|
Notki |
Gildie Szukasz gildi? A może szukasz członków do gildi? Tutaj możesz załatwiać takie sprawy. |
![]() |
|
Opcje tematu |
![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 25 05 2008
Lokacja: Łódź
Stan: Niegrający
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Malvera
|
![]() nvm
1. Wiadomość którą wpisałeś jest za krótka. Proszę wydlużyć swoja wiadomość do conajmniej $vboptions[postminchars] znaków.
GO FOR IT Jean ![]() [center]My blood to your blood, your blood to mine. Our unity over all, until the end of time. My life for the family, my sword for the victory. forever and in eternity! Ostatnio edytowany przez Vamanaun - 23-11-2008 o 17:42. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
|
![]() Uhm, I don`t know what to say O.o If you are really SO pr0, why don`t you invite your friends to make a team? I belive you feel pro, but it`s such a shame, that you are trying to make a pro team here.
Btw. next time post here in POLISH coz it`s polish forum. Kthxbye. Ahh and one thing more, I don`t care what you say, I know you was trying to show us your great english skill. Your english sux as well. Ostatnio edytowany przez Argen - 23-11-2008 o 15:22. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
|
![]() it isnt really great skill at all.
i just dont want to invite players who only know how to go to okolnir or trade/but smth at trade. Already got 6 of us and Im giving you a chance to fight with us. We started today, only one of us is already on main at got lv9. So you can go to the top with us, if you want ofcourse. I dont fell pro, I feel a chance to do something
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 01 09 2006
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Knight
Poziom: 115
|
![]() pl? 10 nzakuf
17:20 Crin Tamweasi [10]: ile masz ataku miecz ----------------------------------------------- 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 56 lvl 18:29 Krwiozerczy Kroliczek [15]: i red czaha 18:30 Krwiozerczy Kroliczek [15]: mam 79 mlev 18:31 Krwiozerczy Kroliczek [15]: wszyscy sie mnie boja 00:32 Xemok [129]: mnie nie wychowuja rodzice tylko ulica wiec zamknij pizde i siedz cicho bo o zyciu nic nie wiesz . |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 30 04 2006
|
![]() Cytuj:
Zalosne, pewnie tlumaczyles ten tekst w translatorze przez pare godzin zeby to wrzucic, zamiast normalnie zapytac. A patrzac na nazwe tematu to najpierw sie naucz polskiego. @down Ale wtedy nie pisalem do ciebie? Ostatnio edytowany przez Freezy Eddie - 25-11-2008 o 14:52. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
|
![]() gdybys nie zauwazyl napisal to kto inny ;\
![]() |
#7 | |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 14 08 2005
Lokacja: Mordor
Stan: Na Emeryturze
Profesja: Druid
Poziom mag.: 45
|
![]() Nie gram na guardii, nie będę, a wiedząc, że wy będziecie tam grać, tym bardziej nie mam ochoty. Cały tekst, pomijając to, że zawiera błędy, aż ocieka butą i charakteryzuje się niewysokim stopniem retoryki.
Wygląda na to, że chcecie zrobić team, który będzie niepokonany, zawsze razem i pewnie obejmie władzę na serwie? Nie uda się wam, gwarantuję.
![]() |
![]() |