyspą, bo w dalszej części natkniesz się na Banshee czy Warlocka). Ostatnio edytowany przez Macko121 - 13-09-2008 o 09:43. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 09 08 2006
Stan: Niegrający
|
![]() A no trzeba zrobić family broch questa, a potem jeszcze bodajże trzeba pogadać z tym npc monkiem, ale o czym, tego już nie pamiętam.
Co do podziemi, to tam rox się hunci te 2gs jak chce się loocić silki i mieć możliwość afk i zawsze mnie zadziwia, czemu tam się nie roi facc druidów z frigo hurem, knightów, palli, czy tam magów z avalanche ![]() |
![]() |
![]() |