|
Notki |
Potwory Wszystko o potworach. Jak się zachowują, jakie taktyki, jakie mają słabe punkty. To wszystko znajdziesz tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Mam paladyna i chciałbym wiedzieś od jakich skili, lvl-a i z jaką bronią moge na nie chodzić z takim na przykład eq rh, paladin armor, mms, blue legs, boh, soft boots ( Oczywiście żeby nie było waste ) pozdrawiam wszystkich tibijczyków
[Szczególnie chciałbym wiedzieś z jakimi brońmi można je huncić] Ostatnio edytowany przez Imortal - 13-09-2008 o 22:05. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 10 2005
Lokacja: Silesia Inferior
Stan: Aktywny Gracz
Imię: Xevezq
Profesja: Knight
Gildia: Polish Nobility
Świat: Pacera
Poziom: 166
Skille: 96/90
Poziom mag.: 8
|
![]() Dragi od 40 lvla możesz próbować, skille nie wiem, ale z 75 minimum.
DL'e bez waste mało prawdopodobne. Na 50 lv solo ubijesz, ale huncić radze na 70+. GS'y od 50 lvla.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 20 04 2008
Stan: Niegrający
Profesja: Royal Paladin
|
![]() Giant spidery bez PACC to na 60 z bohami, na 50 jeśli chcesz spalic t ringa, gs biega około jak ~75-80lv
Smoki możesz na 40. Skille najlepiej w obu przypadkach 80+/60+ Dragon Lordy to nie wiem. |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 06 2006
Lokacja: Gliwice
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elite Knight
Poziom: 95~
|
![]() Dragi: 35-40 lvl, royal speary, leczysz sie exura, exura gran.
GSy: z PACC 50 lvl ( utani hur na wszelki wypadek ) FACC 60 lvl + boh. DLe: z Pacc 60-70 lvl, royalki + exori san lub power bolty, Facc 70lvl+ ale pewnie bedzie waste. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Zbanowany
Data dołączenia: 20 06 2008
Imię: Cocoun Fruit
Świat: Pacera
Poziom: 15~
Skille: */*
Poziom mag.: *
|
![]() Dragi - od 45+ z 70+ dist ale z waste
Gsy z paccem to 50+ haste + boh bez pacca to na 50+ boh+t ring (chociaż doexpij np do 70 i wtedy będzie bez waste ![]() Dl bez waste? nie słyszałem o takim wyczynie ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 28 04 2008
Imię: Sork Of Magic
Gildia: Elects Of Death
Świat: Silvera
Poziom: 40
Skille: 70/70
Poziom mag.: 4
![]() |
![]() Dragony - 35 lvl , skille 65+/45+ bez waste ( choć ja 25 pallkiem nie mam na nich waste ze skillami 60/43
![]() Dle - bez waste - niemożliwe ( chyba żeby sam mateusz dragon wielki by na niego poszedł to bez waste ![]() ![]() Gsy : z paccem już na 40 można próbować + utani hur + bohy i już zwiejesz facc : 40 lub 50 lvl + boszki i już uciekniesz ale dla ostrożności mozna zalozyc time ringa ![]()
13:10 Sork of magic [40]: yes 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo mnie ost. lali 13:10 Black Warrior Knight [30]: -.- 13:10 Black Warrior Knight [30]: na supp 13:10 Black Warrior Knight [30]: bo czytalem poradniki i prawie padlem " Na Imię Było Mu Śmierć, a Za Nim Szło Całe Piekło... " Statistics ![]() Best Hit : 232 with skull staff Best Solo : Giant Spider Best Team : Banshee ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Gs facc 40lvl+bohy? spoko. |
|
![]() |