![]() |
#1 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 11 11 2004
Lokacja: Opole
![]() |
![]() No to jak w temacie, 2 miecze zrobione przez n00ba (mnie).
1) Shell Sword (chyba dobrze napisałem ![]() ![]() ![]() 2) Holly Hand,Miecz,do którego potrzeba 4 kluczy, został uwięziony w wieży 4 żywiołów. Ma ta broń magiczną właściwośc a dokładniej wszystkie istoty demoniczne , umarłe oraz podłe (PK plx) dostają większe rany (4 x większe DMG) . Miecz jest 2 ręczny, ma bardzo słabą obrony gdyż jest bardzo masywne i ciężko nim szybko wymachiwać (atakować) i bronić się jednocześnie. Kiedyś Wielki Mistrz Mieczy (Swordar) Zabił jednym zamachem ponad 3 Demony Cienia ! . Było to podczas walki o życie ludzi ... najpotężniejsze istoty (demony cienia) zaatakowały Thais (dotąd jedyne miasto ludzi) ... niebo było czarne i to pomagało demonom lecz miecz ten potrafił rozbić ciemność ! Tworzył Bardzo jasne światło w odległości 50 kroków od niego. Dodam jeszcze że samo światło mogło zabić Cień ale nie Demona Cienia... . ![]() UWAGA WSZYSTKIE 2 MIECZE ZOSTAŁY WYKONANE NA HISTORII A POTEM TYLKO PRZENIESIONE NA KOMPUTER (Przerysowane na komputer) PRZEZ ZE MNIE !!!!!! EDIT: Jeśli sądzisz że rączka jest w złym miejscu umieszczona lub ostrze źle umieszczone itp. To jesteś w najwiekszej pomyłce na świecie ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 10-12-2004 o 20:39. |
![]() |
![]() |
|
![]() |
#2 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 27 08 2004
Lokacja: Uwiędły Las
![]() |
![]() Hehe, zgadnij co powiem... Łaadnee, choć cieniowanie gradientowaniem mi się nie podoba.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() Gratz fajne i starannie wykonane ocena 10/10
![]() Chcialbym takie nożyki mieć w Tibii Gratz
![]() |
#4 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Smerdek, to że ci dałem tego C-Armora za friko ...to nieznaczy że teraz masz mi sie tu podlizywać dla C-legsów.... Eh ale thnx.
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 29 08 2004
Lokacja: Wsrod wspomnien Kolor oczu: niebieskoszare IQ:czasem mysle(...) xD
Stan: Usunięty
Profesja: Master Sorcerer
Poziom: Yy?
Skille: Zmienne
Poziom mag.: <3
![]() |
![]() gratz. miecze naprawde ladne. Cieniowanie zreszta tez [szczegolnie te muszle(w takim razie poprawiam: szczegolnie te luski)]. Ale... gdybys mógl sprubowac zmniejszyc je do rozmiarów tibijskiego oręża.
@zalozyciel topicu: obiecuje, ze ostatni raz nie czytalem do konca postu. heh "shell" mnie zmylilo. btw. dzieki ze nie przyczepiles sie do ortografii... Ostatnio edytowany przez Adolphus Elbragol - 10-12-2004 o 21:05. |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 26 02 2004
Lokacja: Józefów(pod Warszawą)
![]() |
![]() Avager,nie dałeś ,ale pewnie byś dał za 30k
hehehehe nie masz czego wymyślać ziomek ![]()
Irque 38lvl 45mlvl Azura Valarian 10lvl+ skille 45+ Pandoria C ya in Tibia Goodluck for all Ostatnio edytowany przez Smerdek - 10-12-2004 o 20:58. |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | ||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
No ale chyba SKORPIONY nie mają muszli ... ;P tylko takie jak by łuski ![]() No ... ale to bym musiał rysować od nowa... i .... w 32x32 raczej to ładnie nie wyjdzie ale kiedyś spróbuje (dziś próbowałem... widzisz... zmieniłem zdanie na 150x150 i 150x300). COMMENT PLX !!! OR SKOCZE Z OKNA (5 piętro ) NA MOST BY SKOCZYĆ DO WODY !!!! Edit: Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 10-12-2004 o 20:58. |
||
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 23 11 2004
Lokacja: Żwirkowo powiat białozęby...
![]() |
![]() Fajne, fajniutkie
![]()
![]() |
#9 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() A moglibyście dać mi jakiś pomysłów (teraz nie jestem w szkole więc Natchnienia Graficznego nimam ;P ). Próbowałem narysować :
1) Feather Dagger (... chyba najlepiej z tych badziewii wyszło ) 2) Rusted Dark Axe (wole nie mówić....) 3) Phoenix (niech będzie i Phoenix... .zapomnaiłem jak jest PAW po Angielsku ![]() ![]() UWAGA PRACE NIE ZOSTAŁY SKOŃCZONE !!!!! ZOSTAŁY WSTRZYMANE NA WIDOCZNYM POZIOMIE I RACZEJ NIE BĘDĄ KONTYNUOWANE , Powód: Brak chęci do rysowania rzeczy bez sensu... potrzebuje pomocy od was ![]() DAjcie kilka propozycji co namalować .. tylko błagam nie komentujcie tych 3 zdu*ionych obrazków ![]() ![]() Jak ktoś to zkomentuje to ide sie powieścić!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!! ... O chyba zaczynam mieć chęć na rysunek... ale pomysłu nima ;/ POWTARZAM DAJCIE JAKIŚ POMYSŁ ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 11-12-2004 o 20:11. |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
OMG OMG OMG !!!! PROSIŁEM BY NIE KOMENTOWAĆ TEGO SYFU ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Pomysl? Nie ma sprawy. Mam zamiar poprowadzic przygode, w ktorej glowny watek bedzie krazyl wokol pewnego miecza. Miecz powinien:
a)wygladac strasznie (ciemna klinga mile widziana) b)byc jednoreczny ... i hmmm to chyba tyle. I niech otacza go aura grozy );] |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Nikt ważny
|
![]() "UWAGA WSZYSTKIE 2 MIECZE"
ROTFL! Leże i kwicze! a co do rysunków: 1.. czy ty przypadkiem nie grywasz czasami w MU? jedna z tamtejszych broni jest nadwyraz podobna do niej 2. strasznie to dziwne... coś w tej broni nie pozwala mi o niej myśleć jak o czymś czym można zabić... 3,4,5- no coment plx
Chuck Norris też gra w Tibię. On ją nawet przeszedł. /About my Retired/Order of The Dreamers/Dziedzictwo Przodków//W "Bukowej Gościenie"/Bitwa na Grunwaldzkiej/ I shall strike down upon thee with great vengence and furious anger,
those who attempt to poison and destroy my brothers. And you will know my name is the LAW when I lay my vengence upon thee! |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
Co do prac, n00bie (w temacie tak jest napisane), podoba mi się tylko ten Shell Sword [7-/10] , reszta niezbyt ciekawa (Holy Hand [4/10], Feather DAgger [5/10], Axe [4-/10], Miecz Fenixa [3+/10]... |
|
![]() |
![]() |
#15 | |||
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
Nie wiem o którą broń ci chodzi ??? a co do tych ostatnich rysunków... mogłeś chociaż przeczytać co tam napisałem ??? MIELIŚCIE TYCH WIELKICH, GIGANTYCZNYCH NIEWYPAŁÓW NIE KOMENTOWAĆ!!!!!!! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aha ..wyjaśnij oco ci chodziło w tym co jest zaznaczone na czerwone ??? ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytuj:
![]() ![]() ![]() Aha i tylko skończe zminiejszoną wersje Shell Sworda ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 12-12-2004 o 17:41. |
|||
![]() |
![]() |
![]() |
#16 | |
Guest
|
![]() Cytuj:
|
|
![]() |
![]() |
#17 | |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Cytuj:
"(...)to tylko dlatego że chciałem pokazać że niemam natchnienia ;P i rysuje jakieś zasyfione badziewie" - to jest odpowiedz na twoje pytanie ... a myślisz że nie wiem że nie jest różowe , miłe i dobrotliwe??? to dlaczego mam złą sytuacje rodzinną (nie patologiczna ani nie że ja ciągle na kompie... wole nie mówić). Ok mam te mieczyki : Pierw ten co ty (Adolphus Elbragol) chciałeś (coś mi sie podoba ![]() ![]() No i ten Shell Sword (jakoś już o wiele mniej ![]() ![]() Ostatnio edytowany przez Avager Tymczasowy - 12-12-2004 o 18:28. |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#18 |
Użytkownik Forum
![]() |
![]() Nice, very nice. Tylko gdybys jeszcze minimalnie przedluzyl i pozbawil zgrubienia ostrze.
btw. zajrzyj do mojego noobowskiego opowiadania(drugi link w podpisie) |
![]() |
![]() |