|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Witam, mam pytanie związane z tzw. "Samokasacją postaci". Weszło to coś w którymś tam update i działa tak, że postać jest kasowana po tylu miesiącach ile ma leveli. A od kiedy liczone są te levele?
Podam (wymyślony) przykład: Założyłem chara w styczniu 2000, mam 36 lvl, jest grudzień 2002, ostatni lvl wbiłem 22 grudnia, a zalogowałem się 23, i kiedy mi skasują mi tego chara? W styczniu 2003, bo minęło 36 miesięcy. 3 lata po ostatnim wbiciu lvl. 3 lata po ostatnim zalogowaniu się. |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Chica mala
Data dołączenia: 01 10 2006
Lokacja: España
|
![]() Zasada ta dotyczy tylko darmowych kont.
Konto kasuja po tylu miesiącach od ostatniego zalogowania ile ma leveli. Czyli zostalbys skasowany po 3 latach od ostatniego zalogowania (23 grudnia 2005). Jednak teoretycznie GDYZ!: Jeśli postać nie była używana przez 2 lata (720 dni), zostanie ona usunięta bez względu na poziom.! Czyli ta zasada miesiecy i lvli dotyczy sie tych graczy z lvlem do 24... (?) |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 05 2007
Lokacja: Gorzów Wlkp.
|
![]() Czyli jeśli będę się logował codziennie, i od razu wylogowywał to postać nie zostanie skasowana, bojętnie jaki ma poziom?
|
![]() |
![]() |
#4 |
Użytkownik forum
Data dołączenia: 16 09 2008
|
![]() |
![]() |