|
Notki |
Inne To co nie pasuje do któregoś z działów a ma związek z Tibią trafia tutaj. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Mam problem,
Aktualnie podczas grania ,mnie kicka . Nie jest to taki 'zwykly' kick ,bo po nim moge sie odrazu zalogowac. Mam podejrzenie ,ze ktoś próbuje mnie 'hacknac' i poprostu patrzy .. co jest na postaci , jednak Hijackthis nie wykrywa zadnego nieznanego procesu (Czytaj.Keyloggera) Pytanie: * Czy są możliwe takie 'krótkie' kicki? * Czym jeszcze zeskanowac procesy/system w poszukiwaniu keyloggera?
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 13 02 2007
|
![]() Hmm. Chodzi Ci o to że grasz nagle zacina Ci się tibia i robisz exit i się logujesz?
Jeżeli tak to też tak mam. 4x t rox? |
![]() |
![]() |
#3 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 04 04 2007
Lokacja: Zielona Góra
Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Gildia: Sin
Świat: Selena
Poziom: 43
Skille: 71/50
Poziom mag.: 11
|
![]() Miałem ten sam problem, tylko ,że u mnie był to problem z połączeniem internetowym. Po ok. 2 tyg. ustąpiło. Hacka nie miałem, więc to raczej nie keylogger... choć, kto wie...
edit@ up jemu chodzi o to, że idzie sobie przez dp/ hunt place / miasto i go loga nawet jak ma battle... a po tym może się odrazu zalogować
09:38 Ciekiera [20]: chcesz miec dobre itemki na Selenie?? jak tak to napisz do gm na gg 1148937 15:49 Elite Bloodseeker [8]: Sprzedam zestaw mlodego lucznika lók+ 100 arrows~~~~~ Ostatnio edytowany przez juran_se_spychowa - 21-09-2008 o 17:33. |
|
![]() |
![]() |
#4 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 01 2007
Lokacja: Pionki
![]() |
![]() Cytuj:
Elo