|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Guest
|
![]() Wielu graczy ma problem z pk, pk teamy są coraz większe czasami nawet po 50 osób, problem ten właśnie sie skonczył! jako ze jestem z kolegą przeciwnikiem pk założyliśmy team który pomaga ludziom w zwarciu z pk. Zaczeliśmy w 2 osoby teraz jest już nas ponad 100!Narazie pomagamy na świecie Eternia ale planujemy to rozwinąc na inne swiaty.Jeśli zapiszesz sie do nas dziala to w 2 strony my pomagamy tobie ale jeśli ktoś z nas ma problem pomagasz mu razem z nami!największy lvl u nas to 128 ek.
Ja osobiście dlugo gram w tibie ok.5 lat ![]() [email protected] a Teraz informacje jak do nas wejść 1.Musisz grać na serwerze Eternia 2.Wyślij paczke do postaci Aeria Thureder z : opłata wejsciową -500 gp oraz Listem z swoim nickiem 3.Gdy to zrobisz dodaj Głównych adminów do listy vip i wrazie problemów pisz! Gówni Admini: Aeria Thureder Dousa Golado Futurepall I NIE MARTW SIE JEST NAS PONAD 100 OSÓB WIEC POKONAMY KAŻDEGO PK!!! Jeśli Będziesz Dobrym Graczem otrzymasz narody od nas -na nie idzie opłata wejściowa POZDRAWIAMY Grupa: StopisPK |
![]() |
|
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 16 04 2008
Lokacja: W Polsce
Stan: Na Emeryturze
Imię: Czarna Miko
Profesja: Druid
Gildia: Refugia
Świat: Refugia
Poziom: 28
Skille: :)
Poziom mag.: 36
|
![]() Ale ja mam takie pytanie... Wy założyliście taką gildiię czy tylko taki
"na niby" klan ? ![]()
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 22 01 2008
Stan: Aktywny Gracz
|
![]() 100 osób będzie marnowało czas i kase na bieganie po całej tibi i szukanie pekeerów, którzy zabili 8lvl?
A i te 500gp dzielicie na ponad 100osób? ![]()
![]() Ostatnio edytowany przez Ghost419 - 13-09-2008 o 17:56. |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
|
![]() Na to wygląda.
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2007
Lokacja: Gdańsk
Stan: Na Emeryturze
Poziom: Wi
Skille: Ndsurfi
Poziom mag.: ng
|
![]() 500gp*100osób=50000gp=50k
Jak każdy dał 500gp, to depozycie klanu jest 50k. Jak dla mnie to w tym klanie nie ma więcej niz 5 osób, a oni kase biorą dla siebie i nie pomagają
![]() |
![]() |
#7 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 07 2006
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 02 07 2008
Lokacja: Świdnica
Stan: Początkujący
Imię: Professional Rookstayer
Profesja: Rookstayer
Świat: Zanera
|
![]() zauważyłem że zaczynają robić anti-pk-tibia-team
powoli zaczynają ruszać z stroną >> anti-pk-tibia-team . cba . pl PS oczywiście bez spacji PS2 już w polskiej wersji niedługo będzie sprawny system zapisów
![]() |
![]() |