|
Notki |
Profesje Rycerz, paladyn, czarodziej czy może druid? Wszelkie wywody na temat profesji znajdziesz w tym dziale. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 10 02 2008
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Eternia
Poziom: 113
Poziom mag.: 63
|
![]() Najpierw staty: 32 mlvl, 28 lvl, sorcerer, do dyspozycji 20k w banku, bez pacc, bes softow ale mam life ringów troche.
1. Gdzie expić efektywnie, żebym wychodził na + albo na 0, przy czym bede wastowal manaski zeby mlvl wbić. Myślałem o hellgate tylko nie wiem czy z elder beho, czy tylko na dsach, ghoulach, beho z flam hurem + wand, dotychczas na mount sternum expilem bardzo szybko na cycach ale troche pk jest, więc nie chodze narazie. Co proponujecie? Może jakies inne propozycje? 2. Z jakim setem chodzić? Hat of the mad, Spirit Cloak, Spell book of enlightemnt od 30 lvl 3mlvl+ czy może z: Crown Helm, B Robe, Dragonka. Co na mój lvl sie bardziej przyda, i co wziaść na hunt z runami?, a co na exp normalny? 3. Jest popyt na fire bomb? |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 06 2008
Lokacja: Jurków
Stan: Na Emeryturze
Imię: Trianos
Profesja: Sorcerer
Świat: Askara
Poziom: 31
Poziom mag.: 30
|
![]() 1.Na hellgate nie masz co szukać, idź lepiej na "facc tomb" pod mount sternum (duży zysk i dobry exp).
2.Ten pierwszy set tylko wymień spellbook na tarcze. 3.Nie.
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 08 2007
Lokacja: Wrocław
Imię: Visc
Profesja: Elite Knight
Świat: Astera
Poziom: 182
|
![]() 1. oprocz "tombu" pod ms mozesz spobowac zwykle dwarfy i solidery
2. Hat of the mad / Focus Cape / Dragon Shield (na hunty solo) / spellbook of enlightemnt (na hunty z kims) 3. tego raczej nikt nie kupuje
21:09 Jark Celia [103]: 39.5 i pol ![]() 20:02 Pablo'De La Pall [149]: tez mam kiku takich kumpli co jara codziennie 20:02 Pablo'De La Pall [149]: kumpel mial fajne jazdy 20:02 Pablo'De La Pall [149]: co chwile byl kims innym 20:02 Pablo'De La Pall [149]: na poczatku politykiem 20:02 Pablo'De La Pall [149]: puzniej mafiozem xD 20:03 Pablo'De La Pall [149]: a na koncu sorcererem |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 10 2008
Imię: Vinde Tivah
Profesja: Knight
Świat: Guardia/Elysia
|
![]() Polecam dwarfy guardy, wbijasz tam okolo 15k expa/1h, u profesji magicznych najgorsze jest to ze przed 33lvl nie masz duzego wyboru...
PS. mozesz sprobowac na hellgate przy wejsciu, i na prawo omijajac biblioteke, EB jest silne, wiec cie zmiecie w chwile |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 12 08 2007
Lokacja: Wolsztyn
Imię: Arveni
Profesja: Druid
Świat: Candia
|
![]() 1.Tomby po mt. sternum
2.Set numer raz good jest 3.nie
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 17 11 2006
Lokacja: Cze100chowa
Imię: Yaro Sorcerer
Profesja: Master Sorcerer
Gildia: Excluziv
Świat: Unitera
Poziom: 45+
Poziom mag.: 4x
|
![]() 2- pierwszy secik i kup sobie c shielda( albo dragonke)
1-morzesz na vyvernach + flam hur 3- hmm jak chcesz tanio expic oplaca sie bo niezawsze jestes wystarczajaco pottworka aby go z wanda |
![]() |
![]() |